sasiadka1 19.04.08, 21:50 Determine feasibility of producing all formulas from a base of 10 - help!! Na polski proszę ! nie rozumiem, mam wyrwane z kontekstu i native's speakers mi się zawieszają pozdrawiam, J Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota.sowa Re: Determine feasibility of producing all formul 20.04.08, 13:00 sasiadka1 napisała: > Determine feasibility of producing all formulas from a base of 10 - > nie rozumiem, mam wyrwane z kontekstu Lepiej sprawdź, czy wiesz, co to jest kontekst, może jednak go masz. Obawiam się, że tak zupełnie wyrwanego z kontekstu to nikt nie zrozumie A raczej: każdy zrozumie to inaczej. Np. ja tak: "Określ możliwości [podjęcia] produkcji wszystkich odżywek dla niemowląt wykorzystując [jako półprodukt] 10 ich podstawowych rodzajów." > i native's speakers mi się zawieszają Tylko nie rozumiem, dlaczego zawieszają Ci się głośniki jakiegoś tubylca? (native's!) AdDamS Odpowiedz Link
sasiadka1 Re: Determine feasibility of producing all formul 20.04.08, 17:35 Ooo, dziękuję, bardzo ciekawy trop. sprawdzę, co na to klient. i to z głosnikami tez bystre pozdrawiam, J Odpowiedz Link