Dodaj do ulubionych

log iQ jak podac

02.11.13, 13:01
m cos o log Q a ze drogi nie był to i kupiłam.tylko teraz mam problem z podaniem .mały kapsułki nie połknie za nic a proszku jest tak dużo i jest tak nie dobry ze naprawde ciezko go przemycic macie jakies pomysły jak podac?i czy ten suplement cos pomoże na mowe?bo juz niewiem czy jest sens dzieciaka męczyc
Obserwuj wątek
    • gabrysias Re: log iQ jak podac 02.11.13, 20:42
      Ja podawałam w przecierze owocowym, coś jak kubuś tylko domowe. Mój synek nie autysyta, ale z zaburz eniem mowy SLI bardzo dobrze przyjmował, choć fakt, ohydne to. Ale pomogło, na rozumienie mowy zpewnością nieco wpłynęło, no chyba że skok rozwojowy nastąpił w tym samym czasie. Zjadł 2opakowania, teraz ma przerwę. Powodzenia:-)
      • jak-nie-ja-to-kto Re: log iQ jak podac 02.11.13, 21:46
        A co to jest za suplement? Bo po nazwie nie znalazłam go w googlu
        • jak-nie-ja-to-kto Re: log iQ jak podac 02.11.13, 21:55
          Znalazłam :)
          Ale w każdym materiale jest napisane że to dla dorosłych. Czy jest odpowiednik dla dzieci? I czy polecił wam to jakiś lekarz?
          • domimama3 Re: log iQ jak podac 03.11.13, 21:20
            Ja wyczytalam gdzies na forum ale z podaniem tragedia daje co 3dzien jak sie uda sama nie wiem czy jest sens strasznie duzo tego proszku nie wymysla czegos bezsmaku tylko tak.
            • justynek2009 Re: log iQ jak podac 03.11.13, 22:08
              Ja mieszałam z odrobina jakiegoś słodkiego syropu typu wapno albo rutinacea junior i podawałam strzykawką do leków za policzek.łykał zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka