kicior99 04.11.02, 18:28 dlaczego, pour l'amour de Dieu, to forum est dwujezyczne. Est-ce nie daloby sie tego changer czyli powolac l'autre forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 18:39 kicior, wiesz podaz-popyt itd wolny rynek... (jestem ekonomista, wiec mi sie takie ekonomiczne wytlumaczenie narzuca...) wiesz o co mi chodzi? pzdr Odpowiedz Link
kujawianka Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 18:40 Nie potrzeba byc jezykoznawca , zeby ganic za jezykowe niezrecznosci...to byle kto potrafi (szeptem : a jezykoznawcom to wrecz nie wypada, cher Monsieur... Odpowiedz Link
kicior99 Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 18:59 kujawianka napisała: > > Nie potrzeba byc jezykoznawca , zeby ganic za jezykowe niezrecznosci...to byle > kto potrafi (szeptem : a jezykoznawcom to wrecz nie wypada, cher > Monsieur... hmmm, ce ne'est la place pour discouter cela =) je connais une autre, probablement meilleure... Odpowiedz Link
kujawianka Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 18:48 Liloom - od kilku godzin jestem tylko skromnym gosciem w twojej domenie i nie wiem czy wspomniana dwujezycznosc ci odpowiada, czy tez wolisz jezykowy monolit. Dostosuje sie do gustow gospodarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wodnik74 Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 19:07 Ca me plait beaucoup, que to forum jest dwujęzyczne. J'ai problem żeby płynnie pisać po francais, poza tym nie mam francuskich znaków. A podoba mi się tu, nie mam okazji do kontaktu z językiem, donc j'esseye d'ecrir at comprendre ... )))) Et je vous pozdrawiam serdecznie (cordiallement?) Odpowiedz Link
baloo1 Re: Czy mozecie m'expliquer 04.11.02, 23:48 Ja mialbym seulement une skromna prosbe, zebysmy uzywali une seule langue na raz , w jednym poscie. Czlowiek sie czuje un peu plus à l'aise, no i jest jednak plus naturel et élégant (cokolwiek on en dise) ;oDDDD dziekuje de la montagne Odpowiedz Link
liloom c'est a vous de decider:) 05.11.02, 12:47 baloo1 napisał: > Ja mialbym seulement une skromna prosbe, zebysmy uzywali une seule langue na > raz , w jednym poscie. Czlowiek sie czuje un peu plus à l'aise, no i je > st > jednak plus naturel et élégant (cokolwiek on en dise) > > ;oDDDD > > dziekuje de la montagne Jezyk zalezy od Was. Ja nazwalam to forum francuskim, a nie francuskiego. Mozemy sie umowic, ze watki tylko po francusku oznaczamy literka (F) przed tytulem watku. Przeciez moga tu przychodzic ludzie nie znajacy francuskiego, a bedacy fanami literatury, kuchni czy muzyki, dlaczego nie? Czy Wam to przeszkadza? Rozwiazanie zaproponowalam wyzej. Odpowiedz Link