sarsur 19.07.05, 22:42 Dobrý večer, velmi vám děkuji za nabídku.Napište mi,prosím,kde v Miedzyzdrojích se nachází váš apartamet.Stránky www.?Děkuji H.Potočková prosze o tlumaczenie,z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdf401 Re: czeski 20.07.05, 00:52 Nie znam czeskiego ale sprawdziłem co znaczy "nabidku" w słowniku internetowym a resztę tłumaczyłem z domysłu: Dobry wieczór, Bardzo dziękuję za ofertę. Proszę napisać, gdzie w Międzyzdrojach znjaduję się wasze mieszkanie. Strona www? Dziękuję H. Potockove Odpowiedz Link
josteine Prawie zgadles ;)) 20.07.05, 23:51 asdf401 napisał: > Nie znam czeskiego ale sprawdziłem co znaczy "nabidku" w słowniku internetowym > a > resztę tłumaczyłem z domysłu: > > Dobry wieczór, > Bardzo dziękuję za ofertę. Proszę napisać, gdzie w Międzyzdrojach znjaduję się > wasze mieszkanie. Strona www? Dziękuję H. Potockove Dobrý večer, velmi vám děkuji za nabídku.Napište mi,prosím,kde v Miedzyzdrojích se nachází váš apartamet.Stránky www.?Děkuji H.Potočková Dobry wieczor! Bardzo Pani dziekuje za oferte. Prosze napisac, gdzie w Miedzyzdojach znajduja sie Pani pokoje goscinne/pensjonat. Jakies strony www? Dziekuje, H. Potockova Odpowiedz Link