Dodaj do ulubionych

codzienne wrzaski

28.06.13, 08:08
jak zaradzić codziennym, porannym wrzaskom? Córka to dobrze funkcjonujący autik, ale już chyba od 3-4 miesięcy codziennie jak wstaje krzyczy bardzo głośno, tak, że nie potrafimy Jej uspokoić.
Z rana zmykam do pracy i ona zostaje sama do czasu zaprowadzenia do przedszkola. Potrafi mówić ale jak wrzeszczy to wrzeszczy i nie mówi skąd takie u niej samopoczucie.
Macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: codzienne wrzaski 28.06.13, 08:53
      Jak to zostaje sama?
      Mala wstaje sama, czy ja budzicie?
    • ray-ban Re: codzienne wrzaski 28.06.13, 09:11
      przepraszam, skrótami piszę. Mała zostaje sama w sensie bez rodziców, bo pojawia się babcia ale nie chodzi o babcię, bo ona wrzeszczy nawet w weekendy i w ogóle. Nie wiem, nie rozumiem. Nie można jej uspokoić. Jak już idzie do przedszkola to ok. ale te krzyki to jakiś jej rytuał. Czasem krzyczy, że wstała lewą nogą ale rzadko. czasami mam ochotę uciec daleko, czy z tego wyrośnie?
      Budzi się sama, nie budzę jej nigdy, niestety szybko wstaje.
    • speedy_gonzo Re: codzienne wrzaski 28.06.13, 09:26
      Ja dre sie, jestem agresywna i zla jak mam przeciazana watrobe...
      Na probe - sprobuj przez kilka dni karmic mala tylko surowym pozywieniem (teraz w sezonie, to prawdziwa przyjemnosc, ale nie za duzo awokado, orzechow, nasion - max 10%, jak to pomoze, to watroba nawala (cuda dziala ostropest))
    • niunia_mamunia Re: codzienne wrzaski 28.06.13, 12:19
      Nie napisałaś ile lat ma Twoje dziecko, ale może by jej zapytać jak już się uspokoi? Co sie działo? Czemu krzyczała? Albo zastanówcie się, czy cos sie w pokoju zmieniło? Może pomalowaliście ściany? Albo nowe zasłony i słońce jej rano nie daje pospać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka