Dodaj do ulubionych

Crystal Clear Men

04.02.19, 12:40
Kazio Marcinkiewicz ujawnił, a wie to od swoich kolegów z wierchuszki PiS, że po wybuchu afery z taśmami Kaczyńskiego nastąpiło błyskawiczne połączenie telekonferencyjne z Izraelem i USA, z wynajętymi agencjami PR, z błaganiem co robić. Powtarzać w każdym zdaniu : "Uczciwość, uczciwy, krystalicznie czysty i uczciwy człowiek. Aż do znudzenia: uczciwy,...niespotykanie uczciwy..
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 12:42
      K.M. jest nadzwyczajnie obiektywnym zrodlem wszystkiego.
      • porkaw01 Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 17:09
        nazimno napisał:

> K.M. jest nadzwyczajnie obiektywnym zrodlem wszystkiego.
        Wystarczy zaobserwować narrację pisiórków.
        Idą w to co opisał K.M.
        Nie jest nadzwyczajnie, jest po prostu wiarygodny. Fakty potwierdzają jego słowa.
        Hłe, hłe!
        • nazimno Re: Crystal Clear Men 06.02.19, 07:50
          ...wiarygodny...
          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          ha
          ha
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 12:42
      a na dowód ogólnej uczciwości prezesa i partii, pozamykać kogo się da, nawet swoich. Więc zamknęli Miśka, prezesa Lotosu prawie, Stefanowi się szykuje.
      Uczciwi, uczciwość, niespotykanie uczciwy człowiek
    • boblebowsky Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:01
      Czy dobrze zrozumiałem, że o wizerunek partii dbają agencje z USA i Izraela?
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:04
        zrozumiałeś idealnie. I to nie byle jakie. Najlepsze
        • zoro_wieczorowo_poro Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:05
          pyk wiadomosci.wp.pl/afera-z-kaczynskim-marcinkiewicz-ujawnia-co-zadzialo-sie-w-pis-6345821027264129v
          • boblebowsky Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:31
            zoro_wieczorowo_poro napisał:

> pyk wiadomosci.wp.pl/afera-z-kaczynskim-marcinkiewicz-ujawnia-co-zadzialo-sie-w-pis-6345821027264129v

Pewnie się nie znam, ale absurdalna wydaje się sytuacja w której o wizerunek polskiej "firmy" dbają ludzie daleko poza jej granicami. Poza tym już sama informacja, że agencja jest z Izraela, dobrze na wizerunek PIS we własnym elektoracie nie wpłynie.
            • eiran Re: Crystal Clear Men 06.02.19, 08:12
              To jest informacja Marcinkiewicza, w stosunku do której sugerowałbym zachowanie powściągliwości. Niewątpliwie komunikat o nadzwyczajnej uczciwości prezesa to produkt PR, natomiast nie do końca chce mi się wierzyć, żeby ktoś w sobotę kontaktował się z agencją z Izraela.
              • nazimno Re: Crystal Clear Men 06.02.19, 08:38
                Przynajnniej, meieranek, wiecie, kiedy maja wolne.
                • eiran Re: Crystal Clear Men 06.02.19, 09:05
                  A wy "przynajnniej" nie wiedzieliście? To pomogłem. Znowu problemy z "Boban hands"?
                  • nazimno Re: Crystal Clear Men 06.02.19, 09:58
                    Moje lapska to nie twoj problem, cienizno.
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:21
      Patryk Jaki dla WP: "Kaczyński zachował się uczciwie"
      Horała (PiS): Taśmy potwierdziły, że Jarosław Kaczyński jest na wskroś uczciwy
      Premier Morawiecki: Jarosław Kaczyński jest gwarantem uczciwości
      Mazurek: – Prezes Jarosław Kaczyński jest absolutnie człowiekiem uczciwym,

i tylko raz Mazurkowej coś się we łbie porobiło i powiedziała prawdę: ""Kaczyński od lat walczy z uczciwością...".

– Jeszcze jedną rzecz chciałam państwu powiedzieć. Że zarówno Prawo i Sprawiedliwość, jak i Jarosław Kaczyński od lat walczy z uczciwością w życiu publicznym i z korupcją – zapewnił Mazurek, dodając po chwili, że "Tutaj absolutnie nic się nie zmieniło".

Osadzony film

Cezary Tomczyk
      @CTomczyk
      „Zarówno Prawo i Sprawiedliwość jak i Jarosław Kaczyński od lat walczy z uczciwością w życiu publicznym” powiedziała Beata Mazurek! Co prawda to prawda. #TaśmyKaczynskiego

1 402
      12:48 - 29 sty 2019
      Ludzie o tym mówią: 508
      Twitter Ads - informacje i Polityka prywatności

"Opis właściwie kryształowo czystego Kaczyńskiego"
      DO RZECZY

"Moralne i dziennikarskie bankructwo". Śpiewak mocno o Lisie: Mam nadzieję, że przeprosi i się w końcu zamknie
      DO RZECZY
    • log24 Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 13:56

dość pobłażania, PIS traci coraz więcej poparcia swojego elektoratu. Jak nie zmieni swoich działań zginie zniknie jak przysłowiowe dinozaury które cały czas od 2005 roku są obrzucane kamieniami przez zdrajców targowice[PO] aferzystów ,komuchów i pederastów.Jak powiedział kardynał Wyszyński NON POSUMUS!albo Dolores Ibaruri NO PASARAN!.koniec ustępstw i polityki miłości,czas na egzekwowanie prawa!!Nie ustępujemy UE i wszelkiemu pomiotowi komuszemu.Czas na Bereze!!!Szanowani są tylko silni!!!!!!!!!!!!!!!dziadostwem wszyscy pomiatają!!POmiot ubecki pod TV okrążyć skuc wrzucic do budy wywiezć i w 24 godz osądzić!!!!bez srania po krzakach POKAZCIE ZE MACIE JAJA PIS bo inacze juz po was.Nie strachajcie się macie jaja czy też z was pedały???Brudziński do rezygnacji dajcie Antka Macierewicza to z kurestwem zrobi porządek.NIE POGRĄZAJCIE SIE!!
      • yoma Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 14:15
        Log24, a wcześniej jak?
      • porkaw01 Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 17:12
        log24 napisała:

>
        > dość pobłażania, PIS traci coraz więcej poparcia swojego elektoratu. Jak nie zm
        > ieni swoich działań zginie zniknie jak przysłowiowe dinozaury które cały czas o
        > d 2005 roku są obrzucane kamieniami przez zdrajców targowice[PO] aferzystów ,ko
        > muchów i pederastów.Jak powiedział kardynał Wyszyński NON POSUMUS!albo Dolores
        > Ibaruri NO PASARAN!.koniec ustępstw i polityki miłości,czas na egzekwowanie pra
        > wa!!Nie ustępujemy UE i wszelkiemu pomiotowi komuszemu.Czas na Bereze!!!Szanowa
        > ni są tylko silni!!!!!!!!!!!!!!!dziadostwem wszyscy pomiatają!!POmiot ubecki po
        > d TV okrążyć skuc wrzucic do budy wywiezć i w 24 godz osądzić!!!!bez srania po
        > krzakach POKAZCIE ZE MACIE JAJA PIS bo inacze juz po was.Nie strachajcie się ma
        > cie jaja czy też z was pedały???Brudziński do rezygnacji dajcie Antka Macierewi
        > cza to z kurestwem zrobi porządek.NIE POGRĄZAJCIE SIE!!
        Za późno!
        Pisiórki zaplątały się w te swoje kłamstwa i plonczom im siem płetfy!
        To co piszesz to szczał w dziesiontke.
        Co tam w dziesionke - w pińcet. Plus!
      • ave.duce Re: Crystal Clear Men 04.02.19, 17:21
        Niech ci pambuk w dzieciach wynagrodzi!
    • ave.duce ... Du.a karny: 05.02.19, 23:04
      " to jest krystalicznie uczciwy człowiek" - rzekł był.

zoro_wieczorowo_poro napisał:

> Powtarzać w każdym zdaniu : "Uczciwość, uczciwy, krystalicznie czysty i uczciwy
      > człowiek. Aż do znudzenia: uczciwy,...niespotykanie uczciwy..
      • m.marle Chrzanowski lepszy od Kaczyńskiego? 06.02.19, 07:46
        Według Adama Glapińskiego - Marek Chrzanowsk (z KNF)i: Prezentuje najwyższe standardy: profesjonalne, merytoryczne, uczciwości, patriotyzmu.

Według Jarosława Gowina - Jarosław Kaczyński (z PiS): jest uczciwy i zna się na biznesie
        • m.marle Re: Chrzanowski lepszy od Kaczyńskiego? 06.02.19, 08:06
          Och, sorry - zapomniałem, ze w sprawie wypowiedział się też p. Andrzej Duda - dostrzegając w p. Jarosławie Kaczyńskim jedynie uczciwość, ale za to - krystaliczną.

Nie wiem czy w tak prominentnym towarzystwie wypada wtrącić coś od siebie. Ale gdy usłyszałem o tym "krysztale", to mi sie przypomniał taki stary szmonces:

- Pani Salomeo, pani to jesteś jak ten kryształ.
          - Bo taka czysta, że aż lśnię?
          - Nie, bo taka rżnięta na wszystkie strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka