robert_liana 06.01.05, 21:40 Znacie ten piękny głos... Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garthanka Re: Crystal Gayle 15.01.05, 19:46 witam na forum nie tylko głos bo i sama Crystal to piekna kobieta z włosami do samej ziemi spójrzcie na te ciekawa fotkę (Agnes tobie powinno sie to zdjecie spodobac ) starbulletin.com/2002/03/12/features/art.jpg ja bardzo lubię 'ready for the times to get better'-ta piosenka nastraja bardzo optymistycznie. w ogóle mam takie wrażenie, ze wiele piosenek country nawet jesli jest o smutnych rzeczach to potrafi podnieść na duchu.i to jest jedna z tajemniczych rzeczy dla mnie w tej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: Crystal Gayle 17.01.05, 17:22 No rzeczywiście - zdjęcie rewelacyjne!!!!!! Ale przyznam się, że samej wykonawczyni nie znam za bardzo Obiecuję się podciągnąć w temacie a. Odpowiedz Link Zgłoś
agatalazor Re: Crystal Gayle 15.02.05, 15:15 ooo, to moja tez ulubiona piosenka tej pani. Pewnie, ze znamy Odpowiedz Link Zgłoś