cichutko 06.07.04, 10:15 ktos slucha moze przez internet??? kocham to radio W ogole to kiedys myslalam ze to jest 'energie' czy jakos tak Podajcie jakies namiary jak to zlapac przez siec albo inaczej buziaki Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: NRJ 06.07.04, 16:44 Wejdz na strone www.nrj.fr i po prawej stronie, na gorze jest Ecouter Nrj en live. Kliknij, poczekaj i sie polaczy ) Odpowiedz Link
mickey13 Re: NRJ 08.07.04, 13:27 Dobrze myslalas!!! NRJ to energie!! Francuzi uwielbiaja takie skroty) A wiesz jak pisza cassette??? K7))))) pozdrawiam Odpowiedz Link
harissa Re: NRJ 08.07.04, 16:07 Oj, ja nie przepadam, duzo rapu, nie lubie tez stylu prowadzenia jaki maja W Belgii slucham la Premiere albo Pure fm, a we Francji France Inter. Uwielbiam taka audycje ktora prowadzi Stéphane Bern "Fou du roi" a na Premiere les Jeux de dictionnaire. Polecam > Odpowiedz Link
zielka Re: NRJ 10.07.04, 14:47 Ha, wstyd sie przyznac, ale tez uwielbiam Fou du Roi www.radiofrance.fr/chaines/france-inter01/direct/ (wraca we wrzesniu, codziennie miedzy 11 a 12h40 rano) (inna rzecz, to to, uwielbiam Didiera Porte Odpowiedz Link
kicior99 Re: NRJ 09.07.04, 14:08 mickey13 napisała: > Dobrze myslalas!!! NRJ to energie!! Francuzi uwielbiaja takie skroty) > A wiesz jak pisza cassette??? K7))))) Czy to jest ta sama firma co w Hamburgu? Odpowiedz Link
cichutko Re: NRJ 08.07.04, 17:14 To może podacie też namiary na inne stacje? Ja do NRJ mam sentyment, bo wspominam calkiem mile chwile w Paryzu (wtedy wlasnie sluchalam tego radia codziennie No widzicie,mowilam ze energia Odpowiedz Link
kasienka80 Re: NRJ 10.07.04, 09:01 Moje ulubione radia francuskie to NRJ, Cheriefm i RTL2 no i jeszcze troche Europe 2. Z NRJ tez mam mile wspomnienia Cheriefm nadaje spokojna muzyke RTL 2 nadaje troche bardziej rockowo Europe 2 nadaje tak wszystkiego po trochu Jak chcesz wiedziec wiecej to wrzuc te nazwy w Googla i ci wyskocza ich strony Odpowiedz Link
klymenystra Re: NRJ 10.07.04, 10:17 cheriefm jest cudne) mam same mile wspomnienia- bo to radio bylo w banku, gdzie korzystalismy z internetu... ooo.. lezka sie kreci.. ciekawe, czy maja nadawanie internetowe.. Odpowiedz Link
liloom Re: NRJ 11.07.04, 01:25 linki na gorze nie dzialaja? poszukamy... www.cheriefm.fr/ NRJ jest tez w Austrii, ale nie ma tego nastroju... Odpowiedz Link