Dodaj do ulubionych

wiesz co Masko

29.12.12, 00:11
Masko

Przypominasz chimerę siedzącą z szyderczym uśmiechem
na zatrutej studni w obrazie Malczewskiego

Na święta wycofałaś debilny wpis debilka, że by złożyć
najserdeczniejsze życzenia świąteczne niemal całemu światu.
Święta się skończyły i debilny wpis debilka powtórnie wkleiłaś

Ma być jak piszesz bez manipulacji a co wyszło, manipulacja i owszem.
Zrobiłaś z tego transparent co brzmi jak twoja autoryzacja tekstu debilka.

Za pierwszej światowej wojnie też były podobne przypadki – wrogie
okopy na wigilie składały sobie życzenia, po świętach obrzucały się granatami.

Masko, w podzięce za życzenia wrzucam tu ten granat.
Masz iperyt Masko?

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 01:35
      Oj Kiszka.... a wlasnie, ze sie mylisz... ktos interweniowal i wpis Debilka zostal uprzatniety(nie przeze mnie) - widac bardzo mu to przeszkadzalo... ale poniewaz sprawa dotyczyla forum prywatnego, to watki zostaly przywrocone.... smile nie jestem taka wspanialomyslna zeby zaoszczedzic tej przyjemnosci Jokkerowi, ktory pozwolil sobie na zbyt wiele...
      Jak latwo sie domyslic, Adminow w okresie swiatecznym nie bylo i nie mozna bylo interweniowac...
      Nie przypominam sobie, zeby Jokker przeprosil za umieszczenie naszej fotografii - a Twoje ciagle komentarze tejze wskazuja, ze czesto ja ogladales/ogladasz...czyli stale jest dostepna...jakim prawem? BANDYCKIM!!!!!
    • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 03:07
      Wiesz na czym polega zaklamanie i manipulacja? ze taki ktos jak Jokker umieszcza wykradzione z ukrytego miejsca zdjecia i jednoczesnie uniemozliwia osobom zainteresowanym zajecie stanowiska tzn. knebluje je... to jest Kiszka manipulacja, robi sie komus swinstwo, popelnia sie przestepstwo, lamie sie netykiete, regulamin i prawo do wizerunku i plawi sie w niewinnosci... to takie niemeskie jest.... wiec mi tutaj nie przychodz z jakims moralnym poslannictwem... czlowiek kulturalny w takim wypadku oficjalnie wchodzi na forum, na ktorym pisza osoby zainteresowane i OFICJALNIE przeprasza... pisac o sobie, ze sie jest kulturalnym moze kazdy nawet Jokker... przeciez ekran wszystko wytrzyma.
      • kicho_nor Re: wiesz co Masko 29.12.12, 08:23
        Masko
        Nie w moim stylu dopytywać kto się starał
        o przywrócenia debilka

Debilek nie mieści się nawet w kodeksie żula.
        Żule by takiego debilka dotłukli na całkiem.

Można się spierać, robić z siebie jaja, śmiać się wzajemnie z wyglądu,
        a debilek to szczególny rodzaj k…. przyszedł z wiadrem g… by pomazać.

Tobie się to Masko podoba?

• m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 11:28
          Jesli ktos postepuje tak jak Jokker i Ty takze ( "Damskie bydle" ) nie ma zadnego prawa odgrywac tutaj obroncy mogalnosci... to tyle w temacie!!!!

Przyzwoitosc obowiazuje obie strony... podac Ci linki na posty Jokkera, ktore tutaj umieszczal, albo groszvenora i Wichryiburze, ktora bluzgala na Lozy? czy moze cierpisz na demencje?... do takich tekstow Debilkowi daleko... widocznie pobieral nauki na Lozy...
        • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 11:39
          kicho_nor napisał:

> Masko
          > Nie w moim stylu dopytywać kto się starał
          > o przywrócenia debilka
          >

Ja sie staralam big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

> Debilek nie mieści się nawet w kodeksie żula.
          > Żule by takiego debilka dotłukli na całkiem.
          >
          > Można się spierać, robić z siebie jaja, śmiać się wzajemnie z wyglądu,
          > a debilek to szczególny rodzaj k…. przyszedł z wiadrem g… by pomaz
          > ać.
          >

Groszvenor ze swoimi tekstami swietnie sie na Lozy mial, nie przypominam sobie, zebys byl oburzony....

> Tobie się to Masko podoba?
          >

To nie kwestia podobania.... ale jesli komus brak odrobiny przyzwoitosci, jak Jokkerowi nie moze oczekiwac jej od innych - te czasy sie skonczyly, kiedy tutaj kasowano posty Konewki-Furmanki czy innych Debilkow...
        • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 11:51
          A to Ci oczywiscie, tez Kiszka nie przeszkadzalo....

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,127609498,,Jokker_glowny_kogut_Lozy.html?v=2
          Skad u Ciebie taka obrona tego netowego bandziora, jakim jest Jokker?

Wg Ciebie mozna lamac regulamin forum, mozna lamac tajemnice korespondencji, bo na pewno nikt mu tego zdjecia nie podeslal z prosba o umieszczenie go na forum no chyba, ze sam wlamal sie do ukrytego albumu, ktory nigdy nie byl publiczny, mozna lamac netykiete, mozna lamac cudze prawo do wizerunku (nie wiem czy wiesz, ale nawet twarzy podejrzanego mordercy nie mozna publikowac) a potem sie tlumaczyc w tak prymitywny sposob... a teraz nagle placz? no jesli sami to prowokujecie, to dlaczego my mamy sobie brudzic rece, jesli Debilek ma w tym przyjemnosc, a jak widac ma i to od wielu lat.... ciekawe co jemu zrobil Jokker, ze tak go sciga...
        • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 12:01
          kicho_nor napisał:

>
          > Można się spierać, robić z siebie jaja, śmiać się wzajemnie z wyglądu,

Mozna? bo co? bo Kichonor tak zadecydowal? zapomniales dodac, ze mozna wykradac zdjecia i je publikowac, zwlaszcza jesli samemu nie ma sie tozsamosci - to oczywiscie mozna, bo nikt nie wie jak wyglada Jokker albo Kiszka, Jokker chetnie pokazuje innych, a nawet gdyby pokazal niby-siebie to zaden realny nick tego nie skoryguje... Tak sie sklada, ze AL i ja jestesmy realne i mamy wg prawa karnego, prawo do wlasnego wizerunku...
          Jokkerowi po tej akcji ze zdjeciem zaproponowalam honorowe wyjscie z twarza - zaproponowalam, zeby tu przyszedl i nas przeprosil... ale oczywiscie na to nie bylo go stac... w zamian tlumaczyl sie jak kazdy przestepca... ze nie wiedzial, ze nie widzial... jak ktos wypisuje wzniosle teksty to powinien moze najpierw poczytac o prawie i o przyzwoitosci, ze zrozumieniem... a Ty Kiszka, tez uznales, ze jak ladne, to mozna ukrasc, ale po kilku tygodniach zmieniles zdanie - wiec teraz nie rozpaczaj, bo to doprawdy wzruszajace jest, jak sie rzucasz do obrony, Ty autor "damskiego bydlecia" bronisz autora "kopulujacego psa, dzidzi piernik", itd itd.... paradne
          • kicho_nor Re: wiesz co Masko 29.12.12, 12:25
            Ale z Ciebie trajkotka Masko

Co do tamtych agresywnych w wypowiedzi linków które zamieściłaś,
            to bym powiedział tak: Każdy ma złe emocje ale je skrywa.
            Masko masz niepodważalny dar wyzwalania z ludzi złych emocji.

Twoja konfrontacja Masko ze słupem telefonii przewodowej już w założeniu
            gdyby taka by była, musiałaby się źle skończyć dla słupa.

• 4debilek Re: wiesz co Masko 29.12.12, 12:37
              Won krętaczu do swojego złodzieja na lozę ( przypomnę, ze niedawno sam sie zastanwiałes czy jokkereszek nie jest kobietą hahaha)- bedziesz tu kota ogonem odwracał.
              Czyli to, ze groszvenor bluzgał to wina Maski była???? to ze jokkereszekUKRADŁ JAK ZŁODZIEJ zdjęcie to tez wina maski?

kicho_nor napisał:

> Ale z Ciebie trajkotka Masko
              >
              > Co do tamtych agresywnych w wypowiedzi linków które zamieściłaś,
              > to bym powiedział tak: Każdy ma złe emocje ale je skrywa.
              > Masko masz niepodważalny dar wyzwalania z ludzi złych emocji.
              >
              > Twoja konfrontacja Masko ze słupem telefonii przewodowej już w założeniu
              > gdyby taka by była, musiałaby się źle skończyć dla słupa.
              >
              >
              >
              >
              • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 12:56
                Az dziwne jak Kiszka broni tego Jokkera.... ktory tutaj pisal swoje wypociny nt "Dzidzi piernik"... no i broni tez przy okazji siebie jako autora powiedzenia na kobiete "Damskie bydle" - bez ZADNEGO powodu, o sorry powod byl - Kiszka nie zrozumial tekstu i postanowil splunac....!!!!

Kiszka jak sam rozdajesz, to juz Ci pisalam, kiedys bedziesz zbieral plony - my sobie tylko spokojnie zaczekamy....
              • zuza_anna Re: wiesz co Masko 29.12.12, 15:25
                4debilek, czas nas opuścić. Żegnam!
            • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 12:53
              kicho_nor napisał:

> Ale z Ciebie trajkotka Masko
              >
              > Co do tamtych agresywnych w wypowiedzi linków które zamieściłaś,
              > to bym powiedział tak: Każdy ma złe emocje ale je skrywa.
              > Masko masz niepodważalny dar wyzwalania z ludzi złych emocji.
              >
              > Twoja konfrontacja Masko ze słupem telefonii przewodowej już w założeniu
              > gdyby taka by była, musiałaby się źle skończyć dla słupa.
              >
              >
              >
              >

Kiszka, moglabym Ci przytoczyc jeszcze wiele nickow, ktore mialy wystepy goscinne na Lozy i pluly wokol na Kalejdoskop, ale Loza jako ze "brak na niej manipulacji", nie umoziliwila wypowiedzi atakowanym... i nie kasowala watkow - wiec czego sie spodziewasz?...
              Ty Kiszka, nie zauwazasz, ze te zle emocje u Ciebie wyzwala lustro, ktore JA stawiam przed Toba a w ktore patrzec nie chcesz....oczywiscie, ja ponosze wine za to, ze w to lustro musisz spogladac....
    • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 13:24
      O co Ci Kiszka chodzi....? shock tutaj masz, poczytaj sobie - tego tez nikt nie kasowal....bo ladne bylo....

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,127033740,127033740,Damskie_bydle.html
      Jak widac, nie tylko ja wyzwalam takie emocje, AL tez... ale to dobrze, bo jestem w dobrym towarzystwie
      • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 13:35
        Swoja droga dobrze, ze AL czy ja wyzwalamy jakies emocje, gorzej jak ktos jest tak mdly i nijaki i nie wyzwala zadnych, a pozostaje niezauwazony... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • kicho_nor Re: wiesz co Masko 29.12.12, 14:29
          Ciągle mnie chcesz wciągnąć w temat o tym „Damskim bydlu”
          Jest temat, ale nie dla Ciebie.
          • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 15:04
            Jasne, ze nie...bo przegladanie sie w lustrze wzbudza w Tobie zle emocje... a to w koncu WY macie na koncie to obrzucanie bluzgotami... nie MY... tylko niezbyt Ci sie podoba pisanie o tym, najlepiej zamiesc to pod dywan, a kiedy AL, Zorro i ja bylismy innego zdania Jokker dostal wscieklicy i stworzyl "kopulujacego na nodze psa" i inne postaci komiksu...taka prawda!!!!!!

Wiesz Kiszka, jak sie ma tyle trupow w szafie, ile ma ich Loza - to najlepiej cicho siedziec i nie zaczepiac juz ludzi, bo ludzie maja czasami dobra pamiec i nie zycza sobie "powtorek z rozrywki"....

Jak widac do tej pory, mimo, ze tlumaczylo Ci to wiele osob, i to tych, ktorzy Ci sprzyjaja, nie zrozumiales, ze obraziles bez powodu kobiete: "Damskie bydle" - napisalam Ci kiedys, ze uwazam Cie za nierozumengo idiote? chyba to juz pisalam.... no to teraz powtorze...
            Wydaje Ci sie, ze mozesz ludzi bezkarnie obrazac a oni beda Ci jeszcze za to klaskac, no to wracaj na Loze i na P., tam mowi sie na g... papu... pomyliles adresy....
          • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 15:18
            kicho_nor napisał:

> Ciągle mnie chcesz wciągnąć w temat o tym „Damskim bydlu”
            > Jest temat, ale nie dla Ciebie.

Oceny sa jak widzisz subiektywne, dla Ciebie posty Debilka sa nie do przyjecia, a dla mnie "Damskie bydle" skierowane do kobiety, ktora sobie w zaden sposob na to nie zasluzyla, sa tez nie do przyjecia...!!!!!!! czy to jest jasne? pilnujesz, zeby ktos nie pokazal prawdziwego oblicza Jokkera?....w tym wypadku jest sporo powodow, zeby takich postow nie kasowac - sami zescie sie o to postarali z lamaniem przepisow kodeksu karnego wlacznie!!!
          • m.maska Re: wiesz co Masko 29.12.12, 15:22
            kicho_nor napisał:

Temat Ci nie odpowiada - bo swiadczy o Tobie, sam sobie wystawiles swiadectwo i pokazales kim jestes.
            Jesli to nie temat dla mnie... mimo, ze dotyczy AL, ktora jest mi bliska - to wybacz, ale tak samo temat Dieblika, nie jest tematem dla Ciebie - ssssssssssssssssssssssssspadaj
          • al-szamanka A tak, Kiszko? 29.12.12, 17:19
            kicho_nor napisał:

To dla kogo jest ten temat???
            Może dla mnie, ponieważ mnie przecież dotyczy?
            A jeżeli tak, to może wyznasz w końcu z jakiego to powodu tak mnie nazwałeś.
            I czy zdajesz sobie sprawę na jakiego kretyna wyszedłeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka