Dodaj do ulubionych

Produkty Ziaji...

18.04.09, 18:25
...czy ktos moze wie gdzie i jak mozna je kupic na terenie Niemiec?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Produkty Ziaji... 18.04.09, 18:26
      Chyba ich nie ma - co najwyzej przez internet.
      • yvonne75 Re: Produkty Ziaji... 18.04.09, 18:31
        patrzylam na ich stronie w necie ale jest mozliwosc conajwyzej skontaktowania
        sie z nimi przez maial ale nie wiem czy to tez odnosi sie do ewentualnej
        sprzedazy....cholera !!!!!
        • fan.club No to kliknij w końcu na ten "kontakt"! 18.04.09, 18:37
          www.ziaja.com/page/pl/kontakt/gdzie_kupic/e_sklep
          • yvonne75 Re: No to kliknij w końcu na ten "kontakt"! 18.04.09, 19:01
            ...co tez poslusznie uczynilam...duzo wczesniej niz tu napisalam!ukazaly sie
            adresy -i owszem-wszystkie w Polsce.Zaden z nich nie prowadzi sprzedazy wysylkowej.
            • fan.club Dobry numer! 18.04.09, 19:55
              Dobry, bo wszytkie te adresy umieszczono pod nagłówkiem e-sklepy.
              Czyżby to okreslenie w Polsce oznaczało co innego niż sklep
              internetowy, czyli sklep z wysyłką?
            • znana.jako.ggigus napisz do nich 18.04.09, 20:05
              byc moze ozesz zamowic razem z paroma znajomymi wieksza paczke( jakbys byla z
              okolicy Monachium, to ja sie dopisuje), ale wtedy jestes jakby zagr. podmiotem
              gosp. i potrzebujesz ten specjalny nr podatkowy VAT (ja mam taki, moge uzyczyc):))
              ja tak zamowilam paczke z Bielendy, ale razem z paroma osobami
              • annajustyna Re: napisz do nich 18.04.09, 20:07
                Aa, to to Bielenda wtedy byla, a juz myslalam, ze tez Ziaja...
                • ewa553 Re: napisz do nich 19.04.09, 10:25
                  ja uzywam tylko jednego kremu ziaji (z koziego mleka) i jestem
                  bardzo zadowolona. Przywoze sobie raz w roku z Polski. Kazdy z nas
                  przeciez albo tam jezdzi, albo ma odwiedziny stamtad i tak to trzeba
                  organizowac. A skad Ty jestes? Jade w sierpniu na slub, to moge
                  komus cokolwiek przywiezc.
                  • realdirect2 skora nie capi po takim kremie? 19.04.09, 13:02
                    ;)
                    • lepian4 Re: skora nie capi po takim kremie? 21.04.09, 07:58
                      Skora nie capi, ale Schleichwerbung nam sie szerzy.

Ja potrzebuje eine gute Bohrmaschine.
                      Wiesz, gdzie mozna kupic tanio i dobrze owo cudo teczniki?
                      Moj kuzyn ma taki fajny sklep, ale zrobil urlop.
                      Szkoda, bo czekac nie moge.
                      • ewa553 Re: skora nie capi po takim kremie? 21.04.09, 08:37
                        nie uwazam tego watku za Werbung. Dlaczego nie podzielic sie uwagami
                        na temat uzywanych kosmetykow? Ja od Ziaji uzywam tylko tego
                        jednego, reszte kosmetykow mam od Marberta i Stendhala:))))
                        A Bohrmaschine kupilam stosunkowo niedawno w Bauhausie. Cacko nie
                        maszyna, ma taka raczke do trzymania druga reka, wlasnie sie
                        przydala do przewieszania obrazow. Byla niedroga!
                        • florena82 Re: skora nie capi po takim kremie? 27.04.09, 18:21
                          Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? rozumiem ze czasami czegos nie da sie
                          przetlumaczyc, ale "Bohrmaschine" ??
                          • shabbat.shalom Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? 27.04.09, 22:22
                            florena82 napisała:

Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? rozumiem ze czasami czegos nie da sie przetlumaczyc, ale "Bohrmaschine" ??
                            ---------------------------------------------
                            • florena82 Re: Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? 28.04.09, 17:28
                              Slazak?
                              • jureek Re: Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? 28.04.09, 18:10
                                florena82 napisała:

> Slazak?

Ja jestem Slązakiem. I co z tego?
                                Jura
                                • florena82 Re: Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? 28.04.09, 21:21
                                  Nie wiem, po prostu jak slysze na ulicy osoby mowiace po Polsku, wtracajace co
                                  jakis czas niemieckie slowo - to pozniej w wiekszosci okazuje sie, ze te osoby
                                  pochodza ze Slazka ...
                                  • nagi_gracjan zgadza sie, te ze Slaska mowia po polsku;) 28.04.09, 23:50
                                    nt
                                • shabbat.shalom Re: Matko czy wy po Polsku nie mozecie pisac? 29.04.09, 09:15
                                  jureek napisał:
                                  Ja jestem Slązakiem. I co z tego?
                                  Jura
                                  ------------------------------
                      • reif.fuer.die.psychiatrie Re: skora nie capi po takim kremie? 21.04.09, 11:01
                        Polnische Haut verträgt nur polnische Produkte !
                      • reif.fuer.die.psychiatrie Re: skora nie capi po takim kremie? 21.04.09, 11:05
                        Lepian, krecisz cos, 1 € Laden nie prowadzi wiertarek
                        • gadupa Re: skora nie capi po takim kremie? 24.04.09, 19:05
                          Dziwisz sie psychicznemu?
              • henwoj2 Re: VAT 26.04.09, 14:09
                Napisz coś więcej o załatwieniu takiego numeru,żeby można było bez VATu w Polsce kupować.
                Interesuje mnie (pewnie niektórych również) cała procedura załatwiania.
                Mogła byś wątek założyć. Było by klarownie.
                • znana.jako.ggigus napisalam do Bielendy 26.04.09, 16:13
                  i to oni mi to zaproponowali, potrzebowali tylko nru platnika VAT-u i to wsz.
                  Bo kupowalam z zagranicy.
                  Nie wiem, na ile to byl legalny chwyt, ale kosmetyki byly tanie, tansze niz wp
                  olskich hurtowniach. Mankiem byla przesylka, bo sporo koszotwala, wiecej niz
                  zwyczajna przesylka pocztowa, ale to byla jakas zaufana firma Bielendy.
                  Czyli piszesz fo firmy i podajesz, ze z zagranicy i chcesz kupic i juz.
                  • annajustyna Re: napisalam do Bielendy 26.04.09, 16:29
                    A potem powinnas byla odprowadzic VAT w DE. Tak na moja logike (byc moze bledna).
                    • znana.jako.ggigus byc moze 26.04.09, 23:56
                      nie wiem, moze jest VAT od jakiejs sumy? nie dzwonilam do FInamtu i nie pytalam,
                      nie zajmuje sie tym regularnie, zarobkowo
                    • margotje Re: napisalam do Bielendy 03.05.09, 22:45
                      annajustyna napisała:

> A potem powinnas byla odprowadzic VAT w DE. Tak na moja logike (byc moze bledna
                      > ).

a niby z jakiego tytulu?
                      • znana.jako.ggigus no wlasnie 03.05.09, 23:57
                        ponizej pewnej sumy nie trzeba placic vatu, a jedna transakcja na rok wiosny
                        urz. skarbowemu nie czyni.
    • misiucha1 Re: Produkty Ziaji... 21.04.09, 13:22
      Yvonne o jaki krem dokladnie ci chodzi?pozdrawiam
    • sisterkaz Re: Produkty Ziaji... 24.04.09, 19:02
      Proponuje popytac w polonijnych sklepach,sama sie tam zaopatruje w produkty Ziaji,w Siegen konkretnie .
      • florena82 Re: Produkty Ziaji... 26.04.09, 10:26
        Zawsze pozostaje ebay:
        http://beauty.search.ebay.de/Ziaja_Beauty-Gesundheit_W0QQcatrefZC11QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQdfspZ32QQflocZ1QQfromZR40QQftrtZ1QQftrvZ1QQga10244Z10425QQsabfmtsZ1QQsacatZ12155QQsaobfmtsZclassifiedQQsaobfmtsZinsifQQsaslcZ2
    • annajustyna Ludzie, litosci! ZiaI, bez jot... 26.04.09, 11:33
      Odmiana jak nadzieja, knieja etc.
      • ewa553 Re: Ludzie, litosci! ZiaI, bez jot... 28.04.09, 08:44
        Dostalam list od Mai? Nie, nie, protestuje, list jest od Maji, Majki
        itd!!
        • annajustyna Re: Ludzie, litosci! ZiaI, bez jot... 28.04.09, 09:06
          Tylko i wylacznie od Mai! Na nic sie nie zadza protesty, takie sa reguly.
          • znana.jako.ggigus nie masz racji 29.04.09, 00:09
            Maja, Maji, bo Mai to bylby list od Mai
            • znana.jako.ggigus uuups sorek annajustyna 29.04.09, 00:10
              ma racje, sprawdzilam w slowniku, bo pomyslalam o nadziei i kniei
              • annajustyna Re: uuups sorek annajustyna 29.04.09, 09:28
                O odmianie imienia Maja toczyla sie swego czasu dyskusja na forum o imionach -
                okazalo sie, ze wiele mam, ktore tak nazwalo wlasne dzieci, odmienia
                niepoprawnie :/.
                • leziox Re: uuups sorek annajustyna 30.04.09, 20:49
                  Zawodowo bywam w kraju ze dwa razy miesiecznie.Moge przywozic potrzebujacym
                  rzeczy na zamowienie,bo z powrotem wracam raczej na pusto.Byleby nikt nie
                  zamawial altanki na dzialke :-).Ziaja to popularna firma kosmetyczna,nie ma
                  klopotow zakupienia tego co komu potrzebne w kraju.
                  • yvonne75 Re: uuups sorek annajustyna 03.05.09, 17:50
                    Yyyyyyy.....i co? kupisz mi plyn do higieny intymnej?!nie wiem czy altanka nie
                    sprawilaby mniej problemu:)
                    • annajustyna Re: uuups sorek annajustyna 03.05.09, 17:53
                      Yvonne, padlam:) Osobiscie polecam z wyciagiem z debu Bielendy:).
                      • yvonne75 Re: uuups sorek annajustyna 03.05.09, 17:57
                        jak bede miala okazje to ...uhm....zastosuje:)wlasnie sie doczytalam ze Ziaja
                        wlasnie obordzila w rozmaite plyny i plyniki-dlatego dziwi mnie ze cholera taka
                        firma i nie ma tu zadnego przedstawicielstwa...no chyba ze ma,ale ja o tym nie
                        wiem:(
    • shabbat.shalom Re: Produkty Ziaji... 04.05.09, 07:59
      yvonne75 napisała:

> ...czy ktos moze wie gdzie i jak mozna je kupic na terenie Niemiec?
      ------------------------------------
      • leziox Re: Produkty Ziaji... 04.05.09, 12:45
        Problemem nie jest zakup plynu do higieny intymnej tylko przeslanie tego w
        Niemczech,w zaleznosci od tego gdzie mieszkasz,bo to naraza cie na dodatkowe koszty.
        • leziox Re: Produkty Ziaji... 07.05.09, 07:15
          Ps.nie mam zamiaru uprawiac tu kryptoreklamy :-) ale posiadam mozliwosci
          przewozu towarow o wadze do jednej tony na kraj,moze sie komus ta wiadomosc
          przyda.W razie jak co,kontakt na emalie gazetowa.
    • zawzieta Re: Produkty Ziaji... 08.05.09, 19:43
      yvonne75 napisała:

> ...czy ktos moze wie gdzie i jak mozna je kupic na terenie Niemiec?

Uczęszczam na kurs niemieckiego i dzisiaj widziałam krem Ziaji u koleżanki Szwedki. Myśle więc, że ona kupiła go na terenie Niemiec. Jak chcesz to dowiem sie gdzie go nabyła...
      • florena82 Produkty Ziaja - Online Shop. 09.05.09, 12:43
        prosze:
        www.ziaja-shop.de/
        W sklepie musisz zamowic za minimum 5 €.

Mindestbestellwert:
        EUR 5,00

Versandkosten:

Die Versandkosten richten sich nach der Höhe des Bestellwertes:

* EUR 0,00 bei einem Bestellwert von mindestens EUR 40,00
        * EUR 1,50 bei einem Bestellwert von mindestens EUR 30,00
        * EUR 2,50 bei einem Bestellwert von mindestens EUR 20,00
        * EUR 3,50 bei einem Bestellwert unter EUR 20,00
        • znana.jako.ggigus fajny link!!! 09.05.09, 12:45
          dzieeeki!
          • florena82 Re: fajny link!!! 09.05.09, 14:08
            Nie ma za co. Milych zakupow.
            • yvonne75 Re: fajny link!!! 19.05.09, 20:04
              bardzo dzeikuje wszystkim za okazane zainteresowanie watkiem.dzeiki za
              link,ale...sposrod wybranych produktow nie ma tego ktorego szukalam.niestety...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka