Gość: mbugajewska IP: *.* 21.10.02, 16:20 Witam wszystkie mamy mieszkające w tej dzilenicy Ja z rodzinką (tata i 7 tygodniowa Zuzia) tez tu mieszkam od roku i chętnie poznam osoby, które tu zyja. Napiszcie i poznajmy się.Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beatab Re: mamy z Z˙oliborza IP: *.* 24.10.02, 14:30 Czesc, my rowniez mieszkamy na Zoliborzu (Krasinskiego). Matylda ma juz 9 miesiecy. Chodzimy na spacery m.in. do ogrodka jordanowskiego w parku Sady Zoliborskie. Daj znac na priva, jesli masz ochote sie spotkac. pozdrawiambb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: mamy z Żoliborza IP: *.* 25.10.02, 13:49 witam Mamy Zoliborzanki ( i male Zoliborzatka)!My mieszkamy na Zoliborzu od zawsze (tzn. ja, bo moj maz jest "naplywowy"), oboje moi rodzice sie tu urodzili, ja tez mieszkam tu od urodzenia (3 miesieczny epizod ursynowski chce jak najszybciej wymazac z pamieci), a jak ja, to i moja corcia - prawie 14 miesieczna Marynia.Spacerujemy gdzie sie da (byle by po Zoliborzu), najczesciej w weekendy, bo w tygodniu Marynia spi u dziadkow w ogrodku (tez na Zoliborzu!!!). Najczesciej chodzimy nad kanalek na Kepe Potocka, czasami do Lasku Bielanskiego, a ostatnio hustamy sie na Placu Lelewela, bo tam sa bezpieczne hustawki dla niemowlakow, polecam.Chetnie pospacerujemy z Wami, dajcie znac, jak bedziecie mialy ochote,Malgosia i Michal z Marynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia25 Re: mamy z Żoliborza IP: *.* 25.10.02, 17:12 Witam i ja ...My rowniez mieszkamy na Żoliborzu na ul. Elbląskiej . Sarcia ma 14 miesiecy i chodzi juz do zlobka . Wiec w tygodniu to raczej spacerki po poludniu tak ok. 15/16 ale w weekend to mozemy wczesniej .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaBryndza Re: mamy z Żoliborza IP: *.* 26.10.02, 19:11 Czesc my tez jestesmy z zoliborza (Popieluszki)i nie mamy corki, tylko malego Andrzeja 6 miesiecy, Andrzej b chetnie pozna panie ,raczej panny zoliborzanki.Ja jestem na urlopie wychowawczym, wiec czasu mam duzo?(raczej w teorii). Na zoliborzy mieszkamy od roku, fajnie byloby stworzyc jakies silne lobby mam zoliborskich. Pozdrawiam agnieszka prosze o listy na priva Odpowiedz Link Zgłoś