reptar 06.12.10, 13:05 Wejdźcie na reptar.republika.pl/ i ściągnijcie sobie Sezam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzejdick Re: mikołajkowo 06.12.10, 16:08 Wielkie dzięki za nowe supernarzędzie. Mikołaj szczodry w tym roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
reptar Re: mikołajkowo 09.12.10, 02:11 W zasadzie miałem zamiar nie za często aktualizować sam program, ale doniesiono mi, że źle się wyświetlają niektóre elementy, jeśli w Panelu sterowania ustawiono na 125% parametr "Zwiększ czytelność zawartości ekranu". A to oznacza, że pracuję nad tą pluskwą i niebawem jednak wypuszczę poprawioną wersję. Jeśli ktoś ma ten problem, proszę o odrobinę cierpliwości. Odpowiedz Link
reptar Re: mikołajkowo 11.12.10, 00:38 reptar napisał: > W zasadzie miałem zamiar nie za często aktualizować sam program, ale Można już ściągać nową wersję. Warto, nawet jeśli stara chodziła dobrze. Bo jak już mnie okoliczności skłoniły do jednej poprawki pilnej, to przy okazji zrobiłem kilka niepilnych. Wśród tych ostatnich sortowanie a tergo i nowy sposób wyszukiwania wyrazu po fragmencie (warunek F). Poza tym usunąłem kilka wyskakujących komunikatów. Odpowiedz Link
reptar Nowelizacja Sezamu (wersja 1.0b) 15.01.11, 06:01 Wszystkie uwagi, jakie mi przyszły do głowy, zawarłem w pliku Instrukcja aktualizacji.doc, który jest spakowany razem z innymi w zipie. Jakbym o czymś zapomniał, to dopytujcie. Link ten sam co zawsze. Odpowiedz Link