Dodaj do ulubionych

To i ja sie pochwale

01.04.11, 10:10
Kiedys pisalam o tym ze cchialabym aby moje dziecko znalazlo w zyciu dobra kobiete tak jak Khan ;) Calosciowezaburzenie rozwoju powiedziala mi kiedys ze byla w kalsie Toska (na ogledzinach przy wyborze szkoly;) i widziala jak jedna dziewczynka opeikuje sie Toskiem Panei posadzily go w lawce z dziewczynkami - takimi intelektualistkami malymi- ktore to pomagaja Toskowi jak ma problem w pracach stolikowych, itp. Bardzo sie z nimi zwiazal Dzis bylam swiadkiem jak wszedl do klasy i jedna z nich podbiegla do niego i zaczeli sie bawic , potem podeszla druga wziela go za raczke i poszli czytac ksiazeczke Moglabym tam stac caly dzien i wgapiac sie w ten obrazek. Tego czego najbardziej sie balam to to ze moje dziecko bedzie odtracone , nie bedzie mialo kolegow kolezanek a tu ... jest ulubiencem klasowym Wczoraj plakal w szatni (za wczesnie przyszlam) przechodzila jego kolezanka i taka rozczulona pyta sie ANTOSIU DLACZEGO PLACZESZ a on nic placze dalej , wiec zapytala sie mnie dlaczego on placze Troche mi lepeij , kamien z serca Bogu dzieki
Bylam na zebraniu w szkole i uslyszalam duzo milych slow o Tosku, ze poprawil zachowanie, ze chetniej uczestniczy w zajeciach, ze pomaga innym, ze zaczal sie przykladac do prac, ze swietnie sobie radzi z matematyki, ze zan literki i udziela sie na zajeciach jezykowych. Zaliczyl juz 5 test z angielskiego, pani powiedziala MISIO JAK CHCE TO POTRAFI Panei nawet zakupily do kalsy ksiazke z szablonami rekinow, orek wielorybow - bo Antos jest ich fanem. (Olu to inicjatywa pani Kasi - dziekuje ;)) Nasza klasa jest najlepsza pod wzgledem zachowania ze wszystkich mlodszych klas ;) jesli chodzi o samodzielnosc dzieciaczkow to tez Dzieci sa chetne do pomocy , odpowiedzialne Od wrzesnia duzo sie zmeinilo w ich zachowaniu. Panie po 1 wycieczce sie tak rozochocily ze juz mamy w placnach kino i wycieczke jednodniowa - bo dzieci sa fantastyczne na wycieczce.
utwierdzam sie w tym ze dokonalam dobrego wyboru i to nei zadne opeiwanei szkoly , absolutnie Panei sa tu glownodowodzace i daja rade , staraja sie , mimo trudnosci i obaw jakei mialy ale pol roku pracy daje efekty. A ja jestem szczesliwa ze moje dziecko ma dobra opieke, ze nie slysze ciaglych wyrzutow na temat Toska (chociaz nigdy ich wiele nei bylo ale balam sie ze nowe otoczenie, szkola zrobi swoje) I to co najwazneijsze on kocha swoja szkole, uwielbia tam chodzic Koejny punkt na moje konto - mialam nosa ? ;) moja intuicja dala zanc kolejny raz (najpierw w przedskzolu teraz w szkole)
Nawet takei panei kucharki ktore motywuja Toska i do pracy i do jedzenia , wiedza ze zbiera magnesy z danonkow wiec co : za ladne zjedzenie obiadu - magnesik, za posprzatanie talerzy - magnesik .
Obserwuj wątek
    • calosciowezaburzeniarozwojowe Re: To i ja sie pochwale 01.04.11, 13:52
      Super! Ciesze sie razem z Toba, bo tak, jak Ci mowilam, to co zobaczylam bylo naprawde wzruszajace.
      Chcialabym, by i moj synek trafil w szkole na dobre dzieci i nauczycieli. Kolezanki N. wrecz zazdroszcze ;-) (musi miec ta dziewczynka fajnych rodzicow :-)
      • niki129 Re: To i ja sie pochwale 01.04.11, 14:30
        Wygladaja na sympatycznych ;) ale wiesz..ona ma 2 starszych braci blizniakow wiec mysle ze ma to tez jakies znaczenie Jest bardzo samodzielna , odpowiedzialna - zazdroszcze takiej corci :) Dzis przy mnie zapytala pania co to znaczy EKONOMICZNY ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka