Dodaj do ulubionych

Fundacja SILENTIO

16.09.10, 21:38
Czy ktos cos słyszał - wiecie cos na jej temat Dzwonilam dzis dowiadywalam sie z rozmowy wynika ze maja dofinansowanie na SI , mozna taniej miec terapie Tylko chcialabym zasiegnac opinii Wiem ze to nowy projekt maja miec swietlice dla dzieci z autyzmem i spektrum autyzmu Jesli cos wiecie napiszcie prosze
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: Fundacja SILENTIO 16.09.10, 21:51
      My mamy tam subkonto.
      Zalozylam je tam tylko dlatego wlasnie, ze wydawalo mi sie, ze dziewczyna, ktora ma dziecko z autyzmem to na glwoie stanie, by cos zrobic dla takich dzieciakow.

Dostalam wiadomosc, ze jakis projekt ma ruszyc teraz i czekam na konkrety. To beda indywidualne zajecia z psychologiem i SI.
      Nie wiem jakie kryteria beda przyjecia.
      • niki129 Re: Fundacja SILENTIO 18.09.10, 14:46
        Tak maja ruszyc warsztaty - beda od 15 do 19 :00 My sie nei zalapiemy bo mlody w szkole do 16 :00 , ja pracuje do 15:00. Wydaje mis ei ze "lekko" bym go przeciazyla W szkole od 8 i w sumie do 19 mialby zajecia.
        Mja tam byc zajecia z SI jakos mniej platne niz wszedzie bo oni sa fundacja wiec nei zarabiaja na tym Licze glownie na to , na tansze zajecia SI, moze logopede, moze jakies zajecia grupowe. Zobaczymy , sa jeszcze w trakcie domuykania spraw zwiazanych z gabinetem, projektem.
        • madziulec Re: Fundacja SILENTIO 18.09.10, 15:52
          Ja czekam na informacje.
          Zobaczymy.

Gdybym cos wiedziala to bym od razu wrzucila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka