Dodaj do ulubionych

twój francuski kochanek

03.09.06, 15:54
hej dziewczyny! (chłopaki też) smile
pomyslałam, ze nudno sie robi na tym forum. Dodajmy trochę pieprzu!! wink jesli jesteście Polkami lub Polakami, i mieliście kiedyś romansik lub związek z Panem Francuzem, czy Panią Francuzką, czy zechcielibyście opowiedzieć o ewentualnych różnicach w zachowaniach, może o czymś co okazało sie stereotypem, lub o czymś co na pewno odróznia Francuza w łóżku od Polaka (jeśli porównanie macie). Co wy na to? Ja dopiero zaczynam przygodę z jednym obywatelem kraju żabojadów, doradzicie coś??
pozdrawiam gorąco i po francusku: GROS BISOUS !
Obserwuj wątek
    • leonn Re: twój francuski kochanek 03.09.06, 23:02
      Hmmm,jako facet w okolicy 30 moge Ci sie pochwalic pewnym
      doswiadczeniem,chociaz nie wiem czy nie przeterminowanym,zwazywszy na to ze
      ostatni kontakt z przedstawicielka narodu francuskiego mialem w 99 roku.Miala
      wtedy 30 lat.Przedtem,w 97 spotykalem sie z rownolatka,a potem,w 98 znowu z
      licealistka.Co moge powiedziec? Obserwujac do dzisiaj Francuzki moge stwierdzic
      ze mlode emanuuja mlodoscia i seksapilem,starsze roziwjaja w sobie
      to "cos".Uwazam ze najaapeteczniejsze sa Francuzki tak miedzy 28 a 35 rokiem
      zycia.Zadbane,seksowne,bez kompleksow w lozku.Mlodsze owszem,godza sie na wiele
      rzeczy i to calkiem awangardowych,ale nie sa jak Polki pewne swojego seksapilu
      i wiele rzeczy je peszy,np seks przy swietle.Okolo 20 czesto zmieniaja
      partnerow,maja jednak problem z normalnym zrewaniem,draza,unikaja wyjasnienia
      sytuacji.Ogolnie dziewczyny otwarte,chetne do zabawy,duzo zalezy od
      indywidualnosci psychiki i regionu,na polnocy i poludniu zupelnie rozne
      osobowosci.Co mnie ogolnie zraza to pociag do uzywek i marihuany.Co mi sie
      podoba- owartosc na eksperymenty,otwartosc na zabawe w miejscach
      publicznych,przejmowanie inicjatywy,rozrywkowsc.Ogolnie lubie jeszcze te zmiane
      o 180 st- w domu grzeczna corka,przykladna studentka a poza .... smileMoze jeszcze
      cos skrobne.Pozdrawiam.L
      • noirdesir2 Re: twój francuski kochanek 04.09.06, 08:17
        fajnie, kto jeszcze coś dopisze??smile
    • lodium Re: twój francuski kochanek 04.09.06, 22:19
      nie ma purytanizmu jak w polscecrying choc moze to juz sie zmienilo?) uprawia sie
      sexe bo ma sie na niego ochote, i dziewczeta mlode czy starsze wychodza do
      night clubow coby zalapac kolesia na noc, tak samo jak i oni; rano sie
      rozchodza bez historii milosnych itp.
      w lozku nie ma zadnego tabu,kolesie sa wiec bardziej naturalni niz polacy, dla
      ktorych czesto dziewcze, ktore nie jest slodka idiotka i lubi sie zabawic nie
      traktuja jako ...a raczej to doceniaja
      na dodatego polacy czesto smierdza fajkami i alkoholem...
      • nanan1 Re: twój francuski kochanek 17.09.06, 23:11
        mam wrażenie, że Francuzkom brakuje słodyczy jaką mają Polki, nie są tak
        miękkie. Znowu Polki nie mają tego czaru i elegancji

generalizuje, oczywiscie
        • nanan1 Re: twój francuski kochanek 17.09.06, 23:12
          a faceci - mają znacznie mniej kompleksóww niż Polacy. I na zdrowie im wychodzi
          • lazurowe1 Re: twój francuski kochanek 21.09.06, 20:59
            wiekszosc francuzow lubi sie zabawic
            nie szukaja dluzszych romansow lub zwiazkow
            pod wzgledem zwiazkow sa materialistami
            lubia seks z dwiema kobietami i seks grupowy
            preferuja seks analny

co do francuzek
            sa pewne siebie rowniez lubia krotkie konatkty
            malo namietne tutaj polki sa wyzszoscia

• ouplaboum Re: twój francuski kochanek 22.09.06, 00:03
              ou la la les filles....
              Les Français sont commes les Polonais c'est tout.
              Sauf que lorsqu'ils sont en Pologne ils se laissent plus aller et pis c'est
              tout.
              Les françaises aussi ont du charme......pour les Polonais.
              Ont voient toujours mieux ailleurs c'est bien connu.

bonne nuit à vous
              • nimeska Re: twój francuski kochanek 23.09.06, 21:18
                ouplaboum napisał:

> Les Français sont commes les Polonais c'est tout.

et voila c'est ca
                • noirdesir2 Re: twój francuski kochanek 25.09.06, 22:24
                  smile))
                  no tak...
                  ale dzięki za wypowiedzi, juz chciałam kasować wątek!
                  • nimeska Re: twój francuski kochanek 26.09.06, 14:27
                    dlaczego??? smile
    • kaprylda81 Re: twój francuski kochanek 26.09.06, 20:33
      3 lata temu poznałam na południu Francji pewnego chłopaka/mężczyznę-sportowca. Uważam, że Francuzi są o wiele bardziej otwarci w sprawach łóżkowych niż Polacy. Ten którego poznałam dążył prosto do celu. Byłam zszokowana gdy podczas pierwszej wizyty w jego domu był przekonany, że pójdę z nim do łóżka. Chciał poczęstować mnie szampanem+nastrojowa muzyka, której miałam ulec, wszystko dość zgrabnie wyreżyserowane, miał dużo wdzięku w tym co robił, tyle, że ja jeszcze wtedy nie byłam z żadnym facetem i nie chciałam iść "na całość". Polacy są mniej bezpośredni i bardziej zwracają uwagę na charakter dziewczyny, osobowośc a nie tylko wygląd,tak mi się osobiście wydaje, mogę się mylić i nie być obiektywna. Po Francuzie mam miłe wspomnienie w postaci wielu gorących smsów, ale Kocham Polaków, to Wy jesteście Prawdziwymi facetamismile Buźka
      • leonn ostatni post 26.09.06, 22:15
        Byl bardzo mily.Pzdr
        • forumowicz_pospolity Re: ostatni post 26.09.06, 22:17
          tak
          a nawet bardzo bardzo miłysmile)
          tak rzadko sie czyta takie opinie na tutejszym forum
          dziękuje w imieniu swoim i innych polskich menówsmile
    • leonn Pikantne szczegoly 26.09.06, 22:20
      Kto z Osob ktore sie wypowiadaly daje mi przyzwolenie na pare pikantnych
      szczegolow niejako w nawiazaniu do Lazurowe1 i Noirdesire 2?Pzdr
      • noirdesir2 Re: Pikantne szczegoly 28.09.06, 22:22
        JA POZWALAM NA WSZYSTKIE PIKANTNE SZCZEGÓŁY!!!!!! JAKO ZAŁOŻYCIELKA WĄTKU!! smile)) NO DALEJ, DALEJ, NA CO CZEKASZ LEONN ???
    • maurycowa Re: twój francuski kochanek 27.09.06, 17:30
      Ja znalam tylko jednego Francuza: skapy i obawiajacy sie zaangazowac. A w lozku
      naprawde nic szczegolnego. Wprawdzie byl ciagle wymyty, ale nie wiem czy facet
      bez zapachu, ktorego czuc tylko mydlem jest pociagajacy na dluzsza mete...
      • leonn Re: twój francuski kochanek 30.09.06, 20:47
        A jakby pachnial Dakkar Noir?Pzdr.L
        • noirdesir2 Re: twój francuski kochanek 01.10.06, 18:49
          hmmmm, jakby pachniał Dakkar? jak to rozumiec ?
        • noirdesir2 Re: twój francuski kochanek 01.10.06, 19:08
          a swoją drogą, mon amant ceni sobie naturalność, w sensie, ze la fille ne doit pas etre tres maquillee, avec des ongles trees longues, etc.
          czyli w sumie to nic nadzwyczajnego, polscy amanci tez tacy bywają. ale zaden polski amant nie napisze mi tak cudnego smsa.........: zacytuję wam (to jeden z wielu... smsów smile) :
          "si dans ton sommeil comme en reve, tu sens un souflle qui ecarte tes levres et caresse ta langue, mordille tes seins, effleure ton ventre et embrasse sans fin cet endroit si doux ou nait ton desir, c est mon ame qui te fait l'amour. bisoux et doux reves"
          tego esemesa przeczytałam dopiero rano, bo niestety nie obudziłam się gdy nadszedł, tak mocno spałam. teraz dziewczyny rozumiecie... kazdy facet chyba wie, jak takie słowa działają na kobietę, mmmmm smile))
        • noirdesir2 Re: twój francuski kochanek 01.10.06, 19:17
          juz wiem, pisałes odnosnie tego mydła.... ale mam reflex, hehe, no podejrzewam ze dakkar noir by pachniał lepiej ale w sumie to nie musi byc czynnik przewazający
          • cezar8 Re: twój francuski kochanek 01.10.06, 20:58
            moj fr kochanek jest moim mezem. Zadnych roznic nie zauwazylam pomiedzy
            polakiem a francuzem.
            Istnieje mozliwosc, ze przyciagalam podobne charaktery mezczyzn.
    • non_mollusca Re: twój francuski kochanek 03.10.06, 23:04
      oj, oj, ale sie czytalalo niektore wypowiedzi z zapartym tchem smile a ten
      sms....mmmm...smile
      jesli chodzi o mnie, to od ponad dwóch lat jestem związana z facetem, który się
      już urodził we Francji, choć jego rodzice sa Polakami...Ale jak najbardziej
      jest Francuzem, wychowanie i życie tam robi swoje..No i fakt, że Francuzi są
      bardziej otwarci, ale nie można powiedzieć, że w czymkolwiek są nachalni! Dla
      nich seks jest częścią życia, tak samo jak jedzenie czy spanie, a że jest
      rzecza jak najbardziej przyjemną, to jak najbardziej lubią z niej korzystać smile
      Dbają o siebie ciut bardziej niz Polacy, uprawiają więcej sportu (w sumie mają
      więcej kasy wię to też robie swoje, bo daje im więcej możliwości), dzięki czemu
      unika sie obrazu jak w PL - męża siedzącego przed TV całe popołudnie z brzuchem
      na kolanach, a to też robi swoje - są bardzo pociągający niezależnie od
      wieku smile No i fakt, ze mają mniej kompleksów, a nawet jak je mają, to tak im
      one nie przysłaniają wszystkiego i ich nie hamują smile
      I lubią się kochać smile i Próbować nowych rzeczy smile I bardzo mi to odpowiada smile))
      • kolorowa_buzia Re: twój francuski kochanek 04.10.06, 21:55
        Moj Francuz byl o wiele gorszy od Polaka .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka