Dodaj do ulubionych

wyprawka dla dziecka

03.08.05, 12:37
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić tani i dobry sklep czy hurtownię w
Stalowej Woli lub najbliższych okolicach, gdzie można skompletować wyprawkę
dla dziecka? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • jasnoniebieski.5 Re: wyprawka dla dziecka 04.08.05, 20:01
      hey
      zagladnij do Kamy - jak sie zjezdza z wiaduktu do Centrum to zamiast skrecac w
      lewo na parking przejechac jeszcze jakies 20 metrow i po prawej stronie pisze
      bodajze "BIURO Plus" - znjdziesz tam wszystko poczynajac od plecakow poprzez
      zeszyty, dlugopisy i inne biurowe i szkolne.
      • megi852 Re: wyprawka dla dziecka 04.08.05, 20:05
        W Biuro - plus mozna dostac prawie wszystko, ale ceny nie sa takie dobre, za to
        warunki pracy tj. zatrudnianie ludzi na "czarno", bez umów. Praca po godzinach
        i inne przekręty tam są na codzień.
      • blackvader Re: wyprawka dla dziecka 04.08.05, 23:40
        >zagladnij do Kamy

osobiscie polecam ...cala moja rodzina sie tam zaopatruje - duzy wybor i chyba niskie ceny

>jak sie zjezdza z wiaduktu do Centrum to zamiast skrecac w
        >lewo na parking przejechac jeszcze jakies 20 metrow i po prawej stronie pisze
        >bodajze "BIURO Plus"
        W ten sposob robisz kolko :) wystarczy zjezdzajac z wiaduktu nie jechac na swiatla, tylko skrecic w prawo _tuz_ za wiaduktem - pozniej prosto i po prawej bedzie ta hurtownia.
    • bartosowa sprostowanie 05.08.05, 10:16
      Ale mi chodziło o wyprawkę dla niemowlęcia, nigdzie nie pisałam, że chodzi o
      wyprawkę szkolną, ale widzę, ze powinnam:)
      • agab8pl Re: sprostowanie 05.08.05, 11:40
        W CENTRUM jest taki sklep, chodzi sie z koszykami, sa tanie rzeczy dla maluszkow, wiem, bo sama kupowalam spioszki dla dziecka kolezanki, ceny od 4 zl, jest wszystko, czapeczki, spioszki, koszulki, buciki (przy kasie)..... sa tam tez rzeczy dla doroslych, bielizna itp ale dosyc duzo wlasnie dla dzieci, amlych i starszych, jak wchodzisz od strony HALMARU, to pierwszy jest sklep AGD RTV i zaraz za nim lub drugi z kolei, :)).... jesli chodzi o wozki i inne rzeczy to tez w centrum, za Cotton Club prosto do konca korytarza sa tam dwa sklepy jeden z ciuchami, drugi m. in. z wozkami, jakie ceny niestety nie wiem
      • megi852 GAGATEK jest drogi 05.08.05, 15:44
        Sklep dla dzieci GAGATEK na ulicy Poniatowskiego koło "Justyny" jest bardzo
        drogi, ładne są tam ciuszki ale za drogie. Pozdrawiam
        • lilly10 Re: GAGATEK jest drogi 07.08.05, 22:59
          Właśnieże nie jest drogi. Może ciuszki są tam droższe, bo lepszej jakości, ale
          rzeczy typu wanienki, przewijaki, pościel, zabawki itp. są najtańsze. Radzę
          porównać ceny. Ja wszystko prawie kupowałam w Gagatku, nawet wózek (trafiłam na
          fajną promocję. Sprzęt typu laktator, podgrzewacz, sterylizator bywa tańszy w
          sklepach R. Naji (stare pawilony obok hali i w centrum). Warto też przejrzeć
          oferty w sklepach internetowych (np. łóżeczka w bobomarkecie) i na allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka