bbwr 14.11.05, 16:04 Może ktoś zna dobrze ułożone, mocne, mięsne, pełnotłuste wiązanki, które wypowiedziane jednym tchem robią duże wrażenie na "odbiorcy"...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Wiązanki... 14.11.05, 17:17 zdaje sie ze w Mistyrzu i Malgorzacie cos takiego bylo... Odpowiedz Link
nedfan Re: Wiązanki... 14.11.05, 21:27 Może być taki: O żesz Ty kurwa w dupę zapierdolona mać! Odpowiedz Link
tajemniczydonpedro Re: Wiązanki... 04.12.05, 21:04 www.merlin.risp.pl/bluzgacz/bluzgaj.php free.of.pl/b/bluzgator/start.html A w ogóle to użyj wyszukiwarki... Odpowiedz Link
camilla103 Re: Wiązanki... 21.01.06, 16:33 POWIEDZ SWOJEJ MAMIE ŻEBY NIE NOSIŁA MINI ,BO JEJ JAJA WIDAĆ WIDZIALAM TWOICH RODZICOW,FAJNI PANOWIE Odpowiedz Link
ebola_zaire Re: Wiązanki... 09.12.06, 02:52 > POWIEDZ SWOJEJ MAMIE ŻEBY NIE NOSIŁA MINI ,BO JEJ JAJA WIDAĆ > WIDZIALAM TWOICH RODZICOW,FAJNI PANOWIE --- hehe widzialem twoja mame jak golila klate Odpowiedz Link
gorias Re: Wiązanki... 10.07.06, 21:37 Ty mnie, kurwa, nie wkurwiaj, bo jak się wkurwię, to cię, kurwa, rozkurwię. Odpowiedz Link
gorias Re: Wiązanki... 11.07.06, 17:55 ...ci w zęby, jak dwa dęby, zerżnięte, jak twoja matka, babka i prababka, w dupę przez wieki wieków jebane... Odpowiedz Link
foxie777 Re: Wiązanki... 13.07.06, 05:31 mnie sie zawsze podobalo Ty huju w dupe pierdolony pozdr Odpowiedz Link
fragile_f Re: Wiązanki... 17.07.06, 23:38 (błedy celowe, bo to bylo pisane zawsze) Z smsów: Szwargoczacy belzebubie struchlalego jestestwa, wełnuj kalarepke zmorświnionej lamparcicy Wypucuj algierskiego rosomaka zupa solna destylowana z macic jesiotrow ty niedopanteizowany ksenofilu! A z krotkich: Wyciągnij mi przed nawias. Scałkuj e. Blótóf ci w irde. Odpowiedz Link
konraad_g Re: Wiązanki... 09.08.06, 21:29 Ty w dupe zajebany pederasto leżeć bo jak Ci smieciu jebany wykurwie w ten pusty łeb to Cie szczyści.... jebać Cię. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Wiązanki... 11.08.06, 16:10 nie lubie jak sie kogos wyzywa od mniejszosci seksualnej, bo ten czlowiek najczesciej nie jest temu winien. Kurwy, chuje, pizdy - czemu nie. Natomiast smianiem sie z czyjejs innosci najczesciej pokazujemy, ze sami jestesmy jebana w lechtaczke pizda. Odpowiedz Link
kredka1111 Re: Wiązanki... 05.09.06, 13:48 -Terence i Philip- South Park "Zryj pinwinie gowno ty swiniojebco" -Frytka do Aldka- Bar 3 "A ty mi sie kurwa na oczy nie pokazuj pedale zajbany bo cie kurwa zajebie!" Odpowiedz Link
megasceptyk Re: Wiązanki... 05.09.06, 14:56 Ja znam "Nędzna, prymitywna kreaturo o świńskich, rozbieganych oczkach ". Odpowiedz Link
xarte Re: Wiązanki... 27.11.06, 17:06 kurwa ty skurwiala kurwo jak ci zaraz kurwa przykurwie to sie kurwa rozkurwisz. zaraz cie kurwa zapierdolone pierdolony kurwa pierdolcu! Odpowiedz Link
mudzyn7 Re: Wiązanki... 27.11.06, 17:55 Piosneczka mojego kolegi, gdy ktos go wkurwia: Ciac mu jaja, ciac mu jaja, niech z jajami kutas po haremie sie nie szlaja. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Wiązanki... 10.12.06, 16:25 Szedl sobie jamnik szedl sobie droga kurwa jego mac kurwa jego mac kurwa jego mac jakis skurwysyn kopnal go noga kurwa jego mac kurwa jego mac kurwa jego mac itd. Odpowiedz Link
mudzyn7 Re: Wiązanki... 17.12.06, 18:50 To bedzie brzydko, mam nadzieje, ze jeszcze tego nie bylo..? Skurwysyn parobek, kurwa jego dziwka Poszli sie pierdolic do mojego chliwka... i teraz na goralska notke czyz tam nutke... i huj, huj, huj, ....huj,huj, huj, huj huj, huj huj, huj, i zajebana, zajebana polka cwana kurwa jego mac jebana, i zajebana, zajebana polka huj! PS. ja wiem ,ze chuj pisze sie przez ch, ale czasami lepiej pasoje huj! Odpowiedz Link
jurek_s Ulubiona wiązanka mojego kolegi... :)) 18.12.06, 11:58 Ty nocniku pierdolony! Ty chujodromie, w ząbek jebany, ty pierdolcu wybraniecki, ty chujowłazie wolnościowy, ty, kurwa, rżnięty w dupę jeżozwierza, czorstku, rozprawiczony w dziewiątą noc pokolenia Urmarstu! Ty, kurwa… O kurwa mać! O Jezu… Odpowiedz Link
mudzyn7 Re: Ulubiona wiązanka mojego kolegi... :)) 18.12.06, 19:05 Dla niewtajemniczonych Andrzej Chyla, cysorz to ma klawe zycie... Odpowiedz Link
jurek_s Nie dezinformować! :)) 19.12.06, 00:04 mudzyn7 napisał: > Dla niewtajemniczonych Andrzej Chyla, cysorz to ma klawe zycie... Andrzej??? Tadziu zawsze mu było. Chiba pomyliłeś go z niejakim Andrzejem Chyrą, aktorem. Ale to walnąłeś się o jedno pokolenie - Tadeusz Chyła - rocznik 1933; Andrzej Chyra - rocznik 1964... ) Odpowiedz Link
jurek_s I jeszcze wiązanka Zbycha Zamachowskiego 19.12.06, 13:35 z "Zawróconego" Kutza: "Ty skurwysynu jebany! Ty chuju złamany, kapeć zostawię w twojej rzyci! Ty kutasie złamany! Zrobię ci z dupy kosmodrom! Rozparceluję ci rzyć na marmeladę, ty mendo marynowana! Zrobię ci z dupy zajezdnię tramwajową! Zrobię z ciebie radzieckiego kangura!" ) Ta scena w filmie zawsze rozśmiesza mnie do łez. ) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wiązanki... 22.02.07, 02:00 Skopiowane z "Elektrybalta" Lema: "ty chrzęskrzyboczku pacionkociewiczarokrzysztofoniczny" albo wariacje na temat: "Trzy, samołóż wywiorstne, grezacz tęci wzdyżmy, Apelajda sękliwa borowajkę kuci. Greni małopoleśny te przezławskie tryżmy." Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link