backwoodsman
03.01.13, 15:08
www.gazetawroclawska.pl/artykul/731799,pozar-w-udaninie-siedmioletni-chlopiec-nie-zyje,id,t.html
Chcę Was prosić, byście odłożyli na bok antypatie i wszelkie negatywne uczucia, czy różnice jakie nas dzielą i jeśli jesteście w stanie to pomóżcie jednej z nas, kobiecie, która pożarze straciła cały dobytek, mieszkanie i męża. Została sama z autystycznym 4 letnim synkiem. Pokażmy, że nie jesteśmy obojętni, że nawet jeśli wiele może nas różnić tu na forum, to gdy jest taka potrzeba potrafimy solidarnie wspomóc kogoś spośród nas, kto stracił wszystko co miał, w tym również to co człowiekowi najbliższe, tą najbliższą osobę dającą wsparcie tak dla nas cenne i zapewniająca rodzinie środki do życia... Nie wiem, czy odwiedzała nasze forum, ale niech nie będzie dla nas kimś obcym, poprzez swego syna jest przecież kimś spośród nas, choć od 4 dni daleko bardziej dotknięta i skrzywdzona przez los niż my.
Proszę Was, by jeżeli tylko stać Was na taki gest i macie taką możliwość, byście wysłali jej czy to paczkę z odzieżą dla niej (rozm. 40-42) czy dla syna, czy jakieś środki niezbędne do codziennego funkcjonowania (środki higieny osobistej itp), bądź nawet niewielki datek pieniężny, który da im szansę stanąć na nogi po tej tragedii.
Paczki można przesyłać na adres :
Anna Kwas
Udanin 104
55-340 Udanin
ewentualną pomoc pieniężną (nawet niewielką) można przesyłać na konto podane na oficjalnej stronie Gminy Udanin - www.udanin.pl/
Myślę, że tam też można zasięgnąć języka odnośnie najpilniejszych potrzeb tej osieroconej rodziny. Wierzę, że pomożemy Jej uwierzyć, że nie zostali na świecie sami...