Dodaj do ulubionych

Witaj Dzikus :-)

01.04.11, 23:58
Nick mi sie podoba - brzmi nad wyraz obiecujaco... wink
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 01.04.11, 23:59
      Aaaa... tylko nie wiem jak to bedzie jesli spotkasz Zorro - ten tez jest wlasciwie "dziki" wink
      • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 07:44
        ja dziki?! big_grin
        A z ktorej strony?cool
    • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 07:04
      Witaj Dzikus smile Naprawdę jesteś dziki, a może łagodny jak baranek, a dziki to zmyłka? wink big_grin
    • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 15:06
      jestem dziki, smieszny a zarazem niebezpieczny.umiem kochac ,zdradzac i do niczego sie nie przykladac,jestem fajny, mily i szczesliwy.
      • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 15:17
        nooo... i masz luz, dystans do siebie, kpiarz...to witaj w KLUBIE wink

Dzisiaj w dniu Urodzin jednej z nautek - inne otwarcie - zwykle wisi regulamin...mysle, ze bedzie Ci odpowiadal... wink
    • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 15:33
      to jesteś w moi typie wink
      • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 15:41
        [bZuza[/b]... mozemy zapomniec... Dzikus juz wczoraj wyznal milosc AL... niestety...
        • maja-z-podworka Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 15:51
          Witajcie Wszyscy smile
          Dzikus smile Pod jakim względem jesteś dziki? Brzmi to intrygująco smile Witaj smile
          • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 16:54
            jestem tak dziki ,niepoprawny i szalony ,ze pozbawiam dziewictwa i podrywam zony.!
            • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 17:15
              To z Ciebie smok, ktoremu trzeba dziewic?
              Ciekawe co na to AL...
              • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 17:25
                a mnie wydaje, że długo będzie siedział na drzewie i polował... wink
                • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 17:34
                  I Ty Zuza myslisz, ze te dziewice na drzewa wchodza?
                  • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 18:01
                    Nie! raczej pod drzewami przechodzą wink
                • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 17:35
                  znam takich co to dla siedemdziesieciu dziewic do nieba ida.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 18:04
                    Ty Zorro to o hurysach piszesz... a Dzikus jak z tego wynika na drzewie ukryty siedzi i czatuje... Zuza chyba ma racje, z drzewa prowadzi swoje obserwacje... gdzie jest w takim razie AL?
                    • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 18:14
                      hurysy nie hurysy, 70 sztuk ma czekac!big_grin
                      Ale najpierw ma byc....BUM!!!big_grinbig_grinbig_grin
                      • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 19:00
                        yyyyyyyyyyyyy, myślę, że Dzikus przesadza z tymi pochwałami własnych możliwości. W każdym bądź razie nie robi to na mnie wrażenia. Gdyby tak napisał jakie salta wyczynia skacząc z gałęzi na gałąź...ooooooo, to dopiero by było.
                        • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 19:03
                          On uprawia ekwilibrystyke slowna...big_grin
                          • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 20:14
                            uprawiam sporty zrecznosciowe...jak rzut oszczepem,mlotem,łucznictwo .ostatnio duza frajde mi sprawiaja podrzuty dziewic wprost do jamy tygrysa.....pieknie.
                            • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 20:21
                              Co Ty tak na tych dziewicach się zafiksowałeś? Znęcasz się nad nimi nieludzko....czyżby za skórę zaszły???
                              • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 20:45
                                bo ty lubisz jezz i franka sinatre a ja jeżyny i murzynskie tance.
                                • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 20:47
                                  Dzikus... a co z hula hula?
                                • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 20:49
                                  Franek mi nie pasuje,
                                  ale do flamenco,
                                  w każdej chwili buty podkuję
                                  • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 21:23
                                    tanczyc i tupac to lubie i umiem, a z partnerka w plas ide-nie wiem czy wytrzymasz...taniec to drugie ja-rzeklbym najprosciej nie ublizajac gosciom.
                                    • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 21:33
                                      Chciałabym widzieć to tupanie,
                                      eeech, niedoczekanie.....
                                      bo do tańca jestem noga,
                                      lecz ważna jest dla mnie
                                      ....rowerowa droga smile
                                      • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 21:40
                                        trzeba tylko uwazac by siodelko nie upijalo nadmiernie pupy,wyregulowac,podlozyc szmatke tak dla ............lepszej jazdy.........ha,ha.
                                        • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 21:46
                                          Rowerzystka ze mnie doświadczona
                                          i dobrze wyćwiczona,
                                          50km to dla mnie pecha
                                          chociaż nie jestem jak....decha
        • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 16:31
          Uczucia bywają zmienne, Maseczko wink big_grin
          • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 17:00
            Owszem, ale przeciez nie bedziemy takie - i nie zrobimy tego AL wink
            • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 17:04
              Jeśli nie będzie widziała, to czemu nie. Tak, szybko, po cichu wink
              • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 17:18
                eee... ja tak nie lubie - a Dzikus chyba jednak czeka na AL... no to musi sie uzbroic w cierpliwosc.. bo Ona bedzie dopiero po 20-tej.
    • zuza_anna Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 17:30
      Kto nie żartuje, ten choruje wink
      • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 18:53
        Dzikus....czy jestes dziki czy "dziki" to sie dopiero okaze....big_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 02.04.11, 21:11
        Oj, Dzikus okazał się wręcz zdziczały.....zerknął i zwiał big_grin
        • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 20:50
          witaj kochanie.........musialem posiedziec troche na drzewie cobym sie nie odzwyczail.powiesz cos cieplego?
          • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 20:57
            witaj, witaj, jedyny, właśnie pytam o Ciebie na wątku aprilisowym, a Ty tu....cóż za telepatia, cóż za pokrewieństwo dusz!!! big_grin
            • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:27
              wiesz ,ze maja na mnie ochotke inne i chcialyby mi cos szczerego wyznac,wiec je uprzedz i opowiadaj jaka jestes slodziutka.
              • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:33
                To Ty tego jeszcze nie wiesz?.Rozejrzałeś się tu chyba dookoła, ze wszystkich moich wpisów miód kapie, a ja mam jeszcze opowiadać?. No....może tylko zdradzę, że jestem jako mgła najsubtelniejszych zapachów, kapryśna, ale z wdziękiem, wyjątkowa, ale na każdym kroku bliska....eeeech, sam wiesz jak bliska big_grin
                • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:42
                  eeeee...a ja juz sie cieszylem, ze to "slodziutkie" to do mnie...big_grinbig_grinbig_grin
                  • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:47
                    Ooooooooooo, jaki prędki!! Co Ty myślisz, Zorro, że tylko Twoja słodycz wszystkich w oczy kole....a moja słodycz to co? Jak chałwa przecież jestem, albo jak miód akacjowy
                • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:50
                  juz czuje nawet ten zapach,twoj oddech wokol mnie i juz zaczynam sie podniecac..........ech......
                  • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 21:53
                    Nie wygłupiaj się, to tylko kable od komputera się przegrzały z czym nie mam nic wspólnego. I dziwi mnie, że to Cie podnieca...za długo chyba na tym drzewie siedziałeś big_grin
                    • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:05
                      to mial byc komplement,zeby ci sprawic radosc.
                      • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:08
                        sprawił wieeeeeeeeeeelką radość, na takie radości zaiste jestem łasa big_grin
    • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:01
      czy wiecie, ze na 1oo mezczyzn przypada 107 kobiet i te 7 musi zostac starymi pannami?
      • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:06
        eeh, nie przesadzaj - nie jest tak zle - ci co bardziej interesujacy maja szanse na harem wink i wszyscy beda zadowoleni big_grin
      • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:06
        ...te siedem, to nie na tym forum. A poza tym można być starą panną z charakteru - tez nie na tym forum
      • dzikus0099 Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:13
        pa dziewczeta,wchodze z powrotem na drzewo,buźki.
        • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:18
          No to pa...http://emots.yetihehe.com/1/buzki.gif tylko nie spadnij z tego drzewa...http://emots.yetihehe.com/1/papa.gif
        • al-szamanka Re: Witaj Dzikus :-) 03.04.11, 22:21
          Śnij dżunglowo i dziko jak na dzikusa przystało, a ja nie do gałęzi, jeno do poduszki głowę znużoną przyłożę, bom strudzona weekedową pracą, a i jutro baaardzo ranne wstawanie...paaaaa Dzikusku big_grin
          • 1zorro-bis Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 07:52
            dziki - nie dziki, ale facetom to juz "dobra noc" nie mowi....suspicious
            • m.maska Re: Witaj Dzikus :-) 04.04.11, 11:15
              Aha... pewnie juz byl na drzewie... moze nie doslyszal smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka