ewa263 22.07.05, 19:32 jaki polecacie do codziennego tlumaczenia aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azm2 Re: laptop 22.07.05, 21:48 też mam zamiar kupić i na razie wiem, że nie warto wydawać więcej, niż 3000 PLN. Procesor 1,3 GHz spokojnie wystarcza. Powiniem być modem i combo DVD/CD-R. (DVD do oglądania filmów, gdy żona mnie namówi do wyjazdu na Mazury ;-( , a modem do odbierania i wysyłania pracy przez komórkę albo kabel telefoniczny. Odpowiedz Link
ewa263 Re: laptop 23.07.05, 13:53 Zalozylam max 3500 PLN. Moze jak bede miala laptop, to wreszcie pojade do rodzicow, bo inaczej mi sie to nie udaje, nie mowiac o wakacjach (( Ciezki zywot tlumacza!! Dzieki za informacje. Mysle o Acer. Slyszalam ze jest OK. Pozdrawiam Odpowiedz Link
chomskybornagain1 Re: laptop 24.07.05, 14:16 wystarczy uzywany laptop 700mhz 128 ram. aj mam takiego i nie narzekam, a jestem nie tylko tlumaczem ale projektantem WWW Odpowiedz Link
baba2005 Re: laptop 23.07.05, 00:57 Jesli masz kolo siebie osobe znajaca sie na laptopach, to probuj szczescia a aukcjach internetowych. Mnie udalo sie tanio kupic zupelnie dobrego Acera. Odpowiedz Link
baba2005 Re: laptop 24.07.05, 14:39 Jak najbardziej "Pod gruszą" laczylam sie z internetem za posrednictwem komorki. Bardzo jestem zadowolona Odpowiedz Link
r.emik Re: laptop 29.03.16, 20:41 Najważniejsze to wybrać odpowiednią wielkość lapka i układ klawiatury. Później warto porównać parametry, bo laptopy często wychodzą z tej samej fabryki, mają tylko inny znaczek producenta i inną cenę za ten znaczek. Poza tym to tak jak z samochodami - różnice zacierają się. To, że wybierzesz tańszy nie znaczy, że się będzie częściej psuł. Bezawaryjność to teraz raczej kwestia sposobu użytkowania i konkretnego egzemplarza. -------- Zakopane nocleg Odpowiedz Link