Dodaj do ulubionych

Dobra szkoła jazdy

24.09.07, 13:19
Witam! Chciałabym bardzo polecić tą szkołę wymienioną przeze mnie wyżej dla
tych którzy chcieli by rozpocząć kurs prawo jazdy. Sama w niej kończyłam kurs
który bardzo mile wspominam i bardzo mile wspominam mojego instruktora pana
Arka. Choć żałuje że właściciel szkoły pan Andrzej już nie jeździ w kategorii
B.. Panuje tam spokojna atmosfera a instruktorzy nie krzyczą i nie załatwiają
na mieście przy okazji swoich spraw. Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: zaQty Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.centertel.pl 19.10.07, 11:20
      Ja mogę powiedzieć dokładnie to samo:) Polecam!!
      • Gość: Rń_ Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:37
        w 100% zgadzam się z tym !!!
    • Gość: Zbyszek Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 00:07
      Bardzo miło wspominam naukę jazdy w tej szkole, a szczególnie instruktora Jana,
      którego cenię za profesjonalizm, wyrozumiałość i anielską cierpliwość.
      • Gość: Aagata Dobra szkoła jazdy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.07.08, 18:02
        hej a ja mam zamiar tam sie zapisac i zdac HEHE :) brat tez tam byl
        wiec poleca
        • Gość: Trysia Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 17:34
          W 100% polecam tą szkołę :) a szczególnie cenię ich za wytrzymałość i CIERPLIWOŚĆ ;)
          • slodkamonia Re: Dobra szkoła jazdy 06.08.08, 21:27
            ja właśnie się tam zapisałam. A czy ktoś coś może powiedzieć o instruktorze
            Jacku? Bo z nim będę jeździć... Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info
            • Gość: kropeczka1506 Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 17:23
              ta szkoła to parodia;D wezcie się tam nie zapisujcie bo zmarnujecie pieniądze
              • Gość: marysia71 Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 24.01.09, 09:58
                a ja uczyłam się w tej szkole,jazdy miałam z super instruktorem
                Marcinem i zdałam za pierwszym razem !POLECAM
                • Gość: rybka Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:57
                  A ja też robiłam prawo jazdy w tej szkole i bardzo polecam.
                  Atmosfera jest super, instruktorzy też, zwłaszcza Marcin, z którym
                  jeździłam, fajny, spokojny gość. Miło wspominam zajęcia z
                  p. Andrzejem, jest sympatyczny i ma poczucie humoru.Poza tym na
                  uznanie zasługuje p. Magda, która zajmuje się papierkowymi sprawami,
                  bardzo miła, sympatyczna osoba, wszystko cierpliwie tłumaczy,
                  potrafi przed egzaminem wewnętrzym rozładować stres. Ogólnie więc
                  szkołe oceniam na 6. Przy okazji pozdrwiam serdecznie całą ekipę
                  DOBREJ SZKOŁY.
                  • Gość: kursant Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 10:21
                    ...no rzeczywiście dobra szkoła...też tam chodziłem, zdałem za
                    pierwszym razem, więc polecam.
                • Gość: ktory? Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 21.11.10, 15:04
                  a ktory to Marcin?
      • zigusnik Re: Dobra szkoła jazdy 18.02.11, 10:48
        Cóż za nagonka. Widzę że ktoś tu sobie robi sztuczny natłok pozytywnych opinii :D. Ale jak to mówią jak Cię widzą tak cie piszą... 99.9% pozytywów to sama kadra Dobrej Szkoły :P Ja tam nie wiele dobrego o nich słyszałem jak i o wszystkich szkołach w Zamościu. Jestem w stanie tylko polecić instruktorkę Patrycję z Cabrio. Wie co robi kobieta Pozdro
        • Gość: milo Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.12, 22:01
          Czy Patrycja to ta pani która jeżdzi na trasie Zamość -Hrubieszów z nogami wyciągniętymi na kokpit? WSTYD.
          • Gość: nika. Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.12, 17:17
            Tak. Patrycja już właśnie wywalona z Cabrio.
    • koziorozka ranking 2008 04.02.09, 10:05
      10 najbardziej skutecznych OSK (ośrodków szkolenia kierowców) wg statystyk WORD
      Zamość* za 2008 rok

Właściciel. liczba osób przeszkolonych. % zdanych egzaminów*
      OSK Nelc Tomasz 229 41,3
      OSK Nelc Teresa 114 39,3
      OSK Kuśmierz Zbigniew 58 37,9
      OSK Buczak Ryszard 309 37,9
      OSK Lekan Czesław 58 36,8
      OSK Nowak Magdalena 116 36,2
      OSK Trusek Andrzej 208 36,1
      OSK Kurantowicz Grz. 136 35,1
      OSK Nelc Tomasz 64 34,4
      OSK Orzechowski 67 34,3

6 najmniej skutecznych:
      OSK Urszula Bojar 22,8 proc.
      OSK Auto Szkoła 22,6
      Ośrodek Szkoleni i Doradztwa 22,1
      OSK Dźwigaj 19,2
      Zakład Dydaktyczno-Usługowy 19,0
      OSK Autolux 17,6

* wykaz uwzględnia tylko pierwsze podejście do egzaminu po szkoleniu podstawowym
      oraz te szkoły, które wyszkoliły przynajmniej 50 kandydatów w ciągu 2008 roku
    • anowi15 Re: Dobra szkoła jazdy 25.03.09, 10:02
      a ja polecam szkołę Delta w zamościu na ul. Partyzantów. zdalam za
      pierwszym razem, moja siostra też za pierwszym razem. mili,
      kompetentni instruktorzy. polecam
      • error_05 Re: Dobra szkoła jazdy 16.02.10, 15:29
        instruktorzy mili ale czy kompetentni?
        PO 20 aru godzinach dowiedziałam się o kilku naprawdę podstawowh i
        istotnych rzeczach,tylko dlatego, o zmienił mi sie instruktor.
        • Gość: kursant Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 14:38

Mogę to samo powiedzieć, znajomi polecali, super szkoła itp, no i
          faktycznie atmosfera ok ale trafiłem na młodego i niedoświadczonego
          instruktora, który nie do końca chyba wiedział co i kiedy tłumaczyć,
          ale jakoś poszło.
          • Gość: aneczka Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.derby24.pl 23.08.10, 15:45
            Delta to dobra szkoła większość zdaje tam za pierwszym razem.
            tam są sami młodzi instruktorzy.
            Ja polecam Andrzeja.
            Świetny jest też Marcin.
            I ceny bodajże najniższe w Zamościu. Płaciłam za godzinę jazd
            doszkalających 25zł.
    • Gość: Arek:D Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.09, 12:14
      Polecam instruktora Pana Arka:D świetny gość,wszystko na spokojnie i
      bezstresowo, wogole cala szkola jest świetna. POLECAM Mila atmosfera zero krzyku
      wszystko spokojnie i miło. Inne szkoly powinny brac przyklad z Dobrej Szkoły:D
      • Gość: kropeczka1506 Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 17:19
        tiaaaaaaa a świstak siedzi bo sreberka były kradzione;D jedna wielka ściema moze
        kiedyś to była naprawde placówka godna polecenia ale nie teraz żal.pl
      • Gość: kursantkaa Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 12.02.13, 19:40

O taak, ta szkoła jest najepsza i pan Arek jako instruktor też naj! :)
        POLECAM wszystkim. ;:)
    • Gość: Zamościanka A jak ze szkoła "KOT" IP: *.zamosc.mm.pl 12.06.09, 18:35
      Zamierzam ponownie zrobić cały kurs i skłaniam się ku tej szkole, jakie są opinie wśród Was o szkole KOT?? MOże ktoś kończył tam kurs ?? Dziękuje za odpowiedzi
      • Gość: pawel Re: A jak ze szkoła "KOT" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 17:32
        polecam szczerze kota. robilem tam kurs i bardzo milo wspominam ten czas. zdalem
        za pierwszym razem
      • Gość: kasia Re: A jak ze szkoła "KOT" IP: *.zamosc.mm.pl 28.02.10, 10:32
        Polecam KOTa. Szkoła jest niewielka ale dzieki temu nie ida na masowke. Chcą i
        potrafią czegoś nauczyć
    • Gość: pasztetzmc Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 18:42
      Moja opinia jest całkiem inna. Też miałem przyjemność chodzić na kurs. Instruktor, z którym jeździłem był niekompetetny, arogacki. Ciągle krytykował inne szkoły. Finał był taki, że czwarty raz oblałem egzamin praktyczny. Sądzę, że dobra szkoła nie zasługuję na to miano. Nie polecam tej szkoły.
      • Gość: kropeczka1506 Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 17:54
        no oczywiście że nie zasługuje nie wiem jak jest teraz ale trzy lata temu jeździł tam pan Mieczysław. ten człowiek wogóle nie powinien mieć prawa szkolić kursantów gdyż nie ma o tym zielonego pojęcia. poza tym kawał z niego chama
    • Gość: SEBA Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.tktelekom.pl 05.11.10, 19:26
      Aja polecam pania Anie Wasko ,jest naprawde kompetentna,dobrze tlumaczy.
      • Gość: ed ek Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 18:44
        też polecam Panią Anie. naprawde dobrze, spokojnie tłumaczy ogólnie bez zastrzeżeń a wszystko to w świetnej atmosferze:D
        • Gość: ewelina Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 22:15
          a ja polecam szkołe jazdy BIMAR bardzo milo, sympatycznie a przede wszystkim szybko, nie trzeba czekac szybko mozna skonczyc kurs w dogodych dla siebie godzinach, zdalam za pierwszym razem jak wiele osob z mojego kursu :) polecam szcegolnie pana Stasia!!! najlepszy instruktor jak dla mnie:)
      • wojskapolski Re: Dobra szkoła jazdy 28.05.11, 10:48
        Elo. Czy ktoś może miał jazdy ze Zdzisław Kozioł
        • Gość: XYZ Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:59
          Tak i osobiście bardzo polecam, instruktora z takim zapasem cierpliwości dla kursantów ciężko spotkać. Profesjonalna nauka + miła atmosfera.
          • Gość: driver. Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 15.08.11, 20:53
            Bardzo Dobry instruktor. Sam z nim jeżdziłem i polecam. Cierpliwy a przy okazji fajna atmosfera ;);d
            • maria88 Re: Dobra szkoła jazdy 24.08.11, 14:29

Szkoda że nie uczą jazdy na rowerach.
              • Gość: Aga Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.up.lublin.pl 18.09.13, 13:57
                Kurs w tej szkole uważam za bardzo udany. Zważając szczególnie na atmosferę jaka tam panuje (a jest na prawdę miło i sympatycznie) za każdym razem z chęcią tam szłam, aby posłuchać coś nowego. Wykładowca- Pan Andrzej jest człowiekiem wspaniałym, pełny zapału i poczucia humoru. Kiedy chciałam zapisać się na kurs nie wierzyłam, że po każdym wykładzie będę wszystko rozumiała - a jednak! Jeśli mam jakąś potrzebę albo pytania to wiem, że mogę śmiało pytać jaki Pana Andrzeja jak również Panie, które tam pracują. :) Jestem bardzo zadowolona i POLECAM każdemu DOBRĄ SZKOŁĘ! :)
    • koziorozka ranking szkół jazdy 03.02.11, 10:19
      Zamojski WORD sprawdził, która szkoła najlepiej przygotowuje do egzaminu
      ZAMOŚĆ
      Nazwa szkoły/liczba kursantów/procent zdawalności
      1. Nauka jazdy – Zbigniew Kuśmierz/54/37,0 proc.
      2. Cabrio – Tomasz Nelc/383/36,3 proc.
      3. Wurex – Marian Bojar/174/35,3 proc.
      4. Delta – Nowak Magdalena/95/31,6 proc.
      5. Dobra Szkoła – Andrzej Trusek/670/31,3 proc
      6. Wurex – Urszula Bojar/216/31,3 proc.

Więcej szkół z Zamościa o regionu tu zobaczcie
      www.mmzamosc.pl/artykul/ucza-jak-byc-kierowca-poznaj-najlepsze-szkoly-nauki-jazdy-284475.html
      • Gość: rank Re: ranking szkół jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 15.09.13, 23:11
        Aktualne rankingi zdawalności w nauce jazdy w Zamościu powinniście znaleźć na stronie Nauka jazdy w Zamościu albo WORD Zamość
    • Gość: HDarek Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.11, 14:57
      Szkoła jest według mnie bardzo dobra , przyjemna atmosfera jak i instruktorzy . Polecam Pana Łukasza , dobrze tłumaczy nie krzyczy , jest spokojny i opanowany , ma dobre poczucie humoru ^^
      • Gość: Jula Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 30.04.12, 19:44
        Jak wspominasz kurs z panem łukaszem w dobrej szkole? Czy bardzo krzyczy za błędy?
    • Gość: Arek Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.pancom.pl 16.05.12, 10:51
      Robie właśnie prawko w Zamościu w Quattro
      Najwyższa jakość szkolenia

no i teraz można sobie tez zobaczyć co może być na egzaminie:
      Prawo jazdy w Zamościu
    • Gość: nieistotne Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:09
      Dobra Szkoła naprawdę zasługuje na swoją nazwę. Gorąco polecam pana Witka - fenomenalny instruktor, dzięki któremu czuję się na drodze naprawdę pewnie i bezpiecznie.
      • Gość: Asoka Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 16:35
        zgadzam sie.wczoraj przed egzaminem wykupilam 2godz w dobrej szkole,trafilam na pana Witka I zdalam.bardzo fajnie uczy.Kurs robilam w elce ale z panem witkiem wiecej Nauczylam sie w 2godz nix tam przez 30
        • Gość: Beatka Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.13, 14:27
          Robiłam kurs na prawo jazdy w szkole "Dobra szkoła" i jestem bardzo zadowolona. Miałam 2 jazdy z Panem Arkiem a resztę kursu z panem Januszem Pędzik. REWELACJA!!!!! pan Janusz jest wymagającym ale za to bardzo dobrze tłumaczy wiadomo co i jak jestem bardzo zadowolona i oczywiście zdałam za pierwszym razem. nie bałam się pójść na egzamin bo wiedziałam .że z panem Januszem objechaliśmy wszystkie możliwe miejsca i czułam się po prostu przygotowana także z czystym sercem polecam pana Janusza Pedzik
          • Gość: Paweł Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 15:50
            Fajne trasy egzaminacyjne z Zamościa możecie znaleźć tutaj:
            Nauka jazdy w Zamościu
            Polecam, mi bardzo się przydały.
    • Gość: moni Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 30.07.14, 09:25
      Tu macie najnowszy ranking zdawalności za 2014 rok: naukajazdy-zamosc.eu/aktualnosci-nauka-jazdy-zamosc/673-nauka-jazdy-w-zamociu-ranking-2014
    • pan-tadek0 Akademia Auto Świat otwiera się w Zamościu 21.02.15, 21:08
      ..a przynajmniej takie plotki chodzą po mieście.
      Czy ktoś wie coś więcej o tych szkołach? W necie opinie mają bardzo dobre, no i pakują mase gratisów.
      • fruzi-a Re: Akademia Auto Świat otwiera się w Zamościu 23.02.15, 12:36
        witam, szykuję się do zrobienia prawka i śledzę właśnie fora o OSK Zamość. właśnie też trafiłam na stronę, gdzie zapowiadają powstanie Akademii Auto świat :) szperam, szukam i sprawa wydaje się być pewna. Na fb Akademii dodane są zdjęcia ze szkolenia zamojskich instruktorów :) no i jest napisane czarno na białym, że Zamość bierze udział w ich projekcie. Rzeczywiście, oferta Akademii bije na łeb na szyję inne OSK! ( przepraszam , jak kogoś uraziłam tym stwierdzeniem ). Ostatnio znalazłam też wordzamosc.pl/aktualnosci/453-w-zamosciu-powstaje-akademia-auto-swiat
    • Gość: monia Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.customer.tom-net.pl 25.09.15, 12:12
      Dobra szkoła Zamość hmm zależy dla kogo też jezdziłam z panem Andrzejem super uczył a potem z panią instruktorką Kaśką jakaś nowa jedyna kobieta jako instruktor w tej szkole i to do kitu od razu mówię że nie polecam jej nie przypadła mi do gustu swoim podejściem mało co mnie nauczyła i nie tłumaczyła tego co chciałam liczyłam na normalnego i doświadczonego instruktora a nie byle kogo z łapanki na to wyglądało jak już wybieracie tą szkołę to od razu zwracajcie uwagę przy wyborze instruktora i zapytajcie z kim byście jezdzili czy mogli jezdzić znajomi chwalą też innych instruktorów a o pani Kaśce nie mało dobrych opinii przynajmniej z tego co słyszałam ja nie byłam zadowolona takie moje zdanie apropo zdałam za 4 razem a raz na egzaminie byłam w takim miejscu gdzie właśnie pani Kaśka ze mną tam nie jezdziła na jazdach więc prawko to nie przelewki pierwsze się zastanówcie dopiero wybierajcie :)
      • Gość: Michał Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.customer.tom-net.pl 29.09.15, 15:54
        Tam nie uczą jezdzić tylko na pamięć aby zdać egzamin, dla mnie taka szkoła jest gó... warta ale mi tam nie za bardzo przeszkadzało bo ja miałem styczność z autem, więc mi było prościej ale gorzej z innymi a zwłaszcza dziewczyny, bo uczenie tylko pod egzamin to nie uczenie.
    • Gość: agawa Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.customer.tom-net.pl 09.12.15, 09:25
      Robiłam kurs w Dobrej Szkole nie ma się czym chwalić zdawałam pięć razy praktykę większość godzin jezdziłam z instruktorką Kaską C jest do bani, uczyć nie umie prawie w ogóle byłam bardzo nie zadowolona z tej pani nauczania nie świeci swoją kompetencją tyle że siedziała po drugiej stronie obok mnie i wydawała komendy i tyle z jej uczenia nie polecam Kaśki C jako instruktora.
      • jacekp.zwierzyniec Re: Dobra szkoła jazdy 13.03.16, 14:53

Piszę tę opinię jako osoba, która miała prawie dwudziestoletni staż jako kierowca, również zawodowy i teraz starałem się po zatrzymaniu prawa jazdy o jego zwrot po siedemnastoletniej przerwie. Z uwagi na tą przerwę zdecydowałem się na pełny kurs, gdyż zmieniły się przepisy, samochody i natężenie ruchu.
        Prowadzenie, przekazywanie informacji i wiedzy na zajęciach teoretycznych przez Pana Andrzeja to pełen profesjonalizm, bardzo miła, sympatyczna atmosfera. Pan Andrzej ma dar do tej pracy.
        Moja ocena części praktycznej, przypomnę miałem doświadczenie w prowadzeniu samochodu, również najwyższa.
        Zajęcia, jazdy miałem z Panią Katarzyną. Profesjonalizm i kompetencja. Atmosfera bardzo miła i sympatyczna, pozwalająca mi na przypomnienie sobie nabytych wcześniej umiejętności, wyeliminowanie starych, niepożądanych nawyków oraz nauczenie się nowych, a przede wszystkim zastosowania w praktyce tego, czego nauczyłem się na zajęciach z Panem Andrzejem.
        Szczerze i odpowiedzialnie mogę stwierdzić, że zarówno dzięki Panu Andrzejowi, jak i Pani Kasi JA nauczyłem się na nowo prowadzić samochód.
        Chciałbym tylko przypomnieć zasadniczą kwestię, w zasadzie prawdę. To JA się uczę. Instruktor przekazuje mi informacje i wiedzę, a to JA jestem odpowiedzialny za to, czy ją przyjmę i zastosuję w praktyce podczas lekcji, egzaminu i później w ruchu drogowym. To MOJA praca.
        Jeśli, ktoś twierdzi, że nie zdał egzaminu, bo np. nie był z instruktorem w jakiejś uliczce, to znaczy, że nie zna przepisów, które w tak jasny i przejrzysty sposób przedstawia Pan Andrzej na wykładach z teorii, nie korzysta z materiałów, otrzymanych w szkole, nie rozwiązuje testów, do których ma dostęp. Szczerze mówiąc, nie życzę takim osobom zdania egzaminu, gdyż uważam, że mogą być i dla mnie i dla innych uczestników ruchu realnym zagrożeniem na drodze.
        Przypomnę: to JA się uczę, to MOJA praca, MOJA odpowiedzialność Szukanie winnych swoich niepowodzeń, liczenie, że KTOŚ mnie nauczy, a nie JA się nauczę, czekanie na "mannę z nieba", jest ślepą uliczką, nieporozumieniem. Instruktorzy, Pan Andrzej, Pani Kasia są przewodnikami, a ode mnie zależy, czy skorzystam z ich pomocy, rad i wskazówek.
        Podsumowując, dzięki Panu Andrzejowi oraz Pani Kasi i swojej pracy egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem i oba bez błędów.
        Z pełną odpowiedzialnością polecam Dobrą Szkołę wszystkim, którzy CHCĄ nauczyć się przepisów ruchu drogowego i bezpiecznej jazdy.
        Dziękuję Panu Andrzejowi, Pani Kasi za ich pracę, która przyniosła mi pozytywny wynik egzaminu, a im być może satysfakcję z tego faktu.
        Dziękuję również Paniom z biura, Pani Marcie za profesjonalne, bardzo miłe i sympatyczne podejście do mojej osoby, jak również innych osób uczestniczących w kursie.
        Dziękuję również pozostały instruktorom, za życzliwość i uśmiech.
        DOBRA SZKOŁA. Sama nazwa mówi za siebie.
        • maria88 Re: Dobra szkoła jazdy 13.03.16, 15:28
          Ale się opisałeś. Na forum nie prowadzi się reklam. Pomyliłeś miejsca.
    • Gość: gość Staszek Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.zamosc.mm.pl 13.03.16, 16:34
      Andrzeju przestań sam się chwalić przecież widać że to ty piszesz.
      • jacekp.zwierzyniec Re: Dobra szkoła jazdy 20.03.16, 14:38
        Przykro mi, że moją opinię przypisano panu Andrzejowi. Przyznam się, że jestem zaskoczony. Moja opinia jest oczywiście subiektywna, lecz jest taka jaka jest.
        Aby rozwiać wątpliwości proponuję spotkanie w Dobrej Szkole. Jeśli będzie to możliwe, to nawet w obecności Pana Andrzeja i Pani Katarzyny. Czy nie zabraknie odwagi, jeśli trzeba będzie przyznać się do błędu?
        Jacek P.
        • Gość: kursant Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.customer.tom-net.pl 30.03.16, 09:22
          No to ciekawe bo mało osób chwali Panią Katarzynę, sam miałem z nią jazdy i nic ciekawego mi nie przekazała z wiedzy, oprócz pana Andrzeja który ma wieloletnie doświadczenie. Pani Katarzyna z tego co słyszałem to dopiero rok pracuje w tej firmie i już uważa się za nie wiadomo jakiego instruktora, myśli że lepszych od niej nie ma, lubi się sobą i swoją osobą chwalić, oczywiście było by to prawdą gdybym nie wiedział o tym, że jest w swoim błędzie i nie uczy aż tak dobrze jak jej się wydaje to jest oczywiście moje zdanie ponieważ miałem z tą panią jazdy a tylko taka osoba może coś na ten temat powiedzieć która ma styczność z drugą osobą. Oczywiście są może osoby którym sie to podoba ale nie mi. Ta pani ma wysokie mniemanie o sobie i uważa że najlepiej uczy tak przynajmniej stwierdziłem po jej wypowiedzi gdzie jest to totalną bzdurą. Spoufala sie z kursantami, koleżanka też z nią jezdziła i powiedziała tylko że może być, lubi sobie papierosy popalać z kursantami dlatego uważam że porównywanie tu miedzy Panem Andrzejem wieloletnim nauczycielem a Panią Kaśką bo rok pracy nie robi z pracownika mistrza i myślę że słuszna była ta opinia przypisana P Andrzejowi. Popieram.
    • Gość: gość Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.dynamic.mm.pl 14.03.16, 11:50
      Dobra szkoła jest za droga w stosunku do jakości szkolenia.
    • Gość: marsi Re: Dobra szkoła jazdy IP: *.customer.tom-net.pl 16.11.18, 08:19
      Nauka jazdy Turbo Zamość ma podobno najlepszy wynik co chodzi o zdawanie nie dziwne jest to, że prowadzi ją były egzaminator więc wszystko jasne ale czy nie podbiera konkurencji ludzi i pracowników bo podobno dużo osób teraz tam idzie. Jak to jest z naukami jazdy w Zamosćiu chcąc się zapisać na kurs bo niska cena kursu nie wiąże się z dobrą jakością szkolenia i wszyscy o tym wiemy oczywiście zależy to tez od kursanta czy chce iść dobrze na egzamin przygotowany i go zdać czy szkoda mu kasy, żeby dokupić godziny nie przygotować się i zdawać kilka razy. Jaką na chwilę obecną polecacie naukę jazdy w Zamosćiu.
      • koziorozka WORD zdawalność 16.11.18, 20:03
        Gość portalu: marsi napisał(a):
        > Jaką na chwilę obecną polecacie naukę jazdy w Zamosćiu.
        ---------------
        Sam możesz sprawdzić, która szkoła najlepiej przygotowuje do zdania egzaminu
        wordzamosc.ministerstwonaukijazdy.pl/ranking-szkol-nauki-jazdy-zamosciu-2017/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka