deczi 17.08.05, 09:25 ...ale takie, żeby było zdecydowanie więcej mówienia niż muzyki. Tematyka dowolna, choć w miarę możliwości nie prawno-ekonomiczna Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hautmont Re: francuskojęzyczne radio w sieci 17.08.05, 11:40 deczi napisała: > ...ale takie, żeby było zdecydowanie więcej mówienia niż muzyki. Tematyka > dowolna, choć w miarę możliwości nie prawno-ekonomiczna > Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam, > D. WWW.rfi.fr Przekartkuj forum, otwiera się do 18 strony znajdziesz mnóstwo linków. pozdrawiam. Odpowiedz Link
doooris Re: francuskojęzyczne radio w sieci 17.08.05, 14:07 albo www.rfi.fr albo www.radiofrance.com tam sa rozne radia, ja slucham france inter, ale jest tez france info, france culture itd. Odpowiedz Link
soleilrouge Re: francuskojęzyczne radio w sieci 17.08.05, 22:28 Mam bardzo praktyczny programik do odsłuchania radia francuskiego. Chętnie przeslę. Odpowiedz Link
deczi Dziękuję! 18.08.05, 09:24 Na pewno coś dla siebie znajdę w propozycjach. Programik do odsłuchu mam. Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link
e-meg Re: Dziękuję! 21.08.05, 22:19 a czy wiecie moze czy mozna zapisac ktoras z audycji na dysku komputera? pozdrawiam Odpowiedz Link
doooris Re: Dziękuję! 21.08.05, 22:45 na stronach rfi i franceinter masz audycje ktore mozna sciagnac. dodatkowo na stronach rfi sa czasami fiszki do lekcji. niestety nie wiem jak mozna zapisac audycje bierzace na pamieci kompa ale ja mialam podlaczona wieze i nagrywalam na kasete. to niestey dosc stara metoda. Odpowiedz Link
e-meg Re: Dziękuję! 23.08.05, 00:03 wczoraj szukalam czegos do sciagniecia na stronach rfi... i nie znalazlam dzisiaj gdy powiedzialas, ze to tam jednak JEST faktycznie udalo sie odnalesc bez problemu ))) cuda, cuda ) dzieki bardzo Odpowiedz Link
beatrycze_b1 Re: Mnostwo stacji 23.08.05, 11:04 www.comfm.com/live/radio/?c=fr Mnostwo stacji radiowych,do wyboru,do koloru...patrz lista alfabetyczna Pozdrawiam Odpowiedz Link
nicolas1981 Re: Mnostwo stacji 28.08.05, 22:45 www.skyrock.fr wieczorem miedzy 21 a 24 Polecam Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Mnostwo stacji 30.08.05, 09:50 A coż takiego jest między 21-24? Mam nadzieję, że może muzyka rockowa, albo progresywan... Odpowiedz Link
radames1 Re: francuskojęzyczne radio w sieci 02.09.05, 15:50 www.radio-lokator.com jest grubo ponad sto, a więc różne, zwariujesz z bogactwa, to pewne... w okienku choose a country zaznacz France i je masz. Odpowiedz Link
radames1 Re: francuskojęzyczne radio w sieci 02.09.05, 16:02 locator przez c oczywiście, mea culpa. Odpowiedz Link