25.12.12, 22:20
Biegną święta. Wigilia za nami ,piękna. Był stary, mój ukochany Ojciec który lał kiedyś mnie w dupę że szok smile kochany staruszek, dziewięćdziesięcioletni. Taki kochany taki jedyny - mój kochany Ojczulek który uczył mnie życia waląc mnie w ryj gdy z tabliczką omykałem big_grin Tatusiu bardzo Ciebie kocham Ciebie i zawsze będę. Na razie tyle. Aha. Ojczulek boi się że nie dostanie zgody na dalszą jazdę. Pod kogutem. O tym później. Tatusiu bardzo Ciebie kocham i zawsze będę .Kocham Cię Tato smile
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Święta. 25.12.12, 22:28
      Bardzo ladnie Czarek... w dalszym ciagu, nieustajaco Wesolych Swiat smilesmilesmile
    • al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 22:28
      Dlatego życzę Ci Czarku, abyś nadal kochał tak swojego Tatę
      • czarek_sz Re: Święta. 25.12.12, 22:44
        Bo się nie da inaczej kochani. Ojciec ma swoje ścieżki i swoje tajemnice. Jedno co wie to Bóg i Ojczyzna, zawsze był temu wierny. To mi przekazał i nie wiem, zabijcie ale jestem jak stary. Też to pielęgnuję. Tradycję smile jaką ? później. Myślę że Maseczka wie jaką smile fajna babeczka z Maseczki z AL też smile alleluja i do przodu.
        • al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 22:50
          Tak, Czarku, do przodu, bo kto nie do przodu ten się cofa big_grin
      • czarek_sz Re: Święta. 25.12.12, 22:49
        Zawszę będę - AL smile mojego kochanego Tatusia .Wiesz że na moje imieniny podarował mi Jacka Soplicę ? smile kochany Tatulek.
        • al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 22:54
          czarek_sz napisał(a):

> Zawszę będę - AL smile mojego kochanego Tatusia .Wiesz że na moje imieniny podaro
          > wał mi Jacka Soplicę ? smile kochany Tatulek.

A ten Jacek, to jakiś znany piosenkarz może, Tato podarował Ci jego płytę CD???
          • m.maska Re: Święta. 25.12.12, 22:56
            A ja myslie, ze to niekoniecznie Jacek byl... moze tylko Soplica, tylko ktory z tych czterech Soplicow...

http://s14.directupload.net/images/121225/pld2fewh.jpg
            • al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 23:00
              Nooo, jeżeli to o takiej Soplicy, to teraz rozumiem podtekst zalewaniu robaka Soplicą
            • czarek_sz Re: Święta. 25.12.12, 23:11
              Tatuś mi podarował wódkę o nazwie Soplica smile jest fantastyczny. Opowiada nam stare dzieje., co kiedyś, kogo woził, np, Kobuszewskiego albo Kiepurę . Bardzo wiele przeżył, także w Powstanie.. Nie chcę gadać bo kiedyś bo kiedyś opluto mnie za to. Najlepszego.

• al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 22:57
            A może Ty tak nieco w przenośni o "Panu Tadeuszu" wspomniałeś
    • al-szamanka Re: Święta. 25.12.12, 23:04
      Mój ojciec miał znajomego o nazwisku Soplica, ale na imię miał Walenty i robił forsę na szklarniach.
      • czarek_sz Re: Święta. 26.12.12, 07:49
        Pierwsza z lewej Maseczko ,czysta smile no i jeszcze dziś i po Świętach i znów od nowa Polska Ludowa jak drzewiej się mówiło. A Janeczka wciąż kaszle, głównie w nocy. Smaruje wieczorem Jej plecki amolem i trochę pomaga ale bardzo powoli. Jakby co jutro idziemy do lekarza tylko że jutro to pewnie będzie tyle ludziów że szok. Qrcze dlaczego mnie żadna cholera nie bierze !!!!! w ogóle nie choruje !!! a Janeczka na to - ja za ciebie choruje i cierpie. Może to i prawda ? miłego drugiego dnia Świąt. Zaraz smarowanie i śniadanie Janeczce do łóżeczka. Bo napracowała się na te Święta bardzo. Należy się Jej jak psu micha, sorki za porównanie, gdyby przeczytała smile
        • czarek_sz Re: Święta. 26.12.12, 14:48
          Nie kłamałem AL smile
          foto.onet.pl/hib8p,8is4d889mw84,u.html
          Tylko roku nie pamiętam za co przepraszam.
          • czarek_sz Re: Święta. 27.12.12, 11:11
            O wizycie u lekarza nie chce słyszeć. Kup mi miód i cytryny powiedziała. Poszedłem i kupiłem, właśnie popija drugą szklankę smile parę dni i dojdzie do siebie czyli do zdrowia czego i Wam życzę smile bo zdrowie jest bezcenne jak stary często powtarza. A dziś Jego trzeba podtrzymywać bo boi się że licencję odbiorą. Nie z racji zdrowia bo trzyma się prosto i zdrowo ale z racji wieku. Quźwa dlaczego predyspozycje nie decydują tylko wiek ? będzie co ma być. Miłego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka