gorzkawodka 13.06.07, 22:09 Pamieta ktos z was czasy IRCA? fajnie sie klikało.... szkoda ze teraz to juz nie funkcjonuje.... w związku z tym mam pytanie... jest teraz jakies takie "miejsce" gdzie można klikać i poznawać ludzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podbijacz Re: co zamiast mIRCA?? 13.06.07, 22:43 hm...klikac to moze nie, ale poznawac ciekawych ludzi mozna np...na ulicy :) mysle ze irc nie umarl calkiem, swojego czasu klikalem tylko na #worldzie, zeby podszkolic angielski, a z tego co pamietam to #stalowka zawsze byla jakas...dziwna...na innych kanalach (krakow,wawa) mozna bylo normalnie poklikac, n stalowce byla jakas dziwna atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Re: co zamiast mIRCA?? 14.06.07, 22:32 No wlasnie jak dla mnie na #stalowce zawsze byl fajny klimat, swoi ludzie (jak sie ich poznało), mozna bylo gadac o wszyskim i o niczym i nikt cie nie oceniał, bo każdy tak robil. wywiazało sie kilka fajnych związków, przyjaźni itp... fajnie bylo;p Moze masz takie odczucie, ze bylo dziwnie bo tak glownie mlodzież przebywała- ja wtedy jeszcze tez czulam sie mlodzieza... A na ulicy? poznac ludzi?? hehe przeciez to nie to samo;p wszytsko ma swoj urok.. no i ponawiam pytanie... gdzie teraz mozna sobie tak pogadac?? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Re: co zamiast mIRCA?? 21.06.07, 19:44 hehe... tu? jak widać troche tu mało życia.. nie ma prywatności... a najgorsze jest to, że jak sie coś napisze od razu jest sie ocenianym i nikt nie koncentruje sie na tekscie, tylko na tym, że gdzieśtam przecinka zabrakło, albo błąd jest... może ktos ma jakies propozycje inne?:P Odpowiedz Link Zgłoś
rrybak Re: co zamiast mIRCA?? 05.07.07, 15:03 Z pewnoscia czateria.pl jest dobrym miejscym do poznania, nawiazania kontaktu, czat stalowa wola, zawsze ktos siedzi, mozna pogadac naprivie , zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś