Dodaj do ulubionych

makao? po makale!

27.01.11, 08:59
Witam.
Planowana jest organizacja gminnych mistrzostw gry w makao. Ciekaw jestem, jaką popularnością cieszyłyby się rozgrywki. Wydaje mi się, że gra jest dość popularna wśród wielu pokoleń i dobrym pomysłem byłoby móc pograć w większym, przyjaznym gronie, wyłaniając przy tym najlepszych smile
Obserwuj wątek
    • totu2010 Re: makao? po makale! 27.01.11, 12:29
      makao !?!
      Wolałbym turniej pokera,chętnie bym się zmierzył z naszym Plebanem.
      • robin-hood33 Re: makao? po makale! 27.01.11, 14:05
        Czy aby na pewno masz tyle kasy, aby z nim zagrać? Więc już niech zostanie to makao smile
        • al_chemik_pl Re: makao? po makale! 27.01.11, 21:09
          Fajny pomysł z tym makao.A gdzie byłyby te rozgrywki.
    • gumis.3 Re: brydz 27.01.11, 22:53
      A moze ktos w brydza pogrywa? Proponuje takie cos zamiast makao. Chyba znalazlo by sie jakies grono niewielkie do rozgrywek.
    • wiejski_chlop Re: makao? po makale! 28.01.11, 18:31
      Czytam i nie wierze... nagle drodzy mieszkancy gminy maja cos poza halowka. Jestem w ciezkim szoku. Czyzby nagle, niepostrzezenie ktos zauwazyl ze istnieja mieszkancy? Jestem caly zaciekawiony jak to sie skonczy.

Gratuluje tym ktorzy zwrocili jako pierwsi na to uwage!!! Dopieliscie celu!
      • stekliniak Re: makao? po makale! 28.01.11, 23:19
        A co niby mają poza halówką? Chyba nie myślisz poważnie o jakiejś śmiesznej lidze makao? Igrzyska w postaci halówki w zupełności czernikowskim prostaczkom wystarczą.
        • totu2010 Re: makao? po makale! 29.01.11, 09:04
          stekliniak napisał:

> A co niby mają poza halówką? Chyba nie myślisz poważnie o jakiejś śmiesznej lid
          > ze makao? Igrzyska w postaci halówki w zupełności czernikowskim prostaczkom wys
          > tarczą.

A kim ty jesteś? Żeby oceniać kto jest prostakiem a kto nie.Czy ubliżając innym chcesz podnieść swoją samoocenę?
          Nie tędy droga.
          • wiejski_chlop Re: makao? po makale! 29.01.11, 19:28
            Cieszy mnie bardzo ta inicjatywa, oznacza ona ze zauwazono mieszkanca. Mysle ze bedzie coraz lepiej.. zyczylbym sobie i Wam rodacy, aby organizowac madrze a nie na hurrrraaaaaa!!! ile wlezie i ciagle o puchar wiadomo kogo.
            Tak mi to publika pachnie i jakos czuje, ze ktos tu ma kaca po listopadowych i grudniowych wydarzeniach i teraz odreagowuje udowadniajac nam ile to on dla ludzi nie robi.

Czyzbym sie mylil?
    • pan.sport Re: makao? po makale! 31.01.11, 20:05
      www.czernikowo.pl/index.php?strona=4155&wiecej=22204
      • chylunek Re: makao? po makale! 05.02.11, 23:20
        A ile jest już chętnych osób do tej gry?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka