laband 22.06.04, 08:52 proponuja sam zbiyrac linki na zajty kaj idzie we roztomaitych godkach poczytac: www.gimnrudy.republika.pl/strony/roger.html#Owocem%20jego wiycie na zicher po jakymu to je. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: linki 22.06.04, 08:57 www.google.de/search?q=cache:N20La6cbVjUJ:remus.zk-p.pl/baze_tekste/zsziwk/remusowizsziwk3.pdf+piesni+juliusza+rogera&hl=de miouech na poczontek dac sam tyn link - ino niywia czamu tyn inkszy mi wskoczou - a tyn niywia eli klapnie. ale egal, ciynzki sztart bydzie tego wontka, ale mozno bezto lepi dali pondzie. Odpowiedz Link
laband Re: linki 22.06.04, 09:15 Alfryd wydou roz fajno ksionzeczka - sam mauy konsek: www.slonsk.de/Slonsk/Aabb/Monologi/Geszichta13.htm Odpowiedz Link
ciupazka Re: linki 27.06.04, 23:20 Fajne to słownictwo, to piyrse - to polskie a pisane przez Kaszuba? Cy kogo? Hej! Odpowiedz Link
laband Re: linki 28.06.04, 15:15 Ja, kaszebsko godka je oficjalnie uznano. A legynda o Remusie znosz? Jak sie niymyla to mosz jom tysz we "Klechtach domowych" po polsu krotko szkryfniynto. Odpowiedz Link
laband Re: linki 28.06.04, 15:36 na szczynscie ize kuknou rajn do tyj ksionzki tera - niy tam tego niyma tam je legynda o stolymach(Stolemach). Ale za to sam mosz ciekawy link, kaj je trocha ksionzkow po kaszebsku - znondziesz tysz tam cosik o Remusie. www.region.jerk.pl/regionalia.html Odpowiedz Link
dialektolog Re: linki 19.12.05, 23:55 rita100 napisała: > pozwoliłam sobie skorzystać z linków Największe zasługi w ich zgromadzeniu ma Szwager z Laband. Chwała Mu za to. Odpowiedz Link
dialektolog Re: linki 19.12.05, 23:59 Mały słownik gwary mazurskiej www.luteranie.pl/diec.mazurska/pl/biuletyn/msgwarymazur.htm Odpowiedz Link