Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna firmę

24.11.07, 18:12
EUROKONTAKT z Zamościa organizującą wyjazdy do pracy m.in do
Szwjcarii (Robert Wróblewski) Moze ktos wyjechał z tej firmy Bardzo
proszę o jakieś informacje, chciałabym wiedzieć czy warto z jej
usług skorzystać.

Napiszcie jeśii wiecie cos na temat tej firmy. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • koziorozka firma Eurokontakt 26.11.07, 09:15
      widzę, że tu nie znajdujesz odpowiedzi.
      Zapytaj więc także na www.roztocze.net/forum_rol
      Może tam coś ktoś wie
    • Gość: zabawola Re: Czy ktoś zna firmę IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 15:22
      wjechałem do szwajcarji w 2006 byłem tylko miesiąc Powiem poprostu zależy do jakiej rodziny sie trafi a tak wogule raczej chyba nie polecam poniewasz mała kasa .Teraz w polsce zarobie tyle samo albo więcej jeśli chodzi o moje szczegóły to pracowałem od 4.15 w sianokosy do22.00 wrubel zarabia cięszkie pieniądze na nas ale nie poiwiem niektórym się udaje Z nam przypadek gdzie dziewczyna uciekła z gospodarstwa włóczyła się po szwajcarji koło tygodnia miała szczęście bo pomocy jej udzieliła polka która tam mieszkała w arto dobrze znać niemiecki ale najlepiej nie korzystać z usług pośredników
    • Gość: karla Re: Czy ktoś zna firmę IP: *.cable.quicknet.nl 20.04.09, 21:49
      hej ja bylam w tamtym roku w Szwajcarij w maju bylam na truskawkach przez 5
      tygodni wlasnie przez to biuro i bylo fajnie i sporo zarobilam i praca wcale nie
      byla ciezka najwiecej to 8 godz pracowałam a potem to 3 do 5 bylo naprawde
      fajnie teraz jestem w Holandii tez przez biuro ale juz przez inne i jest fajnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka