gosc_horrorum 12.02.05, 13:55 Czy ktoś oglądał?Jakie reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: The grudge-Klątwa 14.02.05, 13:15 ja jeszcze nie, więc jedyne czym mogę służyć to recka ze screenami... www.horror.com.pl/recenzje/grudge.php Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: The grudge-Klątwa 14.02.05, 20:07 Ja usiłuję się wybrać. Tylko nie wiem jak przekonać kobietę do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: The grudge-Klątwa 15.02.05, 09:59 vampi_r napisał: > Ja usiłuję się wybrać. Tylko nie wiem jak przekonać kobietę do tego... a tak bez kobiety to się nie da??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: The grudge-Klątwa 17.02.05, 01:59 czarnajagoda napisała: > a tak bez kobiety to się nie da??? Sie nie da, bo kobieta nie puści. Samego nie puści, a sama iśc nie chce. Ale ochota na iście mi przeszła, jak poczytałem rezenzje forumowiczów. Jagódko, jak ty pójdziesz i powiesz, że warto, to stanę na głowie, a wyciągnę kobietę na ten film. Najwyżej powiem, że idziemy na jakis romans.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: The grudge-Klątwa 17.02.05, 12:04 vampi_r napisał: > > a tak bez kobiety to się nie da??? > > Sie nie da, bo kobieta nie puści. yyy, bez sensu... to jak gdzieś chodzicie to zawsze razem??? > Jagódko, jak ty pójdziesz i powiesz, że warto, to stanę na głowie, a wyciągnę k > obietę na ten film. Najwyżej powiem, że idziemy na jakis romans.... jak będą jeszcze grali jak dostanę wypłątę to pójdę, zobaczę i podzielę się wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: The grudge-Klątwa 18.02.05, 02:10 czarnajagoda napisała: > yyy, bez sensu... to jak gdzieś chodzicie to zawsze razem??? Nnnno nieeeee. Do pracy chodzę sam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: The grudge-Klątwa 18.02.05, 08:24 a tak poza tym to wszędzie??? zresztą, do kina zawsze możesz pójść prosto w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: The grudge-Klątwa 18.02.05, 20:56 Tja... Nawet mam taki pomysła, by wziąc urlop i zamiast do pracy, pójść do kina. Tylko co ja będę robił przez pozostałe 6 godzin? Ale wszystko zależy od twojej opinii na temat filmu. Komu, jak komu, ale tobie w tej kwestii ufam. Napiszesz, ze film dobry, to bierę urlop i lecę do kina. Napiszesz, że kiepski, to mam problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.dracula Re: The grudge-Klątwa 14.02.05, 20:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=19048136 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda i jeszcze jedna dyskusja ;)) 16.02.05, 15:33 horror.superhost.pl/forum/viewtopic.php?t=1192&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=61ee13ea01ee20745374b94eb9b529fc Odpowiedz Link Zgłoś
metalfredzel Re: The grudge-Klątwa 03.03.05, 09:38 Klątwa kojarzy mi się z "The Ring"...Film generalnie się różni od Ringa, ale moim zdaniem skojarzenia są oczywiste...Ale trzyma w napięciu, to fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: The grudge-Klątwa 25.09.05, 23:36 Widzialam jakis czas temu na DVD z gazeta. Jak poszukacie, to na allegro za 4,99 mozna namierzyc. Teraz w innej gazecie jest w kioskach "Klatwa 2" Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: The grudge-Klątwa 26.09.05, 10:24 wersji amerykańskiej do tej pory nie widziałam, oryginalnej widziałam obie częśći (z gazety) - niezłe... ale faktycznie, w klimacie klątw, tylko imo, lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: The grudge-Klątwa 20.11.05, 20:00 Bez obrazy, ale jak dlamnie miernota. Już lepszy jest "dark water" polecam. A może oglądał ktoś "głosy", świetny film, godny obejrzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: The grudge-Klątwa 29.11.05, 00:26 Obejrzalam.Podobalo mi sie.I trzyma w napiecu do samego konca.Tylko aktorka mi sie nie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś