jolitha 08.03.06, 18:47 Zna ktos jakies stronki z muzyka arabska w formacie mp3 lub wma. oczywiscie mowa o jakis darmowych. Ewentualnie moglby mi na maila cos przeslac. Pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniord Re: Muzyka arabska 09.03.06, 16:49 Moj tata sciagal dosc duzo muzyki ze strony www.mazika.com po zalogowaniu mozesz sciagac do 10 piosenek dziennie. Ja mam kilkanascie plyt w calosci zwalonych na komputer. w lewym gornym rogu radze zmienic jezyk na angielski (chyba ze dobrze po arabsku mowisz i czytasz :) ) Pozdrawiam, aniord :) Odpowiedz Link
jolitha Re: Muzyka arabska 09.03.06, 19:51 No wlasnie nawet widzialam ta stronke ale tak ajkos to zalogowanie mi nie pasowalo, troche jestem nieufna do tych niby gratisow. Ale skoro juz wyprobowana to chyab moge sie zalogowac. Dzieki wielkie :) Odpowiedz Link
aniord Re: Muzyka arabska 09.03.06, 20:51 Powiem ci ze ja tez chaialm sie sama zalogowac ale mi sie nie udaje :) korzystam z tego co sciagnal tata :) Odpowiedz Link
mmausii Re: Muzyka arabska 15.04.06, 00:01 w osiolku ,polecam `amr diab`albo `samira said` pozdrawiam marta Odpowiedz Link
martushka19 Re: Muzyka arabska 03.05.06, 13:01 polecam stronkę www.mazikana.com - mnówsto świetnej arabskiej muzyki w formacie mp3. osobiście polecam libańskich artystów- Wael Kafoury i Fadel Shaker.. :D miłego słuchania Odpowiedz Link
dixi2 Re: Muzyka arabska 05.05.06, 12:52 witam! bardzo podoba mi się język arabski i chcialabym posluchać też trochę tej muzyki.....próbowałam wchodzić na stonki które tu podajecie...ale nie potrafie sie zalogować...przyznam niestety mój angielski nie jest najlepszy...proszę może ktoś sie zlituje:) i wyśle mi coś fajnego na mail dixi2@gazeta.pl w formacie mp3...BARDZO PROSZE Odpowiedz Link
konraad_g Re: Muzyka arabska 08.08.06, 23:23 Witam, wiec najpierw zmieniasz na angielski, nastepnie klikasz na "new user" - wypełniasz ankiete - User name - nazwa użytkownika (zaczynajaca sie od litery - tylko litery a-z, cyfry 0-9 i znak _ nie uzywac spacji :P) Password - haslo - confirm... - powtorz haslo First name - imie Last name - nazwisko Gender - plec (male meska female zenska) Bitrh date - data urodzin (miesiecy nie bd pisal policzysz sobie po kolei :P) Marital status - stan cywilny (tych to sam dokladnie nie znam, ale single to wolny, married to albo mezatka albo zonaty albo to i to :D) Nationality - narodowosc (Poland) Interface language - jezyk interface'u - zaznacz english Job field - zawod, zajecie - tych mi sie nie chce tlumaczyc bo sporo :P a poza tym opcjonalnie Country - kraj (poland prawdopodobnie - chyba ze jestes gdzies indziej ;P) State - raczej nie dotyczy (Outside USA) Adress - adres ZIP - kod pocztowy Phone number - nr telefonu Mobile phone number - nr komorki Notify me for updates - informuj mnie o aktualizacjach Potem tylko klikasz w link w otrzymanym emailu i juz jest aktywne. Wszystko opisane dokladnie bo piszac posta sam sie rejestrowalem ;P Odpowiedz Link
konraad_g DIXI najpierw zobacz to bo zapomnialem o czyms;D 08.08.06, 23:25 Acha, nie to że posty nabijam ale chyba sie edytowac nei da a zapomnialem dodac - opisałem proces rejestracji na www.mazika.com Odpowiedz Link
konraad_g Gniord.... 10.08.06, 01:49 Mogłabys spytac taty jak to sciaga?? Bo ja sie loguje, wchodze w wykonawce klikam przy piosence na ikonke WMP (rubryka download) i nie idzie :[ jak mozesz to spytaj i napisz :P z gory dzieki Odpowiedz Link
konraad_g Re: Aniord :P 11.08.06, 01:14 No sciagnalem troche z mazikana.com :P Dina Hayek tez ladnie spiewa :P tylko troche takie wolne te piosenki ma ale polecam :P P.S. A tak w ogole to sory Aniord za pomylke w nicku Odpowiedz Link
tomas30001 Re: Aniord :P 18.10.06, 15:26 Wystarczy program Winamp. Trzeba wlaczyc w nim okno "media library", a w nim w okienku po lewej stronie kliknac na "shoutcast radio". pojawi sie alfabetyczny spis gatunkow muzyki. Pod litera "a" powinno byc "arabic" (lub arab) powinno wyskoczyc troche stacji, m.in. -debest wedlug mnie- Sawtelghad Australia polecam Pozdrawiam Odpowiedz Link
konraad_g Jesteś wielki!!! 19.10.06, 00:10 Tomas jak już napisałem jesteś wielki!!! ;) Nawet nie wiedziałem że w winampie jest taka możliwość. Przy okazji znalazłem kilka chińskich melodii xD Odpowiedz Link
nemsika Re: Muzyka arabska 16.12.06, 13:51 znam swietnych artystow ktorzy lacza muzyke arabska z jezzem itp. Serio - fantastyczne!!!! to ich strona, na ktorej znajdziesz tez mp3 - www.amine- hamza.com Polecam Z tego co wiem to nawet staraja sie zorganizowac koncert w Polsce. Odpowiedz Link
libaneska Re: Muzyka arabska 02.03.07, 16:02 osobiscie polecam :nourhanne,amal hijazi,nancy ajram,nawal al zoughbi,asala nasry itp:) Odpowiedz Link
ayka2 Re: Muzyka arabska 03.03.07, 02:10 www.mazakony.com www.funfuna.com obie wymagają zarejestrowania i zalogowania. W przypadku funfuna dopóki nie odpowiedz na post linki do piosenek są ukryte, gdy odpowiedz wyświetlają się i można ściągać całe albumy, rezultatem czego większość wątków wygląda tak: wątek thnx thnx thnx thnx thnx ... (coś w tym stylu :) ) Odpowiedz Link
ayka2 Re: Muzyka arabska 03.03.07, 02:14 aaaha no i oczywiście www.mazikana.com <---bez logowania. inne związane z muzyką www.ouazzane.net/ www.oghnia.com/ www.classicalarabicmusic.com/ www.world-of-rai.de/ Odpowiedz Link
ayka2 Re: Muzyka arabska 03.03.07, 02:19 no i zawsze mogę coś podrzucić... anx-rulez@o2.pl tu się można zgłaszać :) przepraszam że tak piszę już chyba 3 post pod rząd, ale ciągle zapominam czegoś dopisać :) to już chyba koniec na dziś :D Odpowiedz Link