Dodaj do ulubionych

Życie to kabaret

06.10.11, 14:09
Tak sie zastanawiam, czy stepilo mi sie poczucie humoru, czy nie rozumiem wspolczesnych kabaretow... dlaczego wciaz bawia mnie do lez monologi Laskowika, Opanii, Gajosa, kabaret Tey czy Dudek....i dzisiejsze skecze Laskowika mnie osobiscie nadal smiesza w przeciwienstwie do tych wszystkich mlodych "artystow"...
www.youtube.com/watch?v=0_jT8qpn_HE&feature=related
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:18
      kabaret to jest tu.....big_grinbig_grinbig_grin:
      Loża
      Re: Czego oczekujemy od "Loży" ?
      Autor: jokker39 ☺ 04.10.11, 20:16
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      A tak ma marginesie, niektórzy zdają się nie rozumieć słowo "kultura", myśląc, że kultura to tylko przyjęte wzory postępowania smile
      Dla nich, chciałbym powiedzieć, że kultura - dział do którego należy "Loża", w rozumieniu antropologicznym to dorobek duchowy i materialny społeczeństwa.
      • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:20
        po prostu "raj na ziemi".....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        Loża
        Autor: wichryiburze ☺ 04.10.11, 21:07
        Dodaj do ulubionych
        Rzeczywiście...nie odpowiedziałam na proste pytanie, które przecież nie powinno nastręczać żadnych trudności...
        Może dlatego, że nie mam zbyt wielu oczekiwań? Może dlatego, że zdałam sobie sprawę przy okazji tego pytania, że wiodę tu dość pasożytniczy żywot-niewiele dając, a dużo biorąc/czerpiąc? Może taka moja natura, a może nabyte doświadczenia (nie tylko te netowe) każą mi po cichutku przesunąć się na daleki plan? Skłamałabym, gdybym napisała, że nie mam żadnych oczekiwań, ale to czego szukałam i do tej pory nigdzie nie znalazłam-znalazłam właśnie tu na Loży. Spokój i spokojne tempo rozmów- bez napinania się i stroszenia kolorowych piórek, humor, który nikogo nie szmaci, tematy, które rozbudzają ciekawość, a przede wszystkim życzliwość- ogromną, bezinteresowną życzliwość i sympatię ludzi i do ludzi: normalnych, bo ludzkich.
        Nikt nigdy nie pytał mnie skąd przychodzę, kim jestem i dokąd zmierzam. Mogę po prostu tutaj BYĆ (być sobą-dodam) i to spełnienie moich oczekiwań.
        • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:24
          wlasnie leci kabarecik.-.....cool
          Loża
          Autor: jokker39 ☺ 04.10.11, 19:55
          Dodaj do ulubionych
          Od "Loży" oczekujemy ciekawej rozmowy. Bez agresji i żółci. Niekonwencjonalnych poglądów, wypowiadanych dość zwięzłym i precyzyjnym językiem. Postów bez pouczania i nudziarstwa. Oczekujemy atmosfery tolerancji, koleżeństwa i życzliwości. Nikogo nie krępujemy smile
          Lubimy rozmowy o czymś, najchętniej o kulturze, społeczeństwie, polityce, stylu życia ..., jak to widnieje w opisie forum.
        • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:30
          mhm...bez agresji...

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,127566145,127566855,Re_Nadszedl_czas_.html
      • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:23
        Coz tu dodac... widac dla niektorych wystarczy wzniosle pisac o sztuce, o muzyce, o literaturze... ale kultura osobista to ich nie obowiazuje...jesli ktos ma pretensje do kultury, niech najlepiej zacznie od siebie. Mnie zawsze zastanawia, ze ci "kóltóralni" maja najwiecej do powiedzenia o KULTURZE...paradne
        • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:24
          dla mnie to sa.......JAJA!big_grinbig_grinbig_grin
          • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:27
            Zorro...zostaw to... sa kóltóralni inaczej i wiesz o tym nie od dzisiaj...
            • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 14:59
              wiem. Wlazlem tam, przeczytalem i nie moglem sie powstrzymac. Wazeline dowiezli?big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 15:02
                lepiej dajmy spokoj.cool
                Bo znowu sie nakreca i frekwencja im wzrosnie....big_grinbig_grinbig_grin
                • zuza_anna Re: Życie to kabaret 06.10.11, 18:28
                  1zorro-bis napisał:

> lepiej dajmy spokoj.cool
                  > Bo znowu sie nakreca i frekwencja im wzrosnie....big_grinbig_grinbig_grin

No właśnie Zorrku, lepiej daj spokój i nie przynoś, tego tutaj. Ech TY! wink
                  • sakral Re: Życie to kabaret 06.10.11, 18:30
                    dlaczego ?

to jest takie słodkie
                    • zuza_anna Re: Życie to kabaret 06.10.11, 18:32
                      sakral napisał:

> dlaczego ?
                      > to jest takie słodkie

Słodkie, naprawdę? może i boskie!
                    • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 19:27
                      sakral napisał:

> dlaczego ?
                      >
                      > to jest takie słodkie

Pewnie, ze jest... bo wystarczy przeciez, ze ktos przeczyta "Przygody dzielnego wojaka Szwejka" i juz jest kulturalny...hihi...to taka kultura "wojskowa" big_grin
    • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 15:03
      Wrocmy do KABARETOW....
      • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 15:13
        granych?big_grin
        www.youtube.com/watch?v=d5PoIrcyd34&feature=related
        • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 15:28
          tu jest niezly "kawalek"....cool
          www.youtube.com/watch?v=Pep6nREBpS8&feature=related
          • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 15:34
            a tego jak slucham to mi sie zimno robi.....cool
            www.youtube.com/watch?v=ev1BISBD4HA&feature=related
            • 1zorro-bis Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 15:42
              big_grinbig_grinbig_grin
              www.youtube.com/watch?v=iD2iuwFXhq8&feature=related
              • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 16:19
                cool
                www.youtube.com/watch?v=a045OyYJOTQ&feature=related
                • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 16:38
                  A to....dla mnie bomba smile

www.youtube.com/watch?v=vlWt-68IXxQ&NR=1
                  • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 16:55
                    cool
                    www.youtube.com/watch?v=GoAVssJwO2c&feature=related
                    • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 17:51
                      ..........................................................piwo.......................................................................
                      www.youtube.com/watch?v=HvcDhxSQEr0&feature=related
                    • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 18:37
                      Laskowik swietny.... smile
                      • zuza_anna Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 18:44
                        m.maska napisała:
                        > Laskowik swietny.... smile

Laskowik kiedyś był świetny, obecnie, słaby jest smile
                        • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 18:46
                          Na tle pozostalych kabaretow... nadal blyszczy...
                          • zuza_anna Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 18:51
                            A tu masz rację, jego jeszcze można posłuchać, ale te inne badziewia, nie da się.
                            • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 18:58
                              inne kabarety to....TRAGEDIA!cool
                              Najlepszym kabarecista po Laskowiku to dla mnie sa .....Jarek & Nelly!big_grinbig_grinbig_grin
                              • zuza_anna Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 19:02
                                > Najlepszym kabarecista po Laskowiku to dla mnie sa .....Jarek & Nelly! big_grinbig_grinbig_grin

Ich dwoje jak widzę, to program przełączam. Jenyyyyy, ich nie da się słuchać, a co dopiero oglądać. big_grin
                                • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 19:05
                                  Czyzby Zorro podlaczyl sobie polska tv i sie samoudrecza? moze steruje juz w kierunku "blogoslawiony, udreczony"...jeszcze za zycia?
                                  • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 19:08
                                    ??????????????????????????????????????????piwo.......big_grin
                                    • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 19:13
                                      no bo jesli namietnie ogladasz Nelly i Jarka... wink
                              • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 19:03
                                Eee... Gajos tez jest swietny, Opania, kabaret Rak ma niezle kawalki, OTTO, ale te wszystkie Mumio, pod Wyrwigroszem, Kabaret Morlanego Niepokoju...to jest zupelne nieporozumienie, no chyba, ze humor w narodzie sie zmienil i teraz musi byc glupio, zeby bylo smiesznie....
                • 1zorro-bis Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 17:56
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  www.youtube.com/watch?v=cjMArLqDxvY&feature=related
              • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 16:24
                1zorro-bis napisał:

> big_grinbig_grinbig_grin
                > www.youtube.com/watch?v=iD2iuwFXhq8&feature=related

oooooooooo i to jest to....nikt go do tej pory nie doscignal... smile
                • m.maska Re: Cos dla Sakrala..... 06.10.11, 16:26
                  wspaniale.... smile
            • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 16:22
              1zorro-bis napisał:

> a tego jak slucham to mi sie zimno robi.....cool
              > www.youtube.com/watch?v=ev1BISBD4HA&feature=related

tak to jest swietne...ale nie kabaret... Zorro - muzyka jest wspaniala, ale co w tym widzisz kabaretowego?
          • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 16:21
            1zorro-bis napisał:

> tu jest niezly "kawalek"....cool
            > www.youtube.com/watch?v=Pep6nREBpS8&feature=related

ladne to jest, ale to nie kabaret....
        • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 16:19
          1zorro-bis napisał:

> granych?big_grin
          > www.youtube.com/watch?v=d5PoIrcyd34&feature=related

chyba mnie to nie smieszy.... sad
    • 1zorro-bis Re: Życie to kabaret 06.10.11, 16:05
      to jest dobre....big_grinbig_grinbig_grin
      www.youtube.com/watch?v=9Jywdzvusm8&feature=related
    • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 17:20
      Pomijam wszelkie polityczne podteksty i wychodzi mi na to ze zycie to cos lepszego niz kabaret. Ono potrafi nam wykrecic taki numer ze siadamy i nie wiemy czy mamy plakac czy sie smiac wink

• m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 18:39
        Nieprzewidywalne? mam Cie poglaskac, czy moze przytulic?... Mister moze sprobuj wykrecic numer w druga strone, odkrecic to co sie zakrecilo... smile
        • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 19:42
          m.maska napisała:

> Nieprzewidywalne? mam Cie poglaskac, czy moze przytulic?...
          Ty to wiesz jak mnie podejść, przytulic bo dzis jestem troche zakrecony. Zbieglo mi sie pare spraw a doba ma tylko 24 h wink

Mister moze sprobuj
          > wykrecic numer w druga strone, odkrecic to co sie zakrecilo... smile
          Jestem w trakcie wiec jest duza szansa ze sie uda.

ps. dziekuje za zaufanie smile
          • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 19:48
            https://www.emoticons.gr/albums/uploads/skype/emoticon-0134-bear.gif...https://www.emoticons.gr/albums/uploads/skype/emoticon-0109-kiss.gif
            • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 19:53
              Od razu mi lepiej smile
              Bedziesz jeszcze za godzinke, musze jeszcze cos zrobic ?
              • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 20:01
                Bede... smile
              • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 20:02
                A za poltorej w Doppelpacku wink
                • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 20:04
                  Ja tez w takim razie bede, do milego smile
                  • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 20:12
                    do napisania... smile
                    • al-szamanka Re: Życie to kabaret 06.10.11, 21:45
                      Druga cześć Doppelpacku właśnie kompa włączyła, muszę wyluzować, bo w pracy musiałam włączyć szósty bieg. Felix ogłosił, że jestem lepsza niż wielki kapitan z Krainy Siro (nie wiem co to i gdzie, a Felix nie potrafił mi dokładnie wytłumaczyć, czy jest to wyspa w stolicy Peru, czy tez jezioro na Atlantykubig_grin) ), oprócz tego postanowił mnie opłacić tuzinem pieniędzy.
                      Poczułam się bardzo bogata big_grin
                      Heeeej...
                      • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 21:48
                        no i niech ktos powie, ze "zycie to nie kabaret"?...
                        • al-szamanka Re: Życie to kabaret 06.10.11, 22:25
                          z tym, że dla moich klientów ten ich kabaret to rzeczywistość
                          • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 22:52
                            al-szamanka napisała:

> z tym, że dla moich klientów ten ich kabaret to rzeczywistość
                            Hm.. to dobrze czy zle ? To pytanie jest podchwytliwe wink)
                            • al-szamanka Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:11
                              Najważniejsze, że oni w tej ich rzeczywistości dobrze się czują...ale ja i tak zawsze powtarzam, że są to ludzie, którzy całe życie stoją jedną nogą w raju smile
                              • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:17
                                al-szamanka napisała:

> Najważniejsze, że oni w tej ich rzeczywistości dobrze się czują...ale ja i tak
                                > zawsze powtarzam, że są to ludzie, którzy całe życie stoją jedną nogą w raju :-
                                > )
                                to sa ci pierwsi w kolejce smile
                          • izydor88 Re: Życie to kabaret 06.10.11, 22:57
                            No to jeszcze coś z kabaretu - życia.Pewien dobrze mi znany osobnik marzył o...białej kotce.Wszyscy znajomi i klienci byli zaangażowani w szukanie białego dachowca,najchętniej po przejściach.
                            Dzisiaj marzenie się ziściło i do domu trafiła maleńka biała koteczka znaleziona na śmietniku.
                            Prawdziwa Lolitka.Stare koty ją ofukały i w proteście opuściły dom.
                            • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:02
                              izydor88 napisała:

> No to jeszcze coś z kabaretu - życia.Pewien dobrze mi znany osobnik marzył o...
                              > białej kotce.Wszyscy znajomi i klienci byli zaangażowani w szukanie białego dac
                              > howca,najchętniej po przejściach.
                              > Dzisiaj marzenie się ziściło i do domu trafiła maleńka biała koteczka znalezion
                              > a na śmietniku.
                              > Prawdziwa Lolitka.Stare koty ją ofukały i w proteście opuściły dom.
                              >
                              >
                              >
                              Milo Cie widziec smile)
                              A co do kotow to ja uwielbiam rude smile
                            • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:08
                              Witaj Klara... a zdjecie Lolity i reszty ferajny to gdzie?
                              • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:16
                                m.maska napisała:

> Witaj Klara... a zdjecie Lolity i reszty ferajny to gdzie?

No wlasnie, gdzie sa zdjecia smile

• mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:20
                                  Klara to takie dostojne imie.
                                  Lubisz rozrabiac Klaro smile
                            • al-szamanka Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:18
                              Ach, na pewno powrócą, a koteczka nie będzie się mogła od nich opędzić wink
                              Znajomej skradziono kiedyś taką białaskę o prześlicznym pyszczku, zwała się Lady
                              • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:21
                                al-szamanka napisała:

> Ach, na pewno powrócą, a koteczka nie będzie się mogła od nich opędzić wink
                                > Znajomej skradziono kiedyś taką białaskę o prześlicznym pyszczku, zwała się
                                > Lady

AL rude tez jest piekne smile
                                https://sajgon.strefa.pl/DSC01148a.jpg
                                • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:25
                                  mr.sajgon napisał:

> al-szamanka napisała:
                                  >
                                  > > Ach, na pewno powrócą, a koteczka nie będzie się mogła od nich opędzić ;-
                                  > )
                                  > > Znajomej skradziono kiedyś taką białaskę o prześlicznym pyszczku, zwała s
                                  > ię
                                  > > Lady

>
                                  >
                                  > AL rude tez jest piekne smile
                                  > https://sajgon.strefa.pl/DSC01148a.jpg

To Twoj koteczek? bardzo pewny siebie smile
                                  • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:30
                                    Pewny siebie bo lowny smile
                                  • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:35
                                    A tutaj moj, zaprzyjazniony - bo nie osobisty... smile

http://img713.imageshack.us/img713/1817/romeoo.jpg
                                    • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:44
                                      m.maska napisała:

> A tutaj moj, zaprzyjazniony - bo nie osobisty... smile
                                      >
                                      > http://img713.imageshack.us/img713/1817/romeoo.jpg
                                      Piekne ma oczy smile
                                      • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:56
                                        Teraz ma juz 20 lat i oślepł...ale nadal jest przekochany...

A tutaj jeszcze jeden zaprzyjazniony... smile moze troche przymglony - ale wiadomo dlaczego wink

http://img812.imageshack.us/img812/8090/cimg0580.jpg
                                        • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:07
                                          Super puchacz smile)
                                  • zuza_anna Re: Życie to kabaret 07.10.11, 08:55
                                    Przecudny kot. Rude zawsze mi się podobały smile
                                    • izydor88 Re: Życie to kabaret 07.10.11, 11:30
                                      Rude jest piękne,niestety mój ulubiony rudy Rokita w sierpniu powiększył grono kocich aniołków.
                                      Za to ta biała....cichutka,czyściutka,milutka.Taki nord kot.I podobno nie będzie Lolitą.
                                      Ci faceci są jacyś inni...
                                      • al-szamanka Re: Życie to kabaret 07.10.11, 11:50
                                        Masz racje, my, kobiety coś o tym wiemy wink
                                      • al-szamanka Re: Życie to kabaret 07.10.11, 12:00
                                        A że kocie aniołki istnieją to jest bardziej niż pewne....oto dowód big_grinbig_grinbig_grin

https://www.tierschutz.net/advent/bilder/ueberraschungen/katzen_engel2.jpg
                                      • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 12:02
                                        Witaj Klaro... a oto Twoi ulubiency:

http://img231.imageshack.us/img231/4975/zdjcie0468s.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/893/kotczarny005.jpg

http://img577.imageshack.us/img577/484/201002001.jpg
                                        • al-szamanka Re: Życie to kabaret 07.10.11, 12:12
                                          Widać, że biała kocinka to jeszcze dzidziuś, słodka big_grin
                                          Ale te inne tez milusińskie.
                                          • izydor88 Re: Życie to kabaret 07.10.11, 12:22
                                            Dziękuję za wklejenie moich kotów.Ten czarny,to Bazyl - mój ulubieniec[koty dobieramy pod kolor charakteru].Szary - to Piksel,z piwnicy rodem.
                                            Pędzę do roboty.Hej!
                                • al-szamanka Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:26
                                  A czy ja mówię że nie???
                                  Noooo, prawdziwy pięknotek big_grin
                                  • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:30
                                    al-szamanka napisała:

> A czy ja mówię że nie???
                                    > Noooo, prawdziwy pięknotek big_grin
                                    >
                                    Czuje sie zazdrosny wink
                                  • m.maska Re: Życie to kabaret 06.10.11, 23:57
                                    I widac, ze nia da sobie w kasze dmuchac... lapke trzyma w pogotowiu wink
                                    • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:07
                                      m.maska napisała:

> I widac, ze nia da sobie w kasze dmuchac... lapke trzyma w pogotowiu wink
                                      Ma waleczne serce jak jego pan wink
                                      • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:11
                                        Waleczny... wink wiedzialam... smile
                                        • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:14
                                          m.maska napisała:

> Waleczny... wink wiedzialam... smile
                                          Chyba sie znalismy sie juz wczesniej smile
                                          • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:19
                                            albo inaczej... szukamy sie w matrixie... znajdujemy i mowimy: oooooo to jest to smile
                                            • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:27
                                              m.maska napisała:

> albo inaczej... szukamy sie w matrixie... znajdujemy i mowimy: oooooo to jest t
                                              > o smile
                                              Mam z Matrixa afisze filmowe na scianie, wiec wystarczy tylko w niego wejsc smile
                                              • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:28
                                                jestesmy przeciez... big_grin
                                                • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:29
                                                  p.s. ktos nas kiedys wyslal do matrixa, bo nie klaskalismy zgodnie i nie chcielismy wazeliny...bo nam slisko bylo smile
                                                  • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:32
                                                    m.maska napisała:

> p.s. ktos nas kiedys wyslal do matrixa, bo nie klaskalismy zgodnie i nie chciel
                                                    > ismy wazeliny...bo nam slisko bylo smile
                                                    Dokladnie tak bylo, mam to wypisane na wizytowce wink
                                                • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:31
                                                  m.maska napisała:

> jestesmy przeciez... big_grin
                                                  Nie do konca smile
                                            • m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:27
                                              Chodzimy po roznych forach, spotykamy roznych ludzi... na poczatku wydaje sie wszystko ok...ale kiedy pojawiaja sie kontrowersyjne tematy, nagle okazuje sie, ze sa tacy, ktorzy nigdy sie nie myla, ich opinia jest jedyna sluszna... najbardziej bawi mnie zawsze, kiedy ktos kto nigdy nie pomieszkal za granica, wie lepiej jak sie tam mieszka... smile Nie wiem i nie wypowiadam sie na temat, jak zyje sie w Austrii - bylam tam dwa dni, nie wiem jak sie zyje w Hiszpanii, bylam tam tylko kilka razy na urlopie... a tu prosze bardzo, ludzie nie drgneli poza granice - a wiedza... no i z taka wiedza nagle okazuje sie, ze mamy problem...i ladujemy wtedy na wlasnej "wyspie"... gdzie mozna miec wlasne zdanie, nawet jesli inni maja inne... i.... mozna nie czytac Kafki, za to znac sie troche na matematyce czy fizyce big_grin
                                              • mr.sajgon Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:35
                                                m.maska napisała:

> Chodzimy po roznych forach, spotykamy roznych ludzi... na poczatku wydaje sie w
                                                > szystko ok...ale kiedy pojawiaja sie kontrowersyjne tematy, nagle okazuje sie,
                                                > ze sa tacy, ktorzy nigdy sie nie myla, ich opinia jest jedyna sluszna... najbar
                                                > dziej bawi mnie zawsze, kiedy ktos kto nigdy nie pomieszkal za granica, wie lep
                                                > iej jak sie tam mieszka... smile Nie wiem i nie wypowiadam sie na temat, jak zyje
                                                > sie w Austrii - bylam tam dwa dni, nie wiem jak sie zyje w Hiszpanii, bylam ta
                                                > m tylko kilka razy na urlopie... a tu prosze bardzo, ludzie nie drgneli poza gr
                                                > anice - a wiedza... no i z taka wiedza nagle okazuje sie, ze mamy problem...i l
                                                > adujemy wtedy na wlasnej "wyspie"... gdzie mozna miec wlasne zdanie, nawet jesl
                                                > i inni maja inne... i.... mozna nie czytac Kafki, za to znac sie troche na mate
                                                > matyce czy fizyce big_grin

Bardzo ciekawy temat poruszylas. Jutro do niego wroce.
                                                Kiedys po realnym spotkaniu wrocilem do domu caly poszczypany, pewne osoby nie mogly uwierzyc ze ktos taki jak ja istnieje naprawde smile))

Teraz naprawde dobranoc musze znikac smile

• m.maska Re: Życie to kabaret 07.10.11, 00:40
                                                  Dobranoc... AL, Sajgon i Wszyscy, ktorzy juz posneli... snijcie kolorow, bajkowo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka