julian_carax 10.07.06, 10:51 FRANZUZOM GRATULUJEMY ZIDANA!!! cieszę się, że nie wygraliście mundialu - w cywilizowanym świecie nie ma dla was miejsca!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Re: stop bandytom boiskowym!!! 10.07.06, 12:34 Wracaj do piaskownicy chlopcze. Odpowiedz Link
leonn Re: stop bandytom boiskowym!!! 10.07.06, 12:40 A moze chcesz bardziej dosadnie,po mesku?Sp...... Bo na wypowiedzi na poziomie tego forum ktore by do ciebie nie trafily nie marnuje czasu,wole strzelic sobie kawe.Nie pozdrawiam.L Odpowiedz Link
angieblue26 Chamskie zagrywki 10.07.06, 12:55 www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4&search=Materazzi Odpowiedz Link
julian_carax Re: stop bandytom boiskowym!!! 10.07.06, 14:13 hahaha... rozumiem waszą irytację, i szczerze się ...cieszę )) proponuję zgodnie z duchem sportowym les bleus zamisat kawy strzelić .... kogoś z bani, najlepiej jakiegoś włocha)))) jesteście żałośni, ale to nie mój problem. adieu Odpowiedz Link
kurdelebele Re: stop bandytom boiskowym!!! 10.07.06, 15:11 jestes plaski jak ciasto i w dodatku z zakalcem Odpowiedz Link
janou Re: do j carax!!!!!!!!! 10.07.06, 15:57 va te faire f......connard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
felinecaline Re: do j carax!!!!!!!!! 10.07.06, 18:52 Brawo, Janou, bardzo zdrowa reakcja. Moje najszczersze gratulacje. ;-D Odpowiedz Link
janou Re: do j carax!!!!!!!!! 10.07.06, 19:49 felinecaline napisała: > Brawo, Janou, bardzo zdrowa reakcja. Moje najszczersze gratulacje. > ;-D ******** Merci Feline,je sais que ça ne change rien,mais Dieu que ça soulage)) Odpowiedz Link
julian_carax ;))))))))) 11.07.06, 09:21 brawo babciu... i o to chodzi o to chodzi, tak trzymać... ale przecież napisalem, że francuzom gratulujemy a ty z białegostoku jesteś ))) Odpowiedz Link
janou Re: .................. 11.07.06, 11:22 Je suis Française de naissance et fière de l'être, je suis grand mère et très fiere aussi et toi tu n'es qu'un pauvre type arrogant,envieux et con jusqu'a la moelle. ps. Bialystok pisze sie duza litera nieuczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
wanna421 spadaj!!! 11.07.06, 13:27 Spadaj na swoje ulubione fora.A do wyszukiwarki wrzuc swojego nicka,przeczytaj uwaznie swoje posty-duzo z nich sie o sobie dowiesz.Żegnamy Odpowiedz Link
kicior99 Re: do wanny421 11.07.06, 17:02 naprawde do tego stopnia wkurzyl was niewinny troll? Po bojach na forum brytyjskim nic nie zrobi na mnie wrazenia =) Odpowiedz Link