efka24 14.05.07, 20:21 gdzie można załatwić dla dziecka terapię BFB na śląsku - z kasy chorych lub prywatnie. Dziękuję za pomoc Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: BIOFEEDBACK + śLĄSKIE 15.05.07, 09:50 Ewa, najpierw przepraszam, że nie odpisałam na maila. Akurat wtedy, jak napisałaś, coś się porąbało z poczta gazetową, a potem na śmierć zapomnialam. Dopiero teraz, jak zobaczyłam Twój post, przypomniałam sobie o mailu. :( Co do tematu: biofeedback na pewno jest w Katowicach na Radockiego i na pewno jest w Orzeszu przy oddziale leczenia nerwic u dzieci: www.osrodekterapiinerwic.pl Z tego, co wiem, do Orzesza jeździ sporo ludzi z Katowic i okolic. To mniej więcej 20 km ode mnie w stronę Mikołowa. Trasa jest bardzo prosta, cały czas jedzie się dwupasmówką. Tam też spotkasz dr Surmacz (ona m.in. kwalifikuje do biofeedbacku). O Radockiego nie mogę się wypowiadać, bo Zuzka nie chodzi juz na biofeedback (miała tylko w Orzeszu). Ale mamy w tym ośrodku wczesne wspomaganie i nie narzekam. Znam też terapeutkę, która zajmuje się biofeedbackiem, bo w zeszłym roku Zuzka miała z nią SI. I tez nie mogę narzekać. Jakbyś miała jakieś pytania, to pisz. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
oo20 Re: BIOFEEDBACK + śLĄSKIE 20.05.07, 20:51 Taka terapia jest prowadzona w Ośrodku w Orzeszu-Zawiści, jest to ok 2o km od Katowic, przy trasie Katowice-Wisła adres: Ośrodek Terapii Nerwic dla Dzieci i Młodzieży Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ul. Mikołowska 208 43 – 187 Orzesze tel.: 32 2215670 blanka Odpowiedz Link
lgrazyna1 Re: BIOFEEDBACK + śLĄSKIE 18.06.07, 01:30 BFB Grażyna Łebecka, ul. Batorego 26 (Budynek ZETT, I pietro, pokój nr 2), Pszczyna, www.biofeedback.pro.wp.pl, e-mail: bfb26@wp.pl Bardzo dobry gabinet, fachowa kadra, sympatyczne otoczenie. Odpowiedz Link