maria92 21.09.05, 11:48 Czy ktos wie co oznaczaja mimowolne bazgroly na kartce papieru np. podczas rozmowy telefonicznej. Slyszalam dawno temu, ze to ma jakies znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polishbellydancer Re: Ludzie, doceńcie marie'92 21.09.05, 21:43 swieta racja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szagajet Re: Ludzie, doceńcie marie'92 22.09.05, 10:56 nic tu na tym forum nie widze oprocz nienawisci , sarkazmu i dogryzek. Co za zgryzliwe towarzystwo. Wstydzcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gsm18 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 22.09.05, 10:58 Co się dziwisz? To przecież elektorat Pełnej Obłudy, który pokazał swój prymitywizm i wystającą słomę z butów 20 września w Szkole Muzycznej, podczas "apolitycznej" debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Ludzie, doceńcie marie'92 22.09.05, 20:50 bardzo sie wstydzimy, ale to nie wina nasza a wina polskiej koninktury ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 23.09.05, 11:41 każdy widzi to co chce i interpretuje czyjeś zachowanie na podstawie własnych myśli i odczuć, czyli przez pryzmat tego jaki sam jest Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 23.09.05, 13:32 Śledzę od roku to forum bylo mnie bardzo bliskie ze wzgledu na to ze od 1968 robu nie mieszkam w mym rodzinnym mieście Stalowej Woli. Były miesiące wspaniałej dyskusji, wymiany poglądów przekazywania informacji co w mieście się dzieje dobrego i złego.Teraz brak mnie osobiście ludzi którzy chcieli wspominać grzebać w czasach przeszłych Stalowej Woli.Teraz ciągle czytam i włos się jeży dlaczego tylu niezadowolonych, dlaczego tylu niekulturalnie piszących.Mam propozycję może ktoś bedzie chciał działać na nowym forum pozbawionym nienawiści a zawierajce kulturę i przyjażń. Pamiętajmy ze mimo wszystko nie jestesmy bezkarni, anonimowi. Pozdrawiam Muminek22 Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 23.09.05, 19:36 muminek22 z tego forum można byłoby zrobić forum kulturalne bez żadnych wyzwisk itd. Czemu administratorzy nie blokują obraźliwych wpisów ? Jeśli nie mają czasu to niech ustopią miejsca innym, którzy się tym zajmą!!! Pozdro @ll Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 23.09.05, 20:33 Zgadzam się i popieram taką inicjatywę.Jeżeli kogoś interesują lata minione,zapraszam na stronę www.stalowka.net tam publikowane są moje zdjęcia archiwalne. Pozdrawiam Muminek22 Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 24.09.05, 08:41 Ale we dwóch napewno nic ciekawego nie zrobimy, więc... będziemy się chyba musieli z tym pogodzić :/ takie realia ! Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek22 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 25.09.05, 08:26 Tez tak sądzę ale może powoli powoli stworzymy grupę ludzi pozytywnie myślacych juz było tu na forum kilka osób ale coś zamilkły. Sądzę że przestalo ich bawić ciagle niecenzuralne teksty i bezposrednie ataki. Sadzę ze bedzie jeszcze pare osób pragnaca podyskutowac o rzeczach istotnych.Nie o ubliżaniu, podchodach do ludzi ktorzy sie nie podobają itd. Pozdrawiam Muminek22 Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: Ludzie, doceńcie marie'92 25.09.05, 12:45 No też tak zakładam, że przestała ich bawić ta "dzieciniada" delikatnie mówiąc, ale myślę, że niektórzy zrozumieją w swoim czasie co to znaczy FORUM i jakie powinny tu panujować zasady. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś