Dodaj do ulubionych

II LO w Zamościu

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.10.01, 20:04
Obecnie mieszkam w woj. śląskim. Do II LO na ul. Partyzantów chodziłem w latach
1989-93; jest to najgorsze wspomnienie mojego życia.Mimo, że skończyłem studia
i pracowałem w różnych firmach i instytucjach z takim łapówkarstwem,
hipokryzją, pseudonauczaniem i wchodzeniem w tyłek belfrom nigdy wcześniej ani
później się nie spotkałem. Znajomi ze śląska nie wierzyli gdy opowiadałem im o
przymusowych korepetycjach, zróżnicowanym repertuarze wymuszanych prezentów dla
belfrów; szczególnie dla pani od biologii. Nauczyciele, szczególnie stara
komunistyczna kadra, stanowili mafię, która wzajemnie się kryła i wspierała
m.in. finansowo - uczniami "potrzebującymi korepetycji". Wszyscy o tym
wiedzieli, ale nikt się nie wychylił - każdy chciał zdać maturę. Szkoła miała
pewien plus; jak powiedziała moja koleżanka z Jarosławca: Nauczyłam się tam
jednego "dawania łapówek", co może się jej przydać w dalszym życiu. Jeśli
Macie podobne wspomnienia z II LO opiszcie je.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: II LO w Zamościu IP: 10.0.201.* 09.12.01, 10:00
      Obywatelu... nie gadaj głupot.Jesli dajeśz w dalszyn ciągu łapówki to widocznie
      jestes tak kiepski, ze tak bedzie juz do końca Twojego zycia.Współczuje.Ja też
      uczęszczałam do tego Liceum w tych samych latach i zdaje sie pamiętam
      Cie.Rzeczywiscie byłes kiepski i troche z tego powodu zakompleksiony.Dam Ci
      jednak radę idż w końcu do psychologa.. tylko pamietaj aby mu dac łapówke bo
      znów Ci nic nie wyjdzie.Łączę pozdrowienie. Głowa do góry, nie załamuj się.PS.
      To liceum dało ci wykształcenie. Ale inteligencja to rzecz albo nabyta albo
      wrodzona.
      • tiek Re: II LO w Zamościu 16.08.02, 15:30
        za to w I LO nic takiego nie bylo poza malymi wyjatkami :0
    • Gość: mysiaczek19@op.pl Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 10:50
      ŚWIĘTA PRAWDA, ALE TERAZ JEST JESZCZE DROŻEJ, BO ZA GODZINĘ BIORĄ NP
      POLSKI 60
      HISTORIA 7.5
      PSYCHOLOG 0.15
      CENNIK BYŁ NA ŁAWCE W SALI 47
      ODPISZ JAK TO BYŁO WTEDY... JAKA PANI OD BIOLOGII(SOCHA, CZY ŁYSIAK?, A MOŻE
      RYCYKOWA, ALBO JAROCKA???)
      A KTO BRAŁ NAJWIĘCEJ???
      ODPISZ NAJSZYBCIE... MY MAMY POLSKI Z ŁAPÓWKARKĄ..TERSKĄ PRZYBYLSKĄ...
      DAJ ZNAĆ JAK MIAŁEŚ Z NIĄ STYCZNOŚĆ!!!
      POZDROWIONKA

PAPAKI!!!
      • Gość: agata Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.mm.pl 04.05.03, 16:20
        15 groszy za godzinę? 7,5 za historię? człowieku, i ty jeszcze narzekasz?!?!?!!?

bałwan.
    • Gość: peter.sen Re: II LO w Zamościu IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 16:05
      Co wy wiecie o życiu i nauce w II LO. A słyszeliście o aferze z Wyborczą w II
      LO? Rywingate to przy tym pestka. To była dopiero jazda.Pozdrawiam wszystkich
      którzy tam uczęszczali, uczęszczają i uczęszczać będą.
    • Gość: stokrotka Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 17:23
      Masz rację bo ja w tamtych czasach też chodziłem do tej szkoły, obecnie
      mieszkam w Lublinie, często jestem w Zamościu i jestem na bieżąco co tam dzieje
      się obecnie.Tamto włazidupstwo i łapuwkarstwo to betka, naprzeciw tego co
      dzieje się dzisiaj.Już drugą kadencję rządzi w II LO największy
      komuch /sekretarz POP,OHP-owiec, który już w NRDówku kantował
      uczniów/ ,łapówkarz i ukrainiec - Ireneusz Hajduk wraz ze słodką idiotką Beacią
      Chmurą i pół debilem W.Taczałą.
      >Hajduk na swoim dyrektorowaniu wykończył dom i umeblował, zmienił
      samochód.Bierze łapówy od rodziców uczniów za przyjęcie do szkoły i za jej
      ukończenie /przyjmuje do szkoły takich co nie chcą ich nawet w zawodówkach,
      narkomanów, ludzi po wyrokach co zostali skreśleni z list uczniów i żaden dyr.
      w Zamościu ich nie chce a Hajduk za odpowiednią opłatą owszem /.Moja znajoma
      szukała ostatnio pracy i znalazła w II LO / ile dała nie chciała się przyznać/
      ale to że dała potwierdziła.
      >obecnie ta szkoła to dno.Poziom zerowy,ale debile nawet zdają maturę bo chodzą
      na korki lub mają załatwione z Hajdukiem albo Chmurową.W tym roku prym w ilości
      uczniów na korkach wiodła komunistka Śledziowa i Chmurowa /Przybyla i Kawałkowa
      przy nich to betka/.Wiem to, bo byłem we wtorek w Zamościu i syn sąsiadów moich
      rodziców opowiadał,że był świadkiem pewnej wymownej sceny na maturze jak
      Śledziowa wyrwała z ręki listę uczniów jakiejś nauczycielce po to by tych co
      chodzili na korki dobrze usadzić.Większość nie pokapowała o co biega ale on tak.
      >Ja w tej szkole byłem średnim uczniem i na ocenach na świadectwie mi nie
      zależało. Na korki nie chodziłem ale wiem że inni tak.Dostałem sie na studia z
      trójkami co oznacza że w tej szkole kiedyś był jakiś poziom. Dzisiaj z tego co
      do mnie dochodzi to jest to poziom zerowy a największe "zasługi" w tym
      względzie ma Hajduk ,jego Beacia i Taczi.
      • Gość: mz Re: II LO w Zamościu IP: 212.244.167.* 07.05.03, 19:35
      • Gość: mz Re: II LO w Zamościu IP: 212.244.167.* 07.05.03, 19:37
        Czy ja dobrze się domyślam,że chodzi o Witka Taczałę matematyka z bożej
        łaski,który uczył kiedyś w elektryku?
        • Gość: gość Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 18:22
          >dobrze sie domyślasz !!!
      • Gość: były uczeń II LO Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.mm.pl 10.05.03, 15:49
        stokrotko, czy według ciebie ta szkoła to dno, bo (wg ciebie) nauczyciele biorą łapówki, czy dlatego, że przychodzą uczniowie, z których nie da się zrobić nic?
        jeśli wolno spytać, to skąd masz takie dokładne informacje na temat dyrektora?jakaś rodzina (bo zwykły, szary uczeń nie interesuje się tym gdzie dyrektor pracował i jakie ma meble w domu), czy taka z ciebie plotkara, co powtarza wszystko co usłyszy?
      • Gość: Ania M Re: II LO w Zamościu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 16:04
        Stokrotko jestes mocna w gębie ale tylko anonimowo- idź i powiedz to co myślisz
        dyrekcji prosto w oczy (pan Hajduk to wspaniały człowiek i jestem pewna że Cię
        wysłucha)- ale wiesz co ...myślę, że jesteś wielkim tchórzem i nie stać Cię na
        to:)). Dlaczego oczerniasz ludzi i wypisujesz bzdury podpisując się "Stokrotka"
        (stokrotka to piękny kwiatek -a Ty no cóż po twojej wypowiedzi można jedynie
        stwierdzić ze reprezentujesz sobą bardzo niski poziom - a właściwie jak Ty się
        dostałaś do tego liceum??? tam nie chodza tacy prości ludzie! podpisz się swoim
        nazwiskiem. Pewnie sama dawałaś łapówy i brałaś korepetycje ze wszystkich
        możliwych przedmiotów i dlatego jesteś tak mocno zła (może za to mogłabys kupić
        niezła furę - a tak ...nie ma:)). Ja też chodziłam do tej szkoły i na 36 osób w
        klasie 30 chodziło na korepetycję i co z tego jak mają ochotę to niech chodzą.
        Ja nie chodziłam, maturę zdałam w terminie, skończyłam studia, znalazłam pracę
        i bardzo mile wspominam czasy ogólniaka:)

Jedyne co moge Ci doradzic-może pójdź jednak na te korki z polskiego bo wiesz
        to Twoje słownictwo........

• Gość: stokrotka Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 11:19
          Jesteś naiwna Anno lub co jest najbardziej prawdopodobne należysz do rodziny
          w/w. Nie chodziłaś do tej szkoły bo byś wiedziała kto i kogo nazywał "Wy moje
          stokrotki". Jestem facetem z krwi i kości a nie wiem czemu zrobiłaś ze mnie
          babę..? To ty masz problemy z jez. ojczystym bo forma używana przeze mnie jest
          poprawna / tobie rzeczywiście potrzebne były korki z polskiego a braki ciągną
          się do tej pory :-))/.
          ps. ten wątek na forum to nie moja robota - zabrałem głos bo wokół mnie
          znajduje się już zbyt dużo skrzywdzonych a czara goryczy przelała się po
          tegorocznej pisemnej maturze.
          Nie jestem tchórzem bo skoro tak to ty tez nie podajesz swojego nazwiska.
          • Gość: Ania M. Re: II LO w Zamościu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.03, 09:01
            Droga Stokrotko!
            Od kiedy facet z krwi i kości zajmuje się plotkami (cyt. jestem na
            bieżąco...)??? Po przeczytaniu Twojego listu nigdy bym nie stwierdziła, że to
            napisał facet...:)))) A tak na marginesie to kilka zdań Twojego autorstwa jest
            bardzo niepoprawnych pod względem merytorycznym-może poproś jakiegoś kolegę aby
            przynajmniej Ci sprawdził to co napiszesz i dopiero potem wysyłaj. Ale widzę że
            lubisz plotki bo już zostałam posądzona o to że jestem rodziną z ww:)Pewnie
            nbastępnym razem napiszesz coś bardziej pikantniejszego:))) plotkatrze lubią
            zajmować się tematami "kto z kim i dlaczego":)) Pozdrawiam:)
            • Gość: riposta Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:53
              coś bardziej pikantniejszego:))) - kłania sie stopniowanie przymiotników
              strony merytorycznej /rzeczowej/nie jestes w stanie oceniać /zrozumiem jesli
              przyznasz sie do pokrewienstwa lub bliskiej znajomosci... i w ciemno masz wtedy
              prawo krwi ...zaprzeczac!/. Raczej chodziło ci o błedy gramatyczne lub
              językowe. Przyznaj ty takze masz niezłe luki w jez. pol.Natomiast ja nigdy nie
              zaliczalem sie do literatow.
              • Gość: Pola Re: II LO w Zamościu IP: *.bci.net.pl 05.06.03, 13:57
                Na poczatku chcialabym zaznaczyc, ze nie pochodze z Zamoscia. Moze moja ocena
                nie jest obiektywna, ale...
                Znam pare osob, ktore skonczyly to liceum. I trafia mnie, gdy czytam, ze sa oni
                idiotami, narkomanami, ludzmi po wyrokach. Jakim prawem Wy ich tak oceniacie?
                Rozmawialiscie z nimi, ze wiecie jaki poziom reprezentuja? A moze porownujecie
                ich do swojego? Bo zazwyczaj jest tak, ze innych oceniamy wedlug siebie. A ja
                wiem, ze z tymi ludzmi, ktorych znam, moge porozmawiac na kazdy temat, moge sie
                z nimi powyglupiac i moge byc smiertelnie powazna. Czasami bardzo mnie
                zaskakuja swoja wiedza, swoim podejsciem do zycia. I nie jest to podejscie
                oparte na tym, ze jakos to bedzie... Ciezko pracowali na to, zeby osiagnac, to
                co osiagneli. I wierze, ze osiagna wiecej. I to nie lapowkami, ale praca,
                nauka.
                Sadze, ze bez madrego kierownictwa nauczycieli nie byliby takimi ludzmi jakimi
                sa. Bo to szkola ksztaltuje mlodych ludzi... moze to slogan, ale nie sposob sie
                z nim nie zgodzic.

Pozdrawiam.
    • Gość: aza Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 18:46
      Przeklinam cię człowieku ze śląska za to że założyłeś ten wątek .Ludzie nie
      plujcie na moją szkołę bo do niej chodziłam i mile ją wspominam.
      Pozdrawiam moich nauczycieli - absolwentka /kl.4h/
      • Gość: maturzysta II LO Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 15:23
        Panno ,ha, ha, ha , stokrotko!Jeżeli się pisze to również odpowiada się za
        swoje słowa. Celowo chciałas kogos oczernić i zabawić sie czyimś kosztem.
        Trafiłes akurat żle z osobami. Na chybił trafił wymieniłeś inne polonistki,
        wybielając te znane od dawna. Akurat zdarzyło, ze Dyrektor Chmura mnie uczyła i
        jest to osoba, o której na pewno nie można powiedzieć nic złego, a juz na pewno
        żaden z jej uczniów i uczniów licem nie podpisałby się pod twoimi argumentami.
        Pani Chmura jest uczciwym człowiekiem, a to według mnie największy komplement
        dla nauczyciela. Uśmiałem sie też z innych określen. Kto cie nauczył
        posługiwać sie takim jezykiem. W II liceum jest wielu wspaniałych nauczycieli.
        Poczytaj o nich w wypowiedziach gości na stronie szkoły.Zastanawiałem sie, czy
        włączyć sie do dyskusji, bo myśle, że obrona uczniwych ludzi jest niepotrzeba.
        Ale pomyślałem ,ze jeżeli ktoś ujawia,że jest prymitywem, to ja pokaże ,że
        wsród uczniów II liceum są takze ludzie myślący.
        • Gość: prawie absolwent Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 21:03
          Jestes bardzo ciemny lub udajesz celowo ...?.Znam obecne realia szkoły i te z
          przed 20 lat /z opowiesci mojej matki/.Było tez tak ,że miałem watpliwą
          przyjemność załatwiać coś z tą panią w tym roku! Niczego nie załatwiłem , bo p.
          Chmura potraktowała mnie jak intruza i niczego nie wyjasnila. Dla mnie jest
          osobą niekompetentną i zwyczajną "olewaczką" a przed uczniami udaje że
          wszystkie rozumy pozjadała!
          Nie broń jej glupku lub cwaniaku / moze latales na korki i przepchala cie przez
          mature to masz dlugi wdziecznosci/.O zadnym z tych innych nauczycieli /o
          ktorych mowisz/ nie slyszlem ,zeby klasa maturalna skladala sie na wieże. W tym
          roku klasa 4e kupila Chmurowej wieze za 2000 zl i ona to przyjela/ czy to nie
          jest korupcja???/ -ty glupku lub cwaniaku !!! Za cztery lata zażyczy sobie od
          uczniow samochod !!! W zamian obiecujac "zalatwienie matury" A o korkach to już
          nie bede wspominal bo to juz napisano - to jest fakt!!!......
          • Gość: ubawiony Re: II LO w Zamościu IP: *.pl / 10.10.13.* 05.06.03, 11:14
            Hhehe jestem z klasy 4e i nie uwazam zeby moja klasa byla zbieranina
            przecietniakow ..... a wieza kosztowala nie 2000 a 500- czy 600 wiec nie wiem
            gdzie problem .... zreszta dlaczego miala nie przyjac prezentu skoro taka byla
            wola klasy ... i jeszcze jedno to nie nasza klasa chodzila w 30 osob na korki
            do wlasnego nauczyciela wiec *********** siem od mojej klasy :P bo jest
            najlepsza a napewno juz nie jest zbierania przecietniakow .... a oceny som
            odzwierciedleniem jej poziomu btw jesli chodzi o wieze to sam bylem za tym aby
            ofiarowac ja po maturach ... stalo siem inaczej .... trudno ... ale mam 100%
            pewnosci ze to nie wplynelo na zadna ocene na pozniejszych maturach.
            • Gość: student-uczelnia p Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 09:49
              Gość portalu: ubawiony napisał(a):

> Hhehe jestem z klasy 4e i nie uwazam zeby moja klasa byla zbieranina
              > przecietniakow ..... a wieza kosztowala nie 2000 a 500- czy 600 wiec nie wiem
              > gdzie problem .... zreszta dlaczego miala nie przyjac prezentu skoro taka
              byla
              > wola klasy ... i jeszcze jedno to nie nasza klasa chodzila w 30 osob na korki
              > do wlasnego nauczyciela wiec *********** siem od mojej klasy :P bo jest
              > najlepsza a napewno juz nie jest zbierania przecietniakow .... a oceny som
              > odzwierciedleniem jej poziomu btw jesli chodzi o wieze to sam bylem za tym
              aby
              > ofiarowac ja po maturach ... stalo siem inaczej .... trudno ... ale mam 100%
              > pewnosci ze to nie wplynelo na zadna ocene na pozniejszych maturach.
              Sluchaj zarozumialcze! jednak byliscie klasom mniej niz przecietniakow.A na
              najwyzsze lokaty w szkole zaslugiwaly inne klasy ....- tyle tylko ze nie mialy
              wychowawczyni dyrektorki i wymagajacych, sprawiedliwie oceniajacych
              nauczycieli. Mimo ze mielisciem chyba ze 7 godz.polskiego i tak chodzilisciem
              na korki- to swiadczy o waszej pazernosci na wysokie oceny i waszych
              mozliwosciach umyslowych . A ilu z was osiagnelo cokolwiek w liczacych siem
              olimpiadach z jez. polskiego....??? ilu z was dostalo siem na panstwowe wyzsze
              uczelnie...??? Z tego co mi wiadomo mniej wiecej tyle co z klasy b a ona zdaje
              siem byla na koncu w tabeli.Dawaj dalej prezenty, plac za studia prywatne
              zobaczymy kto cie przyjmie do roboty....bo przeciez nic nie bedziesz umial/ale
              dyplom napewno bedziesz mial z 5/.4E jest najlepsza !!!!! hehehehehehehehe.....
        • Gość: też maturzysta Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 16:14
          skoro jestes taka uczciwa....? to przyznaj sie po ile była zrzutka na
          przezent/słyszałem ze po 120zl/i kiedy go wreczyliście?... przed maturą żeby
          dostac 5 i 6 .Teraz sie nie dziwie takiej ilosci dobrych ocen...Przeciez w tej
          klasie wiekszosc to przecietniacy i ponizej.
          To sie nazywa łapówkarstwo....a odpowiadaja obydwie strony! :-)))
          • Gość: ubawiony Re: II LO w Zamościu IP: *.pl / 10.10.13.* 05.06.03, 11:20
            zrzutka byla po 100 zeta ... wiec na prezent poszlo jedynie 500 czy 600 zeta z
            calej kwoty .... HAHHAHAHAHAHAH zazdrosc ... to nic ludzkie uczucie HAHHAHAHA -
            rozpykalismy cala szkole .... ale jak kcecie to mozecie nam jeszcze powrzucac
            na forum
          • Gość: ubawiony woj Re: II LO w Zamo�ciu IP: *.pl / 10.10.13.* 05.06.03, 12:07
            acha jeszcze pozdrowka dla pana kazia :PPPPPPPPPPPP
          • czuk1 Re: II LO w Zamościu 10.08.03, 11:02
            Gość portalu: też maturzysta napisał(a):

> skoro jestes taka uczciwa....? to przyznaj sie po ile była zrzutka na
            > przezent/słyszałem ze po 120zl/i kiedy go wreczyliście?... przed maturą żeby
            > dostac 5 i 6 .Teraz sie nie dziwie takiej ilosci dobrych ocen...Przeciez w
            tej
            > klasie wiekszosc to przecietniacy i ponizej.
            > To sie nazywa łapówkarstwo....a odpowiadaja obydwie strony! :-)))

DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TYM TEMATEM BO TO WSTYD na całą Polskę, że coś takiego u
            nas było... czy jest.
            pzdr maturzystów niezłego kiedyś II LO
            stary - mariusz, sympatyk porządnych ludzi Zamościa
    • Gość: Robert Re: II LO w Zamościu IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 18:12
      Słuchaj, aż mi się niedobrze zrobiło kiedy to przeczytałem. Otóż chcę Ci jasno
      powiedzieć, że jestem uczniem II LO od trzech lat i nigdy, powtarzam - nigdy,
      nie spotkałem się z takimi rzeczami jakie opisujesz i wstyd mi za Ciebie, że
      coś takiego wysyłasz w Polskę szkalując (zresztą bezpodstawnie) swoją dawną
      szkołę!
    • Gość: marcinek Re: II LO w Zamościu IP: 80.51.249.* 05.06.03, 11:48
      Jestem z klasy 4e i muszę przyznać iż to co tu przeczytałem jest bardzo przykre
      dla mnie. Fakt, wieża była błedem, byłem przecikoemu, ale nie dlatego że pani
      Chmura na niąnie zasługuje , tylko dlatego że wiem jacy są ludzie.Z matur
      stopnie jeden z najlepszych w szkole, ale to efekt długotrwałej pracy,
      wyrzeczeń. Kiedy niektórzy z adwersarzy, brokatowi macho szwędaliści się po
      dyskotekach, ja pracowałem . Opłaciło się - osiągnąłem swój cel - tylko co
      teraz słyszę? Komentarze, przykre komentarze. Zawiść zazdrość - bo ktoś ma od
      nas więcej. Zamiast wziąść się samemu do roboty lepiej oczernić tego co coś
      osiągnął.
      Mam czyste sumienie, walczyłem z honorem.

P.s Jeśli jakiś sfurstrowany nauczyciel podważa moje umiejętności i pragnie się
      przekonać że potrafię - oto mail panmarcinek@gazeta.pl

Egzaminy na studia wszystko zweryfikują - jeśli się uda, to ja będę myśliwym.

Pozdrawiam

• Gość: ubawiony.. woj Re: II LO w Zamo�ciu IP: *.pl / 10.10.13.* 05.06.03, 11:57
        Marian ... oj no i co z ta wieza ci zle :P pomysl dobry ale powinien byc ofiarowany po maturach :PPP ... ej ale nie musisz prawic takich wysokich mysli na forum bo ktos pomysli ze jestes zarozumialy czy cus :P

a z tym mejlem fajna sprawa .. jak ma ktos jakis problem do mojej klasy to insto@poczta.fm :P hehe moze napijemy siem piwa razem to przedyskutujemy
      • Gość: do też maturzysta Re: II LO w Zamościu IP: 80.51.249.* 05.06.03, 12:11

Sluchaj no cieciu, masz jakieś wonty to prosze mi tu pod mail
        panmarcinek@gazeta.pl zaproszenie wyslac, i sie sprawdzimy kto wiecej umie, bo
        podejrzewam ze twoja furstracja wynika z tego ze ledwo cie przepchneli przez ta
        mature, i tak to sobie i mamusi tlumaczysz ze inni dali lapowki (tak
        najlatwiej, nie?) a najtrudniej sie przyznac ze sam ch*ja osiagnales.

Nara

M z 4e
        • Gość: metz Re: II LO w Zamościu IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 05.06.03, 12:50
          A ja korzystajac z sytuacji i zamieszania pragne pozdrowic bardzo serdecznie p.
          Andrzeja Mazurkiewicza. Jesli to czyta to POZDRAWIAM GORACO :] Niezly z niego
          fizyk. ;)
          Uczen z elektryka ;P
    • Gość: gal anonim Re: II LO w Zamościu IP: 212.160.131.* 09.06.03, 13:32
      wow!niezla dyskusja!! ja rok temu skonczylem IILO i musze powiedziec ze lapowkarstwo byloo jest i bedzie!przeczytalem jakis kretynski list tej STOKROTKI!!i jestem zalamany!skoro mowisz same zle rzeczy na Pana dyrektora i jego zastepczynie to znaczy ze nie mialas z nimi kontaktu!!jest reweklacyjnym facetem i takim samym dyrektorem!mowie to mimo ze nei mialem z nim lekcji!co do tego za co zrobil sobie dom to chyba gooooooooowno wiesz!jakbys troski w glowie mialaa to bys takich rzeczy nie pisala!domyslam sie ze wiekszosc z tych pierdol jest opowiedzianych przez kolegow i kolezanki ktore mialy tak samo jak ty pusto w glowie!ja takze chodzilem na korki i mi sie oplacilo!!wcale tego nei zaluje!!i strasznie mnie denerwuje ten temat!!bo wiem z pewnych zrodel ze np w swietnym IIILO jest to samo!jedyna roznica to to ze tam jest to kryte!a tu nie! <LOL> !dla mnie lata spedzone w IILO sa jak do tej pory najlepszymi w zyciu i calej mojej zaj***ej klasy takze!co do poziomu to takze nie wiem czy jest taki niski skoro polowa mojej klasy dostala sie na ciezkie kierunki na najlepszych polibudach polski!!wiec mi tu nie pier****ol!!masz poprostu zwalona opinie ale nie masz prawa nikogo oceniac w sposob jaki to zrobilas!!napewno bede bronil Pani Dyrektor i Pana Dyrektora!!sa to dwie rewelacyjne postacie tej szkoly!!
      ps:co do drugiego wice dyr. to sie zgadzam z przedmowcami...takze nie przepadam za nim...ale chyba nie musze nie...:P....:D
      II LO rulezzzzzzzz!!!cU !!
      • Gość: Elzbieta K. Re: II LO w Zamościu - nowy wątek IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:06

Maturzystki i absolwentki zapraszamy do naszego programu: Aupair MIKROSERWIS -
        jest to
        praca i nauka języka za granicą. Praca opiekunki do dziecka i nauka języka
        obcego przez codzienna konwersację i udział w kursach językowych. Wyjazdy do
        Europy Zachodniej i do USA.
        Zapewniamy całoroczna pomoc i opiekę, naszą i naszego partnera zagranicznego.
        Pracujemy od 1991 roku. Zorganizowaliśmy ponad 6500 wyjazdów.
        Pisano o nas w JESTEM i w COGITO.
        Kieszonkowe - w Europie ok. 200-250 Euro, w USA - 560 USD - miesięcznie.
        Zobacz: www.aupair.com.pl,
        AuPair MIKROSERWIS, os.Piastów 41, 31-625 Kraków,
        tel. (012) 645-98-18, 649-04-33

Mamy swoje przedstawicielki na Dolnym Sląsku !!

Zapraszam:
        Elzbieta Kwasnik
        info@aupair.com.pl
    • czuk1 Re: II LO w Zamościu 31.07.03, 17:47
      ALE HAŃBA, CO wY NA TO PRACUJĄCY DO DZIŚ "pROFESOROWIE" ...OD ŁAPÓWEK ...
      GDZIE wASZ HONOR ... I MORALNOŚĆ ? wYCHOWAWCY MŁODZIEŻY - NIE LICZYLIŚCIE,
      ŻE WCZEŚNIEJ CZY PÓŻNIEJ .... Ludzie wam wypomną.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co gorsze - słyszę, że zjawiska (o których pisze wychowanek z Zamościa)
      nasilają się obecnie.

Mariusz
    • schnabelfrau Re: II LO w Zamościu 12.04.04, 15:10
      bzz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka