Dodaj do ulubionych

Zaskoczenie. I to podwójne.

24.05.12, 21:55
W tabelce "posty przyjaciół" w zasadzie ukazują się aktualne posty - w końcu temu ona służy, mamy dowiedzieć się, co i gdzie pisali ostatnio ci, których lubimy.

Czasem ukazują się niespodziewane linki.

Tak stało się u mnie dziś. Wśród postów przyjaciół, pokazały się posty Hauera. Siedziałam oniemiała patrząc na posty z 2009 roku...

Patrzyłam „od dołu", więc najpierw zobaczyłam to „witaj”

Potem resztę:
Too wielowątkowa afera. (1) a.hauer Net bez chamstwa i manipulacji 25.09.09, 13:47

Re: Ch@mstwo hula po internecie... (1) a.hauer Net bez chamstwa i manipulacji 25.09.09, 10:30

Re: Ch@mstwo hula po internecie... (1) a.hauer Net bez chamstwa i manipulacji 24.09.09, 18:27

Z trudem ale odpisuję Vi Masko. Te

RE: powtórzenia (1) a.hauer PODWÓRKO 23.09.09, 18:32

Re: Witam (1) a.hauer Net bez chamstwa i manipulacji 21.09.09, 13:38

Ten pierwszy od góry….

Too wielowątkowa afera.
Autor: a.hauer 25.09.09, 13:47
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Maska odsłoniła tylko jeden z nich. Oczywiście część paliwa do tego ma źródło w
emocjach. Część ma motywy biznesowe. Faktem jest, że nie jest to tylko zwykły
trolling a raczej skomplikowana intryga, w której jedni wiedzieli co robią i
dysponowali pełną informacją a inni bezwiednie byli wodzeni za nos. Z czasem
poznasz kulisy całej afery.
Mamy dostateczny materiał dokumentacyjny.

A na Podwórku? smile smile smile

Nie czytam, ale…. w spisie for Podwórko, obok aktualnego wątku ma „dla zachęty” wątki „inne”, wybrane losowo.

Tym razem los wybrał …mojego .Podwórkowicza smile
forum.gazeta.pl/forum/w,92813,118557602,118557602,PODWORKOWICZ_CODZIENNY.html

Zabawne, bo chyba jestem tam zbanowana, a już na pewno moje posty nie są tam tolerowane.

Bardzo śmieszne smile

Maja
Obserwuj wątek
    • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 21:59
      Majeczko, to ostatnie bardzo zabawne, ale Podworkowicz byl zawsze wspanialy... jest okazja, zeby bez szukania zlapac link i umiescic pod szpilka, zamiast tego o d...Maryni(za Kichonorem)
    • al-szamanka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:01
      Ta druga informacja rzeczywiscie przezabawna. Tej pierwszej nie należy ignorować. Posty Hauera zawsze pokazują mi się, gdy chce on nas ostrzec.
      Za pierwszym razem zaszokowało mnie to, teraz uważam to za dobry omen.
    • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:02
      Prawda Maju? Posty Hauera ukladaja sie zawsze tak jakby byly pisane do aktualnej sytuacji? czyzby tamta sytuacja byla identyczna? no prawie... tylko w miedzyczasie niektorzy z tych ktorzy tak goraco wtedy popierali Hauera, zmienili punkt siedzenia....
      • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:12
        I zmienili miejsce siedzenia tak bardzo... ze nawet nie mieli odrobiny szacunku do zalozyciela i przyszli sobie tam po prostu potrolowac vide Partita... ci ktorzy deklarowali wobec Hauera walke z chamstwem i manipulacja...
      • maja-z-podworka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:16

> Prawda Maju? Posty Hauera ukladaja sie zawsze tak jakby byly pisane do aktualne
        > j sytuacji? czyzby tamta sytuacja byla identyczna? no prawie...

Identyczna nie....O dziwo, tutaj skala jest o wiele większa.
        Gryf wiele mógłby się nauczy
        Smutne jest to, że Hauer bardzo naciskał na przeniesienie się tutaj licząc na spokój logowanego forum...Pamiętam, jak my jeszcze byliśmy skłonni bronić "Ziemi Ojców", a Hauer i Ty byliście zdecydowani się stamtąd wynieść.
        Tymczasem tvn to oaza spokoju w porównaniu z tym, co dzieje się tutaj.

Tylko ludzie, jak się okazuje, nie zmieniają się smile.

• m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:26
          A wracajac do tych "reklamowanych" watkow, to nie zauwazylam tam aktualnie ani jednego watku, ktorego autorem bylby ktos z aktualnych Podworkowiczow.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin jakie to smieszne big_grinbig_grinbig_grinbig_grin, gdyby skasowali te watki, nie byloby takiego blamażu... za chwile pewnie sie ukaze watek Krystka fabuloso, ktory przezornie przed odejsciem skasowalam, ale czego sie nie robi dla 180 postow big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:30
            To aż tak bardzo chcieli mieć Krystka??????big_grinbig_grinbig_grinbig_grin Nie wiedziałam, muszę mu to powiedziećwink
            • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:41
              Nie, nie Krystka, ale 180 jego postow... przeciez tam tylko o ilosc chodzi...
              • al-szamanka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:48
                m-maska napisała:

> Nie, nie Krystka, ale 180 jego postow... przeciez tam tylko o ilosc chod
                > zi...

Znaczy to, że Krystka wykorzystali
                • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:57
                  I to jest wg mnie postepowanie niemoralne... sad
                  • al-szamanka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 23:02
                    m-maska napisała:

> I to jest wg mnie postepowanie niemoralne... sad

No, jak tak można, to prawie gwałt popełniony na twórczości poety. Dobrze, że Krystka chwilowo nie ma, bardzo by się ta sprawa przejął.
                    • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 23:10
                      To juz prawie jak "spalenie poety"
                      • al-szamanka Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 23:14
                        m-maska napisała:

> To juz prawie jak "spalenie poety"

Tak, spalenie jego dobrego imienia na stosie bierwion chciejstwa. To skandal...i takie rzeczy w XXI wieku?
        • m-maska Re: Zaskoczenie. I to podwójne. 24.05.12, 22:29
          Nie zgadzam sie z Toba Maju... mielismy pecha, ale tutaj mozna sie odizolowac, nawet jesli ktos za duzo wie i tak ma za krotkie lapki...
    • maja-z-podworka [...] 25.05.12, 06:37
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • maja-z-podworka Bez zaskoczenia 25.05.12, 06:55

Jaki miły początek dnia smile

Witaj Maseczko

ludzie.gazeta.pl/m.maska/0,0.html

• zuza_anna Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 08:34
        maja-z-podworka napisała:

> Jaki miły początek dnia smile
        >
        > Witaj Maseczko
        >
        > rel="nofollow">ludzie.gazeta.pl/m.maska/0,0.html

Sprawiedliwości stało się zadość!
        Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.smile
      • al-szamanka Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 08:41
        Wiedziałam, że tak będzie, bo przecież sprawiedliwość zawsze wygrywa, strasznie się ciesz się.big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        Mojego profilu, niestety, nie dało się już odzyskać sad
        • losmalpos [...] 25.05.12, 11:08
          • al-szamanka Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:18
            losmalpos napisał:

> Nic nie dadza klamliwe pienia wobec faktu, ze nie
            > powiodla sie wam sprytnie zaplanowana intryga wspolnego pisania na Czerwonej-
            > malpie.

losmalpos, jak widzę dobrałeś sobie nick adekwatny do pojemności mózgowej

> . Szamanka stracilas nick na dluzej niz Maska? Widac nie bez przyczyny
            > wielu nautow rozpoznalo ciebie pod Malpa.

Straciłam nick na zawsze, niestety. A o to czy ja bylam malpa zapytaj najlepiej marrant, ona widzi IP

> trzeba miec w glowie cos wiecej niz ptaszki, kwiatk
            > i, koty i Zafona.

Wole mieć w głowie to co napisałeś niż niz podobny twojemu, durnowaty nick

A teraz sio na gałąź
            • 1zorro-bis Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:20
              ....a od Los Banditos-Zorro kopa w dupe na droge....big_grinsmirk
              • losmalpos [...] 25.05.12, 11:31
                • 1zorro-bis Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:34
                  w Twoch "zakamarkach" cuchnie juz dawno.smirk
                  Zdechla "arystokracjo-kultura"....smirk
            • losmalpos [...] 25.05.12, 11:29
              • 1zorro-bis Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:33
                znikaj malpoludzie na swoje zakamrki....smirk
                W swoim "arystokratyczno-kulturalnym" srodowisku czujesz sie na pewno lepiej, niz wsrod nas - prostych ludzi.big_grinsmirk
                • losmalpos [...] 25.05.12, 11:35
                  • al-szamanka Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:40
                    losmalpos napisał:

> Wsrod ...

SPADAJ
                  • 1zorro-bis Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 12:03
                    prostakow powiadasz? To po co tutaj przylazisz, moj "Ty kulturalny"?smirk
                    Wiesz, mnie jak nie odpowiada towarzystwo spod budki z piwem, to tam nie laze bo mozna "w dziob zarobic"....big_grin
                    A Ty leziesz. Wiec uwazaj, bo u nas kufle lataja.....big_grinsmirk
                  • mr.sajgon Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 13:55
                    przywiewa takie cos jak ty. Jednak jako osoba dbająca o czystosc i porzadek wyrzucam cie do kosza na smieci.
                    • 1zorro-bis Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 14:31
                      eeee....smirk Ja bym go nie wywalal! Niech inni widza, skad "kultura" wieje....big_grinsmirk
                      • mr.sajgon Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 14:50
                        Zorro ty potrzebujesz komus cos udowadniac ?
                        Jacy sa kazdy widzi. Wystarczy porozmawiac z ludzmi jak to bylo z wypozyczalnia nickow. Dzis gledza o kulturze a wczoraj robili nagonki na ludzi przy pomocy wypozyczalni nikow. To jakby hiena mowila ze jest wegetarianka big_grin

To jak w tym przyslowiu myslal kogut o niedzieli a w sobote leb mu ucieli

• mr.sajgon [...] 25.05.12, 14:53
                          • 1zorro-bis Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 15:35
                            chyba juz wiesz kogo zbanowales? I wiesz juz kto sie tutaj w LOSMALPOS zamienil?big_grin
                            Zwierze zawsze zwierzakiem zostanie.....smirkbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 15:36
                              szybki jest......big_grin
                              Jak ten.....big_grinsmirk
                              www.youtube.com/watch?v=DDZBzvTDhGU
                            • mr.sajgon Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr 25.05.12, 18:48
                              Nie mam wyjscia Zorro, musze sie z toba zgodzic big_grin
              • al-szamanka Re: Bez zaskoczenia 25.05.12, 11:38
                Naści banana...

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpMRdXJllhjghBTqNc_qEu8xeowlWsXr9Q4j70Dq_pgpH36Pxgow

....i uspokój się.
                Zapisze cie tez na psychoterapię dla małp, znajomy weterynarz dobrze to prowadzi
              • mr.sajgon [...] 25.05.12, 13:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka