Dodaj do ulubionych

Fryzjer- Wioletta Kęsy

10.04.07, 23:49
Hej mam pytanko wybieram sie do fryzjerki p. Wioletty z salonu "Twój Styl"
(chyba) , w Lider Price, chciałam zrobić trwałą co sądzicie o tej fryzjerce,
może któraś z was była tam i robiła jakąś fryzurkę. Chciałabym dowiedzieć sie
jaka jest wasza opinia bo nie chce zepsuć sobie włosów. Pozdrowionka ;)
Obserwuj wątek
    • podbijacz Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 00:09
      Nigdy osobiście tam nie byłem, ale jeśli mogę, to ze swojej strony mółbym
      polecić fryzjera znajdującego się w akademiku KULu.
      • kasiulka1985 Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 10:14

• podbijacz Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 11:58
          tel.: 015 642 25 90
          Akademiki KULu są przy głównej stacji PKP (ul. Ofiar Katynia). Podałem telefon,
          możesz zadzwonić i zapytać się o cenę fryzury, która Ciebie interesuje.
          • kasiulka1985 Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 15:14
            ok dzięki zadzw3onie to sie dowiem o cennik. A co takjiego robiłeś z włosami że
            tak sobie chwalisz tego fryzjera, a inni ???? Naprawdę muszę byc pewna bo boję
            sie o swoje włosy, raz już dałam sie nabrać i zapłaciłam sporo kasy a nie było
            żadnej rewelacji. W jakim budynku znmajduje sie ten fryzjer i jak jest nazwa
            tego salonu i nazwisko fryzjera (fryzjerki). Dzieki za informacje :*:*
            • podbijacz Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 23:45
              Ja robiłem sobie tam pasemka, z których byłem zadowolony. Ten fryzjer znajduje
              się w akademiku KUL nr 1 bodajże. Do innych nie chodzę, bo przywiązuję się do
              osób, które są dobre w tym co robią :) i niekoniecznie są to tylko fryzjerzy ;).
              Nie znam nazwy, ale ta fryzjerka nazywa się bodajże Małgorzata Siry. Popytaj na
              forum, może ktoś też już u niej był.
              P.S.
              Czy salonem w którym zostawiłaś sporo kasy był salon M.B. z białych bloków?
              Słyszałem, że jest on mocno przereklamowany :)
              • kasiulka1985 Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 11.04.07, 23:54
                Chyba jednak pójdę do p . Wioletty chociaż nigdy tam nie byłam ale od koleżanki
                słyszałam że jest dobra i myślałam że na forum poczytam o niej jeszcze jakieś
                opinie.
                Nie to nie był salon MB tylko stylista z Sandomierza, bardzo wychwalany przez
                inne klientki. (z reguły jest tak że nie zawsze odpowiada Tobie to co odpowiada
                innym, ale warto zasięgnąć opini)
                Pozdrawiam
    • stokrotka-mw Wioletta Kęsy 11.04.07, 19:57
      Bylam kilka razy u niej. Jestem bardzo zadowolona. Ostatnio tez mialam isc ale
      niestety nie dalo sie wcisnac, tyle bylo ludzi. Jesli chodzi o sciecie to jest
      rewelacyjnie, wlosy szybko rosna;) Nie wiem jak jest z innymi uslugami.
      Pozdrawiam!
    • koraa2 Re: Fryzjer- Wioletta Kęsy 16.04.07, 22:50
      cwaniakowata lala,beztalencie,jak masz isc do niej to 100 razy to przemysl
      • podbijacz To jakiego fryzjera polecicie? 17.04.07, 07:49
        i dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka