mandarynk_a 26.12.03, 18:26 Obczajacie gdzie nalezy sie zglaszac aby zostac wolontariuszem Wielkiej Orkiestry Swiątecznej Pomocy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: Co z WOSP? 07.01.04, 16:54 Mandarynko, wprawdzie zniknęłaś jak kamień w wodę, ale skoro pytałaś - odpowiadam co udało mi się ustalić: Niestety w tym roku podobno nie spotkamy wolontariuszy na WOSP Pana Jurka na ulicach miasta. Koncert orkiestry odbędzie się jedynie w Domu Kultury i kat będą zbierane datki. Jeżeli moje informację są błędne proszę o sprostowanie. Pozdrawiam W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co z WOSP? 09.01.04, 14:10 users1 napisał: > Mandarynko, wprawdzie zniknęłaś jak kamień w wodę, ale skoro pytałaś - > odpowiadam co udało mi się ustalić: > Niestety w tym roku podobno nie spotkamy wolontariuszy na WOSP Pana Jurka na > ulicach miasta. Koncert orkiestry odbędzie się jedynie w Domu Kultury i kat > będą zbierane datki. > Jeżeli moje informację są błędne proszę o sprostowanie. > Pozdrawiam > W.1 Prostuję. W ostatniej chwili z inicjatywy Dyr.ZDK utworzono Sztab.Kwestować bedzie 150 woluntariuszy. Zapraszają nas do wspólnego grania w mieście i na koncercie w ZDK 11.I. od 16-tej do 20-tej. Ważne.! W podziekowaniu za datki - bezpłatne badania dzieci. Zapraszają lekarze Oddz.Dzieciecego Szpitala do Zamojkiego Domu Kultury w godzinach koncertu. To wiadomość z pierwszej ręki. Czyli nie jest tak żle. Pzdr Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co z WOSP? 10.01.04, 14:10 czuk1 napisał: > users1 napisał: > > > Mandarynko, wprawdzie zniknęłaś jak kamień w wodę, ale skoro pytałaś - > > odpowiadam co udało mi się ustalić: > > Niestety w tym roku podobno nie spotkamy wolontariuszy na WOSP Pana Jurka > na > > ulicach miasta. Koncert orkiestry odbędzie się jedynie w Domu Kultury i ka > t > > będą zbierane datki. > > Jeżeli moje informację są błędne proszę o sprostowanie. > > Pozdrawiam > > W.1 > > > Prostuję. W ostatniej chwili z inicjatywy Dyr.ZDK utworzono Sztab.Kwestować > bedzie 150 woluntariuszy. Zapraszają nas do wspólnego grania w mieście i na > koncercie w ZDK 11.I. od 16-tej do 20-tej. > Ważne.! W podziekowaniu za datki - bezpłatne badania dzieci. Zapraszają > lekarze Oddz.Dzieciecego Szpitala do Zamojkiego Domu Kultury w godzinach > koncertu. > > To wiadomość z pierwszej ręki. > Czyli nie jest tak żle. > Pzdr Mariusz Errata - pojechało po identyfikatory - 160 osób - tak mówił Stasio R. Odpowiedz Link Zgłoś