Dodaj do ulubionych

dzien dobry

17.07.07, 15:24
co sie tutaj dzieje tak naprawde? Watki padaja jak razone piorunem, nie
nadazam ani czytac, ani przewijac...moze mi to jakis moderator-Ggigator wyjasnic?
Przeciez to kompletna paranoja likwidowac wypowiedzi np. konrada tylko
dlatego, ze sie wogole wypowiedzial. Ostatni post zdazylam jeszce przeczytac,
nie byl w zadnym wypadku naruszeniem nietykiety.
Obserwuj wątek
    • ggigus wycinanie postow konrada jest zwiazane z 17.07.07, 15:29
      naruszaniem przez niego netykiety.
      Proponuje sie z nia zapoznac.

forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
      pozdrawiam
      • paulinka.paulikowska Re: no moj wczorajszy tez...:( 17.07.07, 15:46
        • ggigus Re: no moj wczorajszy tez...:( 17.07.07, 17:04
          to byl mily post, ale naruszal netykiete
          zobacz tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.htmlpozdrowka
    • maria421 Re: dzien dobry 17.07.07, 18:04
      O rany! Znow sie zaczyna??? A juz jakis czas byl spokoj. Ggigus, nie wybierasz
      sie na wakacje? :-)
      • ggigus nie wiesz, o co chodzi, mario 17.07.07, 18:59
        a sie odzywasz
        • fan.club Ależ wszyscy już dawno wiedzą o co chodzi. 17.07.07, 19:03
          Znowu się zaczyna.
          • ggigus co i znowu sie zaczyna? przegapilam cos? 17.07.07, 19:23
            od dawna otrzymuje skargi na szerzacy sie tu trolizm i dlugi czas pisalam -
            przeczekajmy
            mam juz dosyc bezsensownych postw, za to na kazdy temat
            masz na mysli, ze TO sie znowu zaczyna?
            • maria421 Re: co i znowu sie zaczyna? przegapilam cos? 17.07.07, 20:10
              Znowu zaczyna sie Twoje adminowanie, czyli wycinanie, znowu zaczynaja sie Twoje
              posty o wymownych naglowkach , ustawianie forumowiczow i "papapa" :-)
              • ggigus oo, a gdzie mowa o wymownych naglowkach, 18.07.07, 12:21
                mario? gdzie kogos ustawiam?
                mozesz mi podac przyklady? bo jaczegos takiego nie widze
                napisalam, kogo i dlaczego wycinam
                i co najwazniejsze - robie to po paru sygnalach na priva o trollowaniu na forach
                ale domyslam sie, ze to ostatnie zdaniem ojej wypowiedzi raczysz przegapic
                • maria421 Re: oo, a gdzie mowa o wymownych naglowkach, 18.07.07, 15:27
                  jeden przyklad:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10001&w=59272925&a=66006695
                  co do adminowania to , jak widze, nadal uwazasz ze polega ono tylko na cieciu.
                  • ggigus hm, ani slowa o naglowkach nie widze, za to Ty 18.07.07, 19:13
                    mialas zastrzezenia do moich naglowkow
                    to w kwestii formalnej

tak, do tego ograniczam dzialalnosc admiki forum
                    i to jest, musze Cie zapewnic a)jedynie praktykowane podejscie i b) jedynie
                    sluszne podejscie
                    admin(ka) NIE JEST moderatorem w sensie zagajania dyskusji, nawet jesli sie tak
                    niektorym wydaje
                    i koncze jak zwykle - masz uwagi do mnie, prosze o linki i konkretne uwagi
                    pozdrawiam goraco
                    • maria421 Re: hm, ani slowa o naglowkach nie widze, za to T 18.07.07, 19:38
                      Ggigus, Ty naprawde nic nie rozumiesz, czy udajesz?

• ggigus powtarzam, masz uwagi, prosze o konkrety i linka 18.07.07, 19:52

• fan.club Termin "moderacja" nie ogranicza się... 18.07.07, 19:49
                      do zagajania.

A propos meldunków składanych na konrada (i nie tylko).

Nie każdy musi innych forumowiczów lubić, ale to jeszcze nie powód żeby donosić
                      za plecami forum i żądać usunięcia postów. Ile meldunków trzeba złożyć żeby
                      osiągnąć skutek w postaci wycięcia postu? Wystarczy ilość czy może trzeba
                      skargę rozwinąć? Wystarczy skarga jednej osoby czy muszi się zgłosić - dajmy na
                      to - conajmniej 3
                      zdegustowanych forumowiczów?

ggigus, to forum było spokojniejsze zanim Ty tu zawitałaś. To forum nie
                      potrzebuje ani admina, ani moderatora.
                      • ggigus nie trzeba na nikogo donosic za plecami 18.07.07, 20:01
                        nie ma stalej ilosci
                        konrada tolerowalam dlugo i nie wycinam jego kazdego postu
                        wczoraj np. wycielam tylko te posty konrada, kiedy on reaktywowal moje stare
                        posty i dopisal sie w stylu: wspaniale, swietne itepe
                        to jest bez sensu i dobrze o tym wiesz
                        ponadto konrad wspisuje sie pod wieloma nickami, prowadzi dlugie dyskusje o niczym
                        proponuje zajrzec do netykiety

a co wg ciebie powinien robic moderator, skoro moderacja nie ogranicza si do
                        zagajania?
                        ja nie mam zamiaru zagajac, zreszta na innych forach modrator tez nie jest od
                        zagajania.
                        (Z tego wynika, ze ggigus ma jakies specjalne obowiazki jako moderatorka? to
                        takie male przypuszczenie)

ja mam inne zdanie na temat forum
                        nie widze, zeby to forum bylo ani ani mniej spokojne, ani bardziej klotliwe
                        masz uwagi do mnie - prosze o maila, post na forum z linkami i konkretnymi uwagami
                        zawsze tak koncze wymiane zdan na temat mojego moderowania i nic
                        ciagle czekam na jakies konkretne uwagi i linki
                        • fan.club Nie wiem, co wypisywał konrad. 18.07.07, 20:13
                          Nie czytałem zakwestionowanych postów. Swojej ingerencji również nie
                          odnotowałaś. I znów jesteśmy przy starym temacie. Ja rozumiem, że po świecie
                          biegają czasem jacyś ormowcy - tak bywa - ale ormowiec-partacz to już dopust
                          boży. Dla obu stron.

Ciągle nie rozumiesz, że forum to nie folwark?

Out & over
                          • ggigus po raz nety, prawie rutynowo wspomne, ze nie mam 18.07.07, 20:18
                            wplywu na to, ze nie widac mojej ingerencji
                            nie mam wplywu i koniec

a co do konrada - ani on nie jest tutaj jeden dzien, ani Ty, wiec mozna sobie
                            yobrazic, co mogl pisac konrad
                            zreszta tak sie sklada jakos, ze OPISALAM wyciete przeze mnie posty
                        • maria421 Re: nie trzeba na nikogo donosic za plecami 18.07.07, 20:18
                          Nie bede pisala do Ciebie na priva, bo uwazam ze sprawy dotyczace forum nalezy
                          zalatwiac na forum.

Slowo moderator nie powinnas rozumiec jako "prowadzacy rozmowe", lecz "godzacy
                          strony, lagodzacy konflikty ".

Chcesz byc dobrym moderatorem to schowaj nozyce do kieszeni i uzywaj je tylko
                          wtedy kiedy Cie forumowicze o to otwarcie, oficjalnie prosza. Donosy na priva
                          powinnas odrzucac bo to tez tworzy niedobra atmosfere.

A co do tytulow, postaraj sie w koncu pisac porzadnie. To co Ty z uporem maniaka
                          robisz, tzn. zaczynanie tekstu w tytule , tak ze czasami zdanie w tytule sie
                          przerywa w polowie slowa, to wielkie niechlujstwo.
                          • ggigus dlatego, prosilam tez, mario, o zamiesczenie uwag 18.07.07, 20:23
                            do mnie na forum publicznie
                            co niniejszym uczynilas!

jakie tu widzisz konflikty do lagodzenia?

przegapilam cos? bo najpierw czytam u Ciebie, ze mam zagajac dyskusje, potem, ze
                            mam lagodzic konflikty
                            rola moderatora na tym, jak i na innych forach jest wycinanie postow sprzecznych
                            z netykieta
                            naruszenia te maja rozne postac, polecam zajrzec do netykiety
                            na szczesce zdarzaja sie one rzadko

co do tytulow moich postow - to jest moj sposob, i jesli ci on nie odpowiada,
                            mozesz a) nie czytac moich postow i b) wygasic mnie
                            niestety, nie mozesz mi dyktowac sposobu, w jaki mam prowadzic z toba dyskusje
                            • maria421 Re: dlatego, prosilam tez, mario, o zamiesczenie 18.07.07, 20:34
                              Ggigus, ja Ci nic nie dyktuje. Ja Ci daje dobre rady. Z ktorych Ty i tak nie
                              korzystasz zeby zademonstrowac, ze wiesz lepiej. I tak bedziesz dalej robila po
                              swojemu i pisala w niechlujny sposob rozrywajac zdanie miedzy "Temat" i "Tresc".

Co do konfliktow- pierwszym i najlepszym sposobem na lagodzenie ich jest.... nie
                              wzniecac konfliktow:-)

• ggigus jaki wzniecony konflikt widzisz? serio pytam 18.07.07, 20:39
                                bo jesli traktujesz te wymiane zdan miedzy Toba a mna jako konflikt, to jest,
                                hm, poglad jednostkowy

Ty, jak widze, masz caly, dosc zmienny zreszta, zestaw Twoich oczekiwan co do
                                mojej roli adminki, a ja Ci uprzejmie wyjasniam, gdzie jestes w bledzie

moze ten cytat jest dowodem na konflikt:
                                Ggigus, Ty naprawde nic nie rozumiesz, czy udajesz?

jesli tak, to Ty jestes jego autorka

a co do dobrych rad - uprzejmie dziekuje, ale powtorze - niestety, nie mozesz
                                ingerowac w to, jak pisze na forum
                • annajustyna Chyba sama do siebie piszesz te sygnaly:////. 18.07.07, 22:25
                  Przynajmniej takie mozna odniesc wrazenie z Twoich nerwowych postow...
                  • baerenfang masz namiętne usta! zazdroszczę Teddy;-)))) 19.07.07, 08:28
    • die_pubertierende_jungfrau seinen tiefen Dank auszusprechen 19.07.07, 08:11
      czajnik40 napisała:

> co sie tutaj dzieje tak naprawde?
      > nie byl w zadnym wypadku naruszeniem nietykiety.
      =====================================================

Ich vertrete hier vorübergehend die Interessen von Konrad Walenrod

Mein Mandant hat mich beauftragt seinen tiefen Dank auszusprechen, an alle, die
      ein gutes Wort für ihn eingelegt haben.

Alles was die Moderatorin über meinen Mandanten sagte, ist erlogen und
      erstunken.

Der Pogrom-Feldzug gegen meinen Mandanten begann, als er einen Link zur
      Jerusalem Post veröffentlichte.

Im Beitrag der Jerusalem Post wurden die Polnisch Israelischen Beziehungen
      geschildert.
      Und über die Großfamilie Kaczynski berichtet.

Also, es ist erlaubt Berichte aus dem Nordpol zu linken.

Es ist erlaubt Berichte aus dem Südpol zu linken.

Es ist aber verboten Berichte aus Israel zu linken. ???

Ist das Wort “Israel” ein Tabuwort in diesem unseren Forum? ????

The innocent virgin in the puberty period (Hauptberuflich Literatin z Bożej
      łaski)

Sz. A.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka