nennane 26.08.19, 05:43 Pierwsza druga kołki struga Trzecia czwarta nic nie warta Piątą szósta groch kapusta Siódma ósma lamentuje, bo się żenić potrzebuje. A jak jest że szkołą ponadpodstawową?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Podstawówka 26.08.19, 11:52 Ja miałem bardzo dobrą nauczycielkę z chemii w polskiej szkole podstawowej. Jeszcze dzisiaj pamiętam doświadczenia jakie robiliśmy w pracowni chemicznej. Z polskiego mieliśmy mniej uzdolnionych nauczycieli, dlatego nie zrobiłem doktoratu. Wspominałem już o tym? Odpowiedz Link
nennane Re: Podstawówka 26.08.19, 20:12 the-great-inuk napisała: > Ja miałem bardzo dobrą nauczycielkę z chemii w polskiej szkole podstawowej. Jes > zcze dzisiaj pamiętam doświadczenia jakie robiliśmy w pracowni chemicznej. > > Z polskiego mieliśmy mniej uzdolnionych nauczycieli, dlatego nie zrobiłem dokto > ratu. > Wspominałem już o tym? Nie wiem. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Podstawówka 27.08.19, 12:03 nennane napisał: > Nie wiem. ============================ Takie publiczne obnażanie się, to katastrofa! To ostatni gwóźdź do trumny własnej kariery zawodowej. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Podstawówka 27.08.19, 12:12 the-great-inuk napisała: > Takie publiczne obnażanie się, to katastrofa! > To ostatni gwóźdź do trumny własnej kariery zawodowej. > ================================ Niemce mają takie porzekadło: "Bescheidenheit ist eine Zier, doch weiter kommt man ohne ihr" Ot, co... Odpowiedz Link