thedragon 22.06.05, 16:27 Witam! Organizuję kurs wakacyjny języka rosyjskiego w Warszawie. Osoby zainteresowane, proszę o kontakt: igoraru@interia.pl lub telefoniczny 0 508 786 140 Pozdrawiam, Igor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setif Re: ZAPRASZAM NA LETNI KURS ROSYJSKIEGO W WARSZAW 22.06.05, 17:21 A lektorów nie potrzebujesz? Odpowiedz Link
thedragon DO: setif 22.06.05, 18:15 Proszę przesłać swoje CV, jeśli będzie OK oraz będą chętni, to będę się kontaktował. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
matmika Re: ZAPRASZAM NA LETNI KURS ROSYJSKIEGO W WARSZAW 23.06.05, 08:12 Witam, prosze o więcej szczegółow na maila z gazery. Pzdr, Mika Odpowiedz Link
thedragon DO: Matmika 23.06.05, 08:42 Witam. Planuję zorganizować intensywny kurs języka rosyjskiego w Warszawie, jeśli będą chętni oczywiście, w innym przypadku, mogę zaproponować zajęcia indywidualne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
havlicek Napisz cos wiecej 24.06.05, 11:03 Napisz cos wiecej o tym kursie, jaka metoda, przede wszystkiem, jaki program, poziom, jakie masz przygotowanie i doswiadczenie, co z nativami podczas zajec, czy dostaniemy jakies certyfikaty, no i w jakim miejscu Warszawy? Napisz tu, na forumie, bo wszyscy sobie chetnie poczytaja. Ahoj !! Odpowiedz Link
thedragon DO: havlicka 24.06.05, 14:27 Cóż mogę napisać o kursie? Narazie nic, gdyż z tego co widzę, nie będzie osób chętnych (ogłaszam się również w innych miejscach), więc chyba z prowadzenia kursu będę rezygnował:( Jeśli chodzi o doświadczenie, jestem doświadczonym lektorem (ale języka chińskiego); jeśli chodzi o moje umiejętności języka rosyjskiego, to jestem native speakerem, i uczyłem tego języka, więc jakieś doświadczenie posiadam. Zależy mi na uczeniu osób, które chcą się uczyć (nie tyle muszą, ile chcą!) Jeśli ostatecznie nie zbierze się grupa, będę myślał o nauczaniu rosyjskiego indywidualnie. W końcu trzeba wykorzystać swoje umiejętności native'a:) Zajęcia planuję prowadzić w Warszawie. To chyba tyle. W razie, gdybym coś pominął, proszę pisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
robaczekbis Re: DO: havlicka 24.06.05, 15:12 A jaki poziom, metoda, program - napisz prosze, to , ze jestes native nic nie mowi o metodach. Odpowiedz Link
robaczekbis Re: DO: havlicka 24.06.05, 15:14 I w jakim miejscu ten kurs, Warszawa jest duza i korki duze. Odpowiedz Link
thedragon Re: DO: robaczekbis 24.06.05, 20:28 Pytań jest wiele, najlepiej osobiście się dowiadywać:) Jeśli ktoś naprawdę jest zainteresowany nauką rosyjskiego u mnie, bardzo proszę o kontakt bezpośredni na maila: igoraru@interia.pl lub tel.: 0 508 786 140 Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krutikow Re: ZAPRASZAM NA LETNI KURS ROSYJSKIEGO W WARSZAW 08.07.05, 11:33 No i co z tym kursem? Ciekawa jestem czy w Warszawie jest zainteresowanie zajeciami tego typu, bo podobno rok temu w Lodzi zabraklo wolnych miejsc juz na poczatku lata. Potem bardzo bylo glosno o lodzkim kursie letnim, moze ktos z Was byl i cos opowie. Pozdrawiam OK Odpowiedz Link
thedragon Re: krutikow 08.07.05, 12:20 Witam! Jak narazie, to tylko pojedyncze osoby:( Chyba ludzie czasowo nie sa w stanie sie zgrac. A szkoda, bo jako native speaker rosyjskiego chcialem jakos to spozytkowac... Dlatego "poswiecam sie" w pelni uczeniu chinskiego:) Przynajmniej w tym przypadku chetnych nie brakuje:) Pozdrawiam, Igor (w razie kontaktu, podaje moj nr gg: 5402431) Odpowiedz Link