Dodaj do ulubionych

Kochane Podworko i Podworkowicze.....

27.08.12, 13:06
zyby tyle pracy wlozyc w reklame mojej skromnej osoby?!big_grin
Nie spodziewalem sie tego....big_grinbig_grinsmirk
Dzieki Wam - ten "NEWS" jest ciagle na DRUGIM miejscu!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
Wy wiecie o co chodzi, prawda?smirk
Chcialem Wam serdecznie podziekowac!smirk
Tak trzymac!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:18
      A ile wejsc na liczniku mamy.... tutaj - ja tez dziekuje big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

O Kalejdoskopie tez sie pisze... dzieki naszym "przyjaciolom" big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:21
        dziiiiisus! Tyle pracy!big_grin
        Kto by sie spodziewal!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
        A jakie kreatywne nazwiska powymyslali....smirk
        • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:23
          ale mysle, ze LOZOWNIA tez sie "deczko" przyczynila....big_grin
          Serdeczne DZIEKI!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
          • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:28
            Swietna reklama.... Boooooooosz, zeby jeszcze ktos jakims jajkiem albo pomidorkiem zechcial walnac w obiekt - to by dopiero bylo.... eeeh.. na to chyba nie ma co liczyc, bo to tylko z ukrycia "bochatyry som"... sad
            • al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 14:06
              Atam, Maseczko, przecież, gdyby na tych ich prezentowanych tam treściach dokonać transformacji, to zobaczyłabyś jakie piękne wyszłyby z nich zbuki i pomidory-zgniłki. Czytający dobrze zdają sobie z tego sprawę....a reklama toczy się wartko big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 14:09
                big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                Tak trzymac!big_grin
                • izydor88 Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 15:01
                  Drogi Zorro!
                  Śmieszą mnie bardzo westalki różnych miszczów.Zwłaszcza jednego.I zwłaszcza te egzaltowane.
                  No i problem w tym,że te Twoje Westalki też wydają się nieco...egzaltowane.
                  Z tym całowaniem po piętach...
                  A może prawdą jest stwierdzenie : "Boże,chroń mnie przed przyjaciółmi,bo z wrogami sam sobie poradzę"?
                  • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 15:04
                    moje Westalki? "Moja" Westalke pierwszy raz na oczy ujzalem.....smirk
                    W sobote. smirk
                    A piety mialem tak czy tak umyte.....big_grinsmirk
                    Bo nigdy nic nie widomo gdzie kto calowac chce....big_grinbig_grinsmirk
                    • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 16:52
                      a tam dalej.....BUM, BUM, BUM......big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                      • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 17:27
                        zlot Lozowni, Podworka i Bahnhofu.....big_grin
                        Ale jaja......big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                        • al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 18:11
                          1zorro-bis napisał:

> zlot Lozowni, Podworka i Bahnhofu.....big_grin
                          > Ale jaja......big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                          >

No nie tylko, ja tez działam wink
                          • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:17
                            Nie sama, nie sama - z jakas kolezanka... ale to chyba nie o mnie chodzi, bo ja tam wczoraj ostatni taz pisalam i to tylko dwa posty - Ty sie AL przyznaj, z jaka to kolezanka dzialasz tam? big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            • al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:37
                              m.maska napisała:

> Nie sama, nie sama - z jakas kolezanka... ale to chyba nie o mnie chodzi, bo ja
                              > tam wczoraj ostatni taz pisalam i to tylko dwa posty - Ty sie AL przyznaj, z j
                              > aka to kolezanka dzialasz tam? big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie mam pojęcia, trzeba ich tam zapytać - wiedzą lepiej
                              • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:42
                                Jakos nie moglam sie jednak powstrzymac.... a artykul wisi na pierwszym miejscu....hihi...tylko jakos juz nie wklajaja linkow na Kalejdoskop - az zal...
                                • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:42
                                  ups... wklejaja...
    • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 14:04
      Trzeba bylo o tym nie pisac, nakrecaliby sie dalej, a tak dotarlo do nich co zrobili.... sad
    • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:14
      1zorro-bis napisał:

> zyby tyle pracy wlozyc w reklame mojej skromnej osoby?!big_grin
      > Nie spodziewalem sie tego....big_grinbig_grinsmirk
      > Dzieki Wam - ten "NEWS" jest ciagle na DRUGIM miejscu!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      > Wy wiecie o co chodzi, prawda?smirk
      > Chcialem Wam serdecznie podziekowac!smirk
      > Tak trzymac!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
      >

Zorrku, nie jestes na biezaco, artykul jest na pierwszym miejscu i tak trzymac "przyjaciele" big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:19
        A ja bym bardzo chciala, zeby tam znowu wrzucili kilka linkow na Kalejdoskop... wtedy by nam przysporzyli kolejnych czytaczy.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • seledynx Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:57
          Wierszyk zacny dla Zorro
          Bo mu się nudzi

Dupa dupa dupa
          W Kalejdoskopie
          Szkiełek kupa
          Szkiełek tutaj kupę
          Wsadź se Zorro w d…..
          • m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:00
            ty tez? no dlaczego mnie to nie dziwi..... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:34
            Kichonorze, jesteś coraz lepszy w poezji, niedługo dorówna ona twoim obrazom
          • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 22:48
            w dupe Kiszka to sobie Twoje posty wsadze.
            Ale pisz dalej!big_grin
            Darmowa reklama sie przyda!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
            • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 28.08.12, 07:27
              po prostu straszne........smirk Tez w gminie?°!big_grinbig_grinbig_grin
              kultura.trojmiasto.pl/Malarstwo-Jacka-Lipowczana-wernisaz-imp306843.html
              • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 28.08.12, 07:29
                no mowie, ze gmina!big_grinbig_grinbig_grin
                www.facebook.com/pages/Galeria-Triada/196568863714317
                • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 29.08.12, 05:13
                  zmeczyly sie myszki?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                  • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 30.08.12, 10:16
                    co wy byscie robili gdyby Wam prad odcieto? Chyba byscie sie z wscieklosci poplakali....smirk
                    A tak - drodzy LOZANO-PODWORKOWICZE plujecie tym jadem na innym forum i plujecie, a wlasne fora zaniedbujecie....big_grin
                    Ech....., POLACTWO, POLACTWO....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                    • 1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 30.08.12, 10:22
                      a POLACTWO nawet nie wie ze cos takiego jest......big_grin
                      A powinni......smirk
                      www.youtube.com/watch?v=SLGzAiSQTDw&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka