Dodaj do ulubionych

Galerzysta z Lublina to......Kogut??!!

06.09.12, 16:08
cholera.....big_grinbig_grinbig_grin
Do glowy by mi nie przyszlo!big_grin
Ja piernicze....smirk
Jak sie ludzie sami podlkadajom...big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
psychiczna baba o ksywie maska
Autor: koguciik-2972 ☺ 04.09.12, 09:22
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
kur..........no naprawdę trzecia być całkowitym ciulem. Nie ma mnie na tych idiotycznych forach od bardzo dawna. Ale widać babę swędzi, podniet szuka, bo zajrzałem sobie, a ta porypana dalej o mnie zapomnieć nie umie. Sorry pindo - za stara dla mnie jesteś.

Re: Koniec zabawy BYDLO.!
m.maska 02.09.12, 11:21 Odpowiedz
A galerzysty z Lublina tam nie bylo? nie wierze....
--
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:10
      no......to teraz wiadomo juz kto sie na innych forach produkuje! big_grin
      No, "galerzysta z Lublina"....!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
      Chamowaty w dodatku.smirk

KALI GO SKOP.....
      bohomazy
      Autor: koguciik-2972 ☺ 05.09.12, 12:20
      Dodaj do ulubionych
      od dawna leję na te wszystkie porypane wojenki, podstarzałych niedopieszczonych dupek i sfrustrowanych pacykarzy, dorabiających w budowlance mieszkaniowej. Nie mniej, zajrzawszy pod podany na badziewiastym forum link - szlag mnie z lekka trafił.

Czytam reklamę wystawy pacykarza. Pod art komentarze - konstruktywna krytyka, z którą się zresztą całkowicie zgadzam, jakoś że jaskrawo krzykliwe, obleśne obrazki - zwyczajnie powodują u mnie jedynie obrzydzenie. Jak wiadomo percepcja "sztuki" to rzecz względna i bardzo indywidualnie subiektywna - zatem mam pełne prawo prezentować swoje odczucia w zderzeniu z tymi obrzydliwymi, jak dla mnie, prostackimi obrazkami. Zabawne że nie mam takich odczuć, patrząc np na krzesła, nieżyjącego niestety od dawna, naszego malarza Jana P. I nie mówię tu o krytyce sztuki, bo na tym trzeba się znać - tylko o odczuciach przeciętnego Kowalskiego, który na owe obrazy spojrzy. Widać ten malarzyna ma kosmiczne kompleksy, skoro słowa osób, którym się te paskudztwa zwyczajnie nie podobają - wywołuje u niego histerię oraz zlot czarownic z niewybrednymi tekstami.
    • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:12
      ...i pewnie taz za Katarzyne KA na FB "robi".....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
      Kogut w spodnicy to......KURA!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      No, teraz sie zacznie.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:16
        biedne tak w sumie to kogucisko.....big_grin
        Ja wiem, ze w blokowisku lubelskim szajba moze odwalic, w dodatku jak browarka nie dowiezli - ale zeby az tak?!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
    • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:16
      A nie wiem....no na to wyglada, skoro uznal, ze to o nim - ja pisalam o tym co to te prymitywne maile do Ciebie przysylal, myslalam, ze to ktos kogo jeszcze nie znamy, a tu taka niespodzianka.
      Nie wiedzialam, ze Kogut jest galerzysta....no no....
      • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:21
        no popatrr......big_grinbig_grinbig_grin
        Ja tez nie mialem pojecia, ze ten "galerzysta z Lublina", ktory mi oferty wspolpracy big_grinbig_grinbig_grinbig_grin skladal smirk to KOGUT!
        A to niecnota z niego okrutna taka....big_grinbig_grinbig_grin
        Tak w konia porzundnych ludzi robic!big_grinbig_grinbig_grin
        A teraz nawet za "pania Dulska" robi....big_grinbig_grinbig_grin
        Prosze:

o ile wali mnie jej kretynizm, który znam od baaardzo dawna, o tyle mam nadzieję że ktoś się w końcu weźmie za tą dupę i zrobi porządek z publicznie głoszonymi obraźliwymi i prawie że nazistowskimi tekstami. Dzieci sobie swoje ponazywaj jak chcesz - od reszty wara kretynko. A obsesje należy leczyć - nie uczyli o tym w szkole ? a ponoć profesja pokrewna..... ponoć - bo jestem za odbieraniem praw wykonywania zawodu, ludziom, którzy sami wymagają gruntownego leczenia.
        • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:31
          A to do czego?....
          • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:33
            do Ciebie....od niego na KaliGoSkopie....smirk
            • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:35
              dawno nie rozrabial. Nudno mu bylo...smirk
              No, to zaczal.big_grinbig_grinbig_grin

bohomazy (2) koguciik-2972
              05.09.12, 12:25
              psychiczna baba o ksywie maska (1) koguciik-2972
              • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 16:36
                i zaraz sie podworkowe kundle zlecom.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 17:30
                  Kazdy sie bawi jak potrafi....
                  • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 17:37
                    jak nic innego po browarku nie potrafi to sie tak bawi....big_grinbig_grinsmirk
                    • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 17:39
                      no, popatrz jak sie bawi....smirk
                      Po ktorym to browarku?big_grinbig_grinbig_grin

KALI GO SKOP.....
                      mam ci cipciu poszukać ?
                      Autor: koguciik-2972 ☺ 06.09.12, 17:01
                      Dodaj do ulubionych
                      no owszem, urojenia tej śmiesznej grupki znane są od dawna - nie mniej po to debilowi wysłałem kiedyś maila - coby sobie uczenie porównał adresy - aleeeeeeeee niewiele to pomogło cipciu, ponieważ nadal leciały w moją stronę różne insynuacje - więc teraz gówno mnie obchodzi - who is who - zobaczę wzmiankę o lublinie - i będą to brał do siebie - ja się z paranoikami przerzucać gównem nie zamierzam - skoro sami sobie wypracowaliście takie reakcje - no to życzę powodzenia - a ode mnie won

Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!!
                      m.maska 06.09.12, 16:16 Odpowiedz
                      A nie wiem....no na to wyglada, skoro uznal, ze to o nim - ja pisalam o tym co to te prymitywne maile do Ciebie przysylal, myslalam, ze to ktos kogo jeszcze nie znamy, a tu taka niespodzianka.
                      Nie wiedzialam, ze Kogut jest galerzysta....no no....
                      • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 17:45
                        smile
    • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 18:45
      Gdybym Maseczka napisała coś o galerzystce z Salzburga, a ja bym na to zareagowała, to rzeczywiscie wyglądałoby, że się poczuwam.
      Tylko ci, co biorą takie rzeczy do siebie są zorientowani o co chodzi. Czyli konkluzja nasuwa się sama.
      • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 19:39
        taka prosta implikacja....smile
        • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 20:33
          Bardzo...kazdemu rzuca się w oczy
          • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 20:37
            Ciekawe co na to powiedzialby prawdziwy wlasciciel tej galerii...
            • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 20:39
              No to teraz już nie łapię, albo może się domyślam. Czy to znaczy, że istnieje prawdopodobieństwo, że ktos się pod właściciela galerii w Lublinie podszył?
              • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 20:46
                A jeżeli ktos się podszył, to rzeczywiscie, co na to prawdziwy galerzysta. Zadowolony chyba by nie był, gdyby mu to powiedzieć?
                • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:01
                  No podszyl sie pod konkretna galerie, ktora istnieje, jest, ma adres i wlasciciela....
                  • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:05
                    No ale czytalas przeciez tego maila, w tak prymitywny sposob nie bedzie pisal zaden szanujacy sie czlowiek, nie mowiac juz o galerzyscie - tak wiec od poczatku bylo wiadome, ze to proba oszustwa....no i to paaaaaaaanie "Amerykanin przyjechal".... klekajcie narody, bo Amerykanin przyjechal.
                    • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:08
                      Teraz sobie przypominam, wypadło z pamięci, bo tak nędznie głupie było
                      • m.maska Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:12
                        Ja to oczywiscie mam, bo takie ewenementy chetnie przechowuje....nigdy nie wiadomo, kiedy sie przydadza...
                        • al-szamanka Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:24
                          Oj nie wiadomo....
                          • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:48
                            guuupie, to oj guuuupie, ze hej!big_grin
                            Jak godajom starozytne gorale....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
    • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:50
      "....bo sie porzygam"....smirk
      To rzygaj koguci ciulu!big_grin
      Kto Ci kazal przeterminowany browar pic?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
      Re: klient, pacjent, podopieczny - a etyka zawodo
      Autor: koguciik-2972 ☺ 06.09.12, 21:32
      Dodaj do ulubionych
      ....bo się porzygam............................

Re: Mamy juz ....6 Wrzesnia!
      Autor: al-szamanka ☺ 06.09.12, 18:19
      Dodaj do ulubionych

Wrzask był u mnie w pracy dzisiaj nieopisany, a wszystko dlatego, że ogłosiłam niedzielny koniec mojego zwolnienia chorobowego. Normalnie się rozpłakałam widząc tę radość moich Klientów, są nieprawdopodobni, tak szczerzy i prawdziwi, że ciągle od nowa muszę się wzruszać.
      • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:51
        ....raczej nad kogucim kurnikiem.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
        Re: klient, pacjent, podopieczny - a etyka zawodo
        Autor: ulisses-achaj 06.09.12, 21:35
        Dodaj do ulubionych
        Jest taki film, nazywa się "Lot nad kukułczym gniazdem" ...
        • 1zorro-bis Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!! 06.09.12, 21:53
          ...komentarz glupola.....sorry..."galrzysty z Lublina"....z blokowiska.:big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

KALI GO SKOP.....
          masz rację pacykarzu
          Autor: koguciik-2972 ☺ 06.09.12, 17:41
          Dodaj do ulubionych
          po browarku owszem - po gorzale wcale - co widać po twoim poziomie - a chlaj - podobno wtedy lepiej się pacykuje

Autor: 1zorro-bis 06.09.12, 17:37
          Dodaj do ulubionych
          jak nic innego po browarku nie potrafi to sie tak bawi..
          • 1zorro-bis Moi drodzy..... 06.09.12, 21:59
            ja wiedzialem, ze na Podworku, i Bahnhofie niektorzy skierowajie do sanatorium potrzebuja, ale zeby az tak???!!!
            Ten walniety osobnik z Podworka sie dr. Pavulon nazywa?big_grinbig_grinbig_grin
            Jasna cholera....smirk
            Co to sie dzisiaj nie porobilo!big_grin
            Jeden sie przyznaje ze on to "galerzysta z Lublina " a drugi.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
            Boze, ty moj!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
            Re: masz rację pacykarzu
            Autor: wscieklyuklad 06.09.12, 18:28
            Dodaj do ulubionych
            No to skoro zjawiska czytają to forum, to tu pozwolę sobie na następujące uwagi :

Dziś na jednym z wątków posłużono się moimi danymi osobowymi (imię, nazwisko, stopień naukowy i wykonywany zawód ), jako nickiem pod postem nie mojego autorstwa.
            W następnym z postów straszono mnie "udaniem się" na portal Znanylekarz z zamiarem szkalowania mego imienia.

Oba posty zostały usunięte przez administrację tego portalu, jako poważnie łamiące regulamin i naruszające moje dobra osobiste. Wcześniej jednak zostały utrwalone dla celów postępowania prawnego.

Podobnemu zabezpieczeniu uległy wszelkie posty , w których niejaki 1zorro określa mnie mianem dr ( z kropką w dodatku po dr !) Pavulon- mimo uprzedniego ostrzeżenia i udawania przez niejaką Al-szamankę, iż zwrotu tego użyto omyłkowo .
            Ze względu na notoryczność tego określenie - po uprzednim porozumieniu się z prawnikami, skierowałem sprawę na właściwe tory.
            Istnieje prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że uśmiech niedługo zgaśnie na zadowolonych buziach piszących te posty.
            Maja z Podwórka winna teraz jednoznacznie ustosunkować się do tego typu zachowań.
            Nie liczę na określenie ich mianem chamstwa, ale ucieszę się gdy padnie określenie "manipulacja " - oczywiście wszystko to winno być podparte logicznym - typowym dla wymienionej - wywodem.

Posty są również tłumaczone przez tłumacza przysięgłego na język niemiecki, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, że wiele z nich pisano z naruszeniem etyki zawodowej.
            Pogróżki ze strony tamtych osób, zamienią się oto w konkretne działania z mojej strony.
            • al-szamanka Re: Moi drodzy..... 06.09.12, 22:07

Dziś na jednym z wątków posłużono się moimi danymi osobowymi (imię, nazwisko, stopień naukowy i wykonywany zawód ), jako nickiem pod postem nie mojego autorstwa.

GDZIE?????????????????? I o co w tym zdaniu w ogóle chodzi?
              • m.maska Re: Moi drodzy..... 06.09.12, 22:13
                Jesli takie cos mialo rzeczywiscie miejsce, to ja bym jednak popytala wsrod galerzystow....
                • 1zorro-bis Re: Moi drodzy..... 07.09.12, 07:06
                  cz kogucisko nie jest durne?big_grin

KALI GO SKOP.....
                  Autor: koguciik-2972 ☺ 06.09.12, 18:48
                  Dodaj do ulubionych
                  a jakiż to problem zrobić pieprzonemu pacykarzowi "reklamę" i pokazać ludziom co ten przygłup wyprawia ? Coraz bardziej mnie wpieniają ci paranoicy i coraz bardziej mam ochotę zrobić z tym coś konkretnego
              • 1zorro-bis Re: Moi drodzy..... 07.09.12, 07:08
                jak to o co w tym zdaniu chodzi? Chodzi o to, ze facet oficjalnie oglasza, ze zwariowal!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                • 1zorro-bis Al..... 07.09.12, 07:10
                  no popatzrz jak to niektorzy prostych tekstow nie rozumieja....big_grinbig_grinbig_grin

KALI GO SKOP.....
                  nie stać na okularki ?
                  Autor: koguciik-2972 ☺ 06.09.12, 19:31
                  Dodaj do ulubionych
                  to poszukaj sponsora - bo ja bardzo wyraźnie i prosto jak do przygłupów napisałem dlaczego będę reagował - a co do wyciągania konkluzji - to obawiam się żeś na to za głupia zwyczajnie

Autor: al-szamanka ☺ 06.09.12, 18:45
                  Dodaj do ulubionych
                  Gdybym Maseczka napisała coś o galerzystce z Salzburga, a ja bym na to zareagowała, to rzeczywiscie wyglądałoby, że się poczuwam.
                  Tylko ci, co biorą takie rzeczy do siebie są zorientowani o co chodzi. Czyli konkluzja nasuwa się sama.
                • 1zorro-bis Czy ja cos przegapilem? 07.09.12, 07:11
                  jaki Portal? O czym "literat koscielny" bredzi?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
                  Autor: ulisses-achaj 06.09.12, 22:52
                  Dodaj do ulubionych
                  Wściekły, najwyższa pora. Portal będzie musiał udostępnić adres IP a ten, kto to zrobił będzie miał powody do zmartwienia. I bardzo dobrze.
                  Na forach zawsze dochodziło do konfliktów, ale pewnych granic się nie przekracza. Dlatego bardzo słusznie robisz, że chcesz wyciągnąć konsekwencje wobec 1zorra-bis. Są ludzie którzy siedząc przy komputerze zachowują się jak małpa z brzytwą.
                  • m.maska Re: Czy ja cos przegapilem? 07.09.12, 09:11
                    Jestem za, bardzo za, i sto razy za..... jesli doszlo do takich wydarzen, przed sad i w koncu zlapac zadymairza za tylek i wywalic z portalu na zbity psyk - mysle, ze wiele osob by w koncu odetchnelo....

Nie wiesz o co chodzi Zorrku?
                    Ano o to, ze WU twierdzi, ze gdzies, nie wiem gdzie, na forum ktos napisal jego imie, nazwisko, stopien naukowy i zawod i on teraz bedzie to tlumaczyl i bedzie szedl do prokuratora.... niech idzie...

Problem jednak w tym, ze Uli nie zauwazyl, ze ktos z kim gada, bez zadnego powodu wyzywa kobiety... jakby Ci sie Uli podobalo, C-K to cipcia?..... poziom forum na ktorym piszesz jest zaiste coraz wyzszy.... No i trzeba bylo poprosic o wejscie, dostalbys moderacje i obejrzalbys sobie dokladnie i doglebnie, czy tutaj zostal skasowany w przeciagu ostatniego tygodnia chociaz jeden post a jesli zostal skasowany, to moj i przeze mnie, bo zrobilam literowke.... tak wie, radze sie zastanowic, zanim dacie sie wciagnac w nowa zadyme stworzona przez zadymiarza....

Tak sie sklada, ze akurat Zorrek tych danych nie mial i nie ma, bo sie nimi zwczajnie nigdy nie interesowal big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Tak wiec do dziela i do prokuratora z tym.
                    • 1zorro-bis Re: Czy ja cos przegapilem? 07.09.12, 09:23
                      ale jaja.....big_grin
                      A gdzie to bylo? Na jakim forum?smirk
                      • m.maska Re: Czy ja cos przegapilem? 07.09.12, 09:28
                        no wlasnie nie wiem.... oczywiscie winien jestes TY... w domysle....
                        Mysle, ze tego nigdzie nie bylo i nikt tego nie widzial, tylko zostalo to wymyslone dla podgrzania atmosfery - przeciez musi sie cos dziac a bohaterem zawsze musi byc jedna osoba.

Zamykam forum.... Uli jest adminem i niech sprawdza.... czy u Nas cos takiego bylo....

Nie mam czasu - musze za chwile wyjsc....
                        • 1zorro-bis Re: Czy ja cos przegapilem? 07.09.12, 09:31
                          boje sie, boje sie!big_grinbig_grinbig_grin
                          Szaleniec mnie chce rozstrzelac? Ukamieniowac? Oddzial antyterrorystyczny na mnie napuscic?big_grin
                          Ja wiedzialem, ze wariatow nie sieja tylko sie sami rodza.....big_grinbig_grinbig_grin
                          Ale, zeby tak zdurniec??!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
            • 1zorro-bis Re: Moi drodzy..... 07.09.12, 07:54
              ja mysle, ze niektorym forumowiczom to juz pewna "zylka" pekla.
              Jeden przyzaje sie oficjalnie ze zwariowal i ze jest dr. Pavulon, a drugi ze jest "galerzysta z Lublina". big_grin
              Za niedlugo dowiemy sie ze nastepna panienka to "Maryja" a i inna ze "Dziewica Orleanska".big_grinbig_grinbig_grin
              Rozdaja gdzies za darmo jakies prochy, czy jak?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
    • m.maska Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.12, 09:20
      Jestes na chwile obecna adminem, wiec szukaj tego czego tutaj nigdy nie bylo i nie ma..... zycze pomyslnych lowow...... a zanim dasz sie wciagnac w kolejna zadyme, radze sie zastanowic z kim masz do czynienia.... po sposobie pisania ich rozpoznasz.
      • m.maska Re: Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.12, 09:24
        biedne marionetki....
        • 1zorro-bis Re: Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.12, 09:27
          a Kogucisko nimi kreci jak chce.big_grin
          I bardzo dobrze!
          Brawo Kogut!big_grinbig_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Komus "bije na dekiel"..... 07.09.12, 09:28
            i to calkiem ostro!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

KALI GO SKOP.....
            1zorrobis się cieszy
            Autor: wscieklyuklad 07.09.12, 08:57
            Dodaj do ulubionych
            Ja też się 1zorrobis cieszę !
            Poproś swoje koleżanki, żeby podesłały ci posty, w których stawiałeś znak równości między WU i dr Pavulonem. To naprawdę nie zajmie im dużo czasu.
            Na tym kończę internetową dyskusję z 1zorrobis. Kolejne odbędą się już w innym miejscu i innym otoczeniu. I ewentualne obywatelstwo obcego państwa niewiele tu pomoże.
            Wypowiedzi w internecie są jak podpis autora.
            Chyba nie sądzisz, że podejmuję określone kroki na oślep ?
            Mniej grilluj, a więcej myśl niu coś od tej pory skreślisz na dowolnym forum na mój temat. Nawet koleżanki poszły wczoraj znacznie wcześniej spać.
            Cóż - stres nie sprzyja swadzie.
            I koniecznie pogadaj z Mają z podwórka. Ona jest tak prawa i "antymanipulancka", że może doradzi coś rozsądnego w tej matni w jaką wpadliście.
            A - Al- szamanko - pisząc o etyce zawodowej, miałem na myśli absolwentkę psychologii.
            • 1zorro-bis Re: Komus "bije na dekiel"..... 07.09.12, 09:34
              pozew do Sadu? A prosze bardzo? big_grinbig_grinbig_grin
              Tylko do jakiego.....big_grinbig_grinbig_grin
              Przeciwko komu? Przeciwko 1-zorro-bis? A moze 1zorro--bis? A moze jednak 1--zorro-bis?
              Oj czlowieku, czlowieku z dr....big_grin
              Lecz sie.big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
              • 1zorro-bis Re: Komus "bije na dekiel"..... 07.09.12, 09:36
                1zorrobis się cieszy (1) wscieklyuklad

big_grinbig_grinbig_grin
                No, 1zorro-bis sie cieszy, ze taki frajer znakow nie odroznia....big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.12, 09:26
        wiesz co? To chorzy ludzie.....:AS
        Najpierw sami robia TOTALNA zadyme na "Wiadomosciach", potem na Gdanskim Dzienniku i jak ktos im gdzies "do sluchu2 naklada to wielki priótesty i afera. Tylko......ja z durniami ani na jednym ani na drugim forum NIC nie mialem do czynienia, bo mi po prostu szkoda czasu na takie pyskowki bylo....big_grin
        Ale, co sobie poczytalem to sie usmialem.
        big_grinbig_grinbig_grin
      • m.maska Re: Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.12, 09:37
        A kiedy juz znajdziesz to czego szukasz - to bardzo prosze zrob screena.... to bedzie dowod przed Sadem.....i zeby byla na tym screenie tez nazwa forum i najlepiej watku, zebym wiedziala gdzie tego szukac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka