goskamao 05.09.03, 13:48 ja tez sobie mieszkam w Berlinie juz od 4 lat. 15 lat temu wyjechalam do niemiec i tak wlasnie sobie dogorywam!! wlasnie koncze studia i musze do konca tego roku prace dyplomowa napisac. skad jestescie??? ja ze szczecina!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vee Re: Hejka ludziska, 06.09.03, 07:23 goskamao napisała: > ja tez sobie mieszkam w Berlinie juz od 4 lat. > 15 lat temu wyjechalam do niemiec i tak wlasnie sobie dogorywam!! > wlasnie koncze studia i musze do konca tego roku prace dyplomowa napisac. > skad jestescie??? > ja ze szczecina!! Witaj, jestes na stale w Niemczech? Co studiujesz? Ja jestem z Wroclawia:-) vee Odpowiedz Link
goskamao Re: Hejka ludziska, 06.09.03, 12:17 narazie chyba na stale : ) !!! co z tym spotkaniem?? Macie dalej zamiar tylko checi wam brak : )?? Goska Odpowiedz Link
vee Re: Hejka ludziska, 06.09.03, 12:25 goskamao napisała: > narazie chyba na stale : ) !!! > co z tym spotkaniem?? > Macie dalej zamiar tylko checi wam brak : )?? > Goska Nie wiem, czy tu wogole bylo juz cos planowane. "Dokopalam" sie mianowicie do tej grupy dykusyjnej dopieroz co przed paroma dniami i cus nic sie tu nie dzieje... vee Odpowiedz Link
goskamao Re: Hejka ludziska, 06.09.03, 20:15 wszyscy uciekli : )! ja studiuje chemie- und pharmatechnik i pracuje w dr. mann pharma (spandu) tam wlasnie pisze moja prace! co ty porabiasz w berlinie i jak dlugo tu juz mieszkasz (gdzie dokladnie)? Odpowiedz Link
vee Re: Hejka ludziska, 08.09.03, 20:46 goskamao napisała: > wszyscy uciekli : )! > ja studiuje chemie- und pharmatechnik i pracuje w dr. mann pharma (spandu) > tam wlasnie pisze moja prace! > co ty porabiasz w berlinie i jak dlugo tu juz mieszkasz (gdzie dokladnie)? W Berlinie jestem juz od 7 lat, w Niemczech od 11, hoho jak ten czas leci! Mieszkam obecnie w Schöneberg, a Ty? Jestem teraz na macierzynskim, przerwalam studa (germanistyka i filozofia)... Mieszkasz tez w Spandau, czy tam tylko dojezdzasz? vee Odpowiedz Link
camel_3d Re: Hejka ludziska, 08.09.03, 19:06 goskamao napisała: > narazie chyba na stale : ) !!! > co z tym spotkaniem?? > Macie dalej zamiar tylko checi wam brak : )?? > Goska zamiary sa tylko komunikacji brak:) camel Odpowiedz Link
vee Re: Hejka ludziska, 08.09.03, 20:43 camel_3d napisał: > goskamao napisała: > > > narazie chyba na stale : ) !!! > > co z tym spotkaniem?? > > Macie dalej zamiar tylko checi wam brak : )?? > > Goska > > > zamiary sa tylko komunikacji brak:) Jak to brak? Ja na przyklad tu jestem i zagladam czasami;o))) Ale o zamiarach to mi nic nie bylo wiadomo;-) vee Odpowiedz Link
camel_3d Re: Hejka ludziska, 08.09.03, 21:28 vee napisała: > camel_3d napisał: > > > goskamao napisała: > > > > > narazie chyba na stale : ) !!! > > > co z tym spotkaniem?? > > > Macie dalej zamiar tylko checi wam brak : )?? > > > Goska > > > > > > zamiary sa tylko komunikacji brak:) > > Jak to brak? Ja na przyklad tu jestem i zagladam > czasami;o))) Ale o zamiarach to mi nic nie bylo wiadomo;-) > > vee to jakby co to pisz na: virgoaquarius@t-online.de to moze jakos nam sie uda zebrac forumowa grupe:) camel Odpowiedz Link
sunday Re: Hejka ludziska, 09.09.03, 14:07 > Ja jestem z Wroclawia:-) O, jak to milo! Ja tez z Wroclawia! Bedzie juz z dwa i pol roku tutaj. A ile jeszcze? Zalezy od pracodawcy! pozdrawiam! Luki Odpowiedz Link