aktor1973 02.01.08, 19:09 Mam problem z odzyskaniem swoich pieniędzy od Piotra Śmiechowskiego. nie mogę go znaleźć, nie odbiera telefonu, zmienia miejsca swojej firmy co miesiąc. Czy ktoś miał z tym panem problemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jml13060 Do Admina 03.01.08, 09:03 Wydaje mi sie, ze ten watek powinien zostac usuniety ? Zeby uniknac ew. klopotow z prywatnym pozwem pana P.S. Jest specjalna baza dluznikow. Rygory zwiazane z jej prowadzeniem, zapisami i ujawnianiem danych osobowych dluznikow nasunely mi te watpliwosc. Pamietam spory nt. czy mozna umieszczac na klatkach schodowych listy lokatorow zalegajacych z czynszem. Nie mozna. Widze tu pewna analogie. Odpowiedz Link
jedyny-man potwierdzenie 25.02.08, 21:29 Tak zgadza się, aż dziw że jeszcze dają się ludzie nabierać na jego sztuczki. Piotr Śmiechowski to kawał... Odpowiedz Link
jedyny-man Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 25.02.08, 21:36 Wejdź na ten adres i sprawdź str. 16 winny bankowi ponad 30 tys. zł www.nordeagroup.pl/upload/WykazwierzytelnosciNordeaBankPolskaSAnasprzedazsierpien2006-ARKUSZNr10825090037.pdf Odpowiedz Link
eulalia11 Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 10.06.08, 09:45 Ktoś tu podaje dane setek osób , robi to bezkarnie jak to możliwe!!!!!!!!Pan Ikonowicz szuka info - może niech się zajmie tą sprawą Odpowiedz Link
gte1234 kultura dla zmyłki 27.02.08, 14:56 Przy podpisaniu umowy kupna mieszkania był bardzo miły całował w rękę ale potem ten łysol zniknął - same były potem problemy. Wiem że teraz ten pan zniknął i za niego prowadzi sprawy Grażyna Majewska ale to ta sama klika dalej... Odpowiedz Link
dolek-ma Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 14.03.08, 22:39 DZięki za informację bo uratowała mi dupę. Nie kupiłem mieszkania i dobrze bo na wolny rynku taniej i bezpieczniej. Swoja drogą to gość ma gadane! Odpowiedz Link
qwertkas Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 19.05.08, 23:07 my tez mamy z nim proble, wynajął mieszkanie nie płaci od dwóch miesięcy, zalega z rachunkami, tak, że do nas ponaglenia przychodzą, ponadto nikogo nie ma w mieszkaniu, śąsiedzi mowią,że czasem się ktoś pojawia. natomist ze Śmiechowskim nie ma kontaktu od dwóch miesięcy. UWAGA NA OSZUSTA!!!!!!! Odpowiedz Link
kazik_pl Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 27.06.08, 01:07 Mam ten sam problem co Wy. Jak sobie poradziliście? Napiszcie kazik_pl@gazeta.pl Odpowiedz Link
tsaxala Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 28.05.08, 10:35 Pan Śmiechowski jest pełnomocnikiem Spółdzielni "Bródno" i w tym charakterze zajmuje się wyprowadzaniem zadłużonych lokatorów w pole, a ściślej na bruk. Stosuje przy tym metody spod ciemnej gwiazdy i nielegalne. Ktokolwiek ma jakieś dodatkowe informacje o wyczynach Pana Śmiechowskiego proszony jest kontakt z adresem pioiko@wp.pl, pozdrawiam Piotr Ikonowicz Odpowiedz Link
eulalia11 Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 10.06.08, 09:43 Będę tu wyjątkiem, ale ja akurat kupiłam mieszkanie przy pomoćy p. Piotra Śmiechowskiego (rok2004). Tak więc nie wszyscy majką złę doświadczenia. Odpowiedz Link
konktetny Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 02.09.08, 17:04 Ludzie się zmieniają a Pan Piotr zrobił się cwaniakiem i myśli że wszyscy to przygłupy a prawo jest tak kulawe że może robić co chce. Ktoś się weźmie za niego. Odpowiedz Link
maszka28 Re: PIOTR ŚMIECHOWSKI dłużnikiem !!! 12.04.09, 19:43 TEŻ MAM PROBLEM Z TYM PANEM! JAK MOGE SIE SKONTAKTOWAC? P>S> ZNAMY SIE Z AWF WROCŁAW Odpowiedz Link