Gość: perła IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:32 Witam serdecznie. Mam pytanie i zarazem prośbę. Czy są tu dziewczyny, które mają już jedno dziecko, a nie mogą zajsc w ciaze drugi raz? Prosze odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: bezpłodność wtórna IP: *.zamosc.mm.pl 08.12.03, 19:48 Co prawda nie mam jeszcze dzieci (nie wiem czy będę miała, bo wyniki mam niepocieszające mimo to jeszcze trochę próbuję), ale już dwa razy poroniłam (nieoficjalnie może nawet trzy). Wcześniej zachodziłam sama w ciążę, a teraz wszystko się pomięszało i muszę się leczyć żeby wogóle jeszcze coś z tego wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetta Re: bezpłodność wtórna IP: *.org / *.crowley.pl 08.12.03, 21:05 Spójrz na wątek "wtórna niepłodność"-ostatni dopisek z 04.12.Nie jesteś tu jedyna z problemem drugiego dziecka, oj nie....Ja tam na razie tylko podczytuję, ale pewnie wkrótce zacznę też pisać bo już 7 m-c drugiego bączka wypatrujemy bez skutku...A syn za 3 m-ce skończy 5 lata....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpianka Re: bezpłodność wtórna IP: *.tele2.pl 08.12.03, 22:25 Sa, są.... poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=8834880&a=8834880 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś