Dodaj do ulubionych

Tomograf komputerowy - pilne

26.04.11, 19:30
Jutro idziemy z synkiem 3,5 r. do szpitala na tk. w czwartek rano ma mieć te badanie w znieczuleniu ogólnym . Ja już się trzęsę ze strachu . Boję się tej narkozy , i jak to będzie , bo od urodzenia mój syn w szpitalu nie był . Może macie doświadczenie jak to przebiega , kiedy zakładają wenflon . Już sobie wyobrażam jak płacze przy zakładaniu ,na bank będzie chciał zerwać . Plasterek zrywa to wenflon tym bardziej .
Obserwuj wątek
    • ada-15 Re: Tomograf komputerowy - pilne 26.04.11, 20:13
      Wenflon zakładają na początku. Czy to tylko jednodniowe badanie?
    • yula Re: Tomograf komputerowy - pilne 26.04.11, 21:51
      zależy jak to jest zorganizowane i jakie mają podejście do dzieci, syn miał znieczulenie ogólne do leczenia zębów i najpierw był uśpiony "soczkiem" a potem dopiero miał zakładany wenflon itp. Na żywca nie ma szans by dał założyć, pobieranie krwi to udział 3 osób i zagadywanie na maksa.
      • mm1501 Re: Tomograf komputerowy - pilne 27.04.11, 21:42
        A mogę zapytać po co mu robisz to badanie. Może i ja powinam sie postarac o skierowaie skoro coś tam będzie może widać
        • kasi-kasz Re: do mm1501 28.04.11, 18:07
          Nas na te badanie skierowała neurolog , przyczyną był opóźniony rozwój mowy i obwód głowy który mieścił się w 90tym centylu (czyli był trochę ponad normę) W między czasie była diagnoza która potwierdziła autyzm . Właśnie wróciliśmy ze szpitala , tomograf wyszedł prawidłowo , więc pod kątem neurologicznym wszystko w porządku . Mam dzielnego Syna , dał sobie włożyć wenflon i nawet nie próbował go zdjąć :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka