22.07.05, 19:32
jaki polecacie do codziennego tlumaczenia
aga
Obserwuj wątek
    • azm2 Re: laptop 22.07.05, 21:48
      też mam zamiar kupić i na razie wiem, że nie warto wydawać więcej, niż 3000
      PLN. Procesor 1,3 GHz spokojnie wystarcza. Powiniem być modem i combo DVD/CD-R.
      (DVD do oglądania filmów, gdy żona mnie namówi do wyjazdu na Mazury ;-( , a
      modem do odbierania i wysyłania pracy przez komórkę albo kabel
      telefoniczny.
      • ewa263 Re: laptop 23.07.05, 13:53
        Zalozylam max 3500 PLN. Moze jak bede miala laptop, to wreszcie pojade do
        rodzicow, bo inaczej mi sie to nie udaje, nie mowiac o wakacjach sad(( Ciezki
        zywot tlumacza!!
        Dzieki za informacje. Mysle o Acer. Slyszalam ze jest OK.
        Pozdrawiam
        • chomskybornagain1 Re: laptop 24.07.05, 14:16
          wystarczy uzywany laptop 700mhz 128 ram. aj mam takiego i nie narzekam, a
          jestem nie tylko tlumaczem ale projektantem WWW smile
    • baba2005 Re: laptop 23.07.05, 00:57
      Jesli masz kolo siebie osobe znajaca sie na laptopach, to probuj szczescia a
      aukcjach internetowych. Mnie udalo sie tanio kupic zupelnie dobrego Acera.
      smile
      • ewa263 Re: laptop 23.07.05, 13:50
        No wlasnie mysle o Acerze. Działa sprawnie?
        • baba2005 Re: laptop 24.07.05, 14:39
          Jak najbardziej smile "Pod gruszą" laczylam sie z internetem za posrednictwem
          komorki. smile
          Bardzo jestem zadowolona smile
    • r.emik Re: laptop 29.03.16, 20:41
      Najważniejsze to wybrać odpowiednią wielkość lapka i układ klawiatury. Później warto porównać parametry, bo laptopy często wychodzą z tej samej fabryki, mają tylko inny znaczek producenta i inną cenę za ten znaczek. Poza tym to tak jak z samochodami - różnice zacierają się. To, że wybierzesz tańszy nie znaczy, że się będzie częściej psuł. Bezawaryjność to teraz raczej kwestia sposobu użytkowania i konkretnego egzemplarza.
      --------
      Zakopane nocleg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka