09.08.14, 19:54
Maska napisała: Ja nie posiadam takich deficytow zeby zapewniac kogokolwiek o swojej wspanialosci i wyjatkowosci

Masko wepchnęłaś mnie w fotel w zadumę i dumam nie nad „takimi deficytami” Twoimi.
Ale zastanawiać mi się zachciało na Twoimi pozytywami.

Z „charakterystyki postaci na podstawie literatury” (forumowej) przeoczyłem pozytywy
charakterystyki Twej Masko.

Masko, nie licząc na odpowiedź zapytam o Twoje pozytywy charakteryzujące Twój
charakter.

Kichonor

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Masko 09.08.14, 20:39
      Nie posiadam... i wyobraz sobie wcale nie mysle wypisywac, ze jest inaczej big_grin bo mi z tym po prostu dobrze big_grin
      • kicho_nor Re: Masko 09.08.14, 22:11
        Masko
        byłem dzisiaj na poczcie. Jakaś pani przyniosła, chyba z firmy dużo do wysłania.
        Pani na poczcie wzięła to zaczęła stemplować. Boże jak ona stemplowała, waliła tym
        stemplem jak w karpia. Masko, czy widzisz się w pracy na poczcie?
        • m.maska Re: Masko 09.08.14, 22:16
          nie
          • kicho_nor Re: Masko 09.08.14, 22:29
            Nie to nie, ale terapeutyczne,
            pomyśl przy każdym walnięciu stemplem
            by można mówić:
            misogino
            misogino
            misogino
            ........
            • m.maska Re: Masko 09.08.14, 22:41
              Wiesz co Kiszka, odwal sie ode mnie, przystaw sie do wscieknietego.... ostrzegalam go... dlugo czekalam, ale poniewaz oni nie potrafia sie stosowac do zadnych regul wspolzycia na forum, to ja im pokaze, ze ja tez stosowac sie nie bede - a Tobie? nie musisz czytac, nie ma obowiazku czytac takich bzdetow jakie wypisywali... szczerze mowiac tez czytam to po raz pierwszy i po kilkunastu postach przestaje to byc nawet smieszne a zaczyna byc zalosne, ale prawdziwa jazda zacznie sie dopiero kiedy sonia bedzie umierac...
              Masz prawo tutaj pisac swoje opinie na temat, ale nie masz prawa do ocen wypowiadajacego sie... na tym polega dyskusja, ze nie ocenia sie dyskutanta tylko polemizuje sie ewentualnie z jego opinia - nie potrafisz tego wiec sssssssssssspadaj do tych ktorzy rozumuja podobnie do ciebie. Zdaje sie, ze juz ci to kilka razy napisalam, wiec wynos sie i nie wracaj.
            • m.maska Re: Masko 09.08.14, 22:42
              kicho_nor napisał:

> Nie to nie, ale terapeutyczne,
              > pomyśl przy każdym walnięciu stemplem
              > by można mówić:
              > misogino
              > misogino
              > misogino
              > ........

Wscieknietemu i Srellinie to doradz, przy kazdym walnieciu mogliby zamiennie mowic: maska, AL, maska, AL....
              • m.maska Re: Masko 09.08.14, 22:51
                A Misogino, nigdy nie bylo moja obsesja, zwisalo mi i powiewalo, to oni sie tam modlili, oni stawiali oltarzyki, zapalali swieczki az ich pogonili z pewnego forum i nie chcieli tam wiecej widziec a na tvn-ie wydmuchali im wszystko... nikomu nie jest potrzebna na forum wieczna zaloba. Stworzyli sekte i nienawidza nas za to zesmy im to wytknely... malutki guru czul sie przez czas jakis wielkim, no ale niestety, charakteru nie zmieni przez pisanie ckliwych tekstow pod publiczke... a zeby sie jeszcze dowartosciowac to startuje we wszystkich mozliwych konkursach i wypisuje dalsze bzdety w rodzaju "mowilem z poziomu drzwi" - suuuuuper musialo byc to jury, ktore taki numer nagrodzilo.
                • kicho_nor Re: Masko 09.08.14, 23:05
                  No dobrze, ale leżankę terapeutyczną zdemolowałaś
                  • m.maska Re: Masko 09.08.14, 23:09
                    a Ty kto? terapeuta?
                    • kicho_nor Re: Masko 09.08.14, 23:13
                      Ja nie.
                      • m.maska Re: Masko 09.08.14, 23:54
                        Wiesz jaka jest roznica miedzy nami i wscieknietym panem lekarzem? ze jemu chce sie pisac po kilka ekranow na nasz temat i ze stalysmy sie sensem jego pobytu na forum a nam sie nie chce pisac na jego temat wiecej niz kilka slow... lepiej przeciez kopiowac to co sam napocil - niech kazdy sam sobie wyrobi opinie - po co komus podsuwac sugestie... on ma jeszcze jedna metode, wydaje mu sie, ze im wiecej slow tym jest bardziej przekonujacy... raczej utwierdza tym wszystkich obserwatorow, ze ma problem z nami ale najwiekszy ze soba.
                        • kicho_nor Re: Masko 10.08.14, 06:20
                          Masko, mam z oknem ładny poranek.

Pogadajmy spokojnie. Ja w tych soniach-misoginach widzę literaturę.
                          Nie posądzam Cię o prostoduszność, byś nie potrafiła tego zauważyć.
                          • m.maska Re: Masko 10.08.14, 12:35
                            kicho_nor napisał:

> Masko, mam z oknem ładny poranek.
                            >
                            > Pogadajmy spokojnie. Ja w tych soniach-misoginach widzę literaturę.
                            > Nie posądzam Cię o prostoduszność, byś nie potrafiła tego zauważyć.

literature.... big_grin tak jak reszta jego "tworczosci"... kazdy guru sekty probuje ludzi omamic pieknymi slowami - tyle, ze te marnych lotow byly. Czegos zdaje sie nie rozumiesz, oni grali na emocjach ludzi, oni ludzi sklocali to bylo forum nielogowane bruzdzili bo potrzebowali zwolennikow a chetnych do stawiania swieczek nie bylo. Powiedz to Klarze, ze to literatura byla tylko - przeciez ten poszarpany przez zycie i los wsciekniety do dzis dnia twierdzi, ze sonia to nie fikcja.
                            • m.maska Re: Masko 10.08.14, 13:37
                              I gdyby pan lekarz nie byl osobnikiem tak odrazajacym, to mozna by mu bylo nawet wspolczuc... piszesz literatura? alez on w te "literature" wplatal nawet swoje nazwisko, tak sie soba zachlystywal i gdyby nie wiele kolejnych lat, awantur ktore wszczynal wsrod obcych ludzi, gdyby nie donosy jakie wypisywal na innych portalach, gdzie byl nikim ale polecial z donosami, mozna by uznac, ze chory na wielkosc i machnac reka.
                              Jakby ci sie Kiszka podobalo gdyby ktos polecial na portal gdzie pokazujesz swoje obrazki i prywatnie nawypisywal do organizatorow na ciebie donosy? nikt normalny takich rzeczy nie robi a on owszem. Nie dosyc, ze scigal AL po necie, nie dosc, mu bylo, ze ja odnalazl to jeszcze wypisywal do adminow donosy a kiedy potraktowali go tak jak nalezy, jak malego wrednego donosiciela wtedy odwrocil sie oczywiscie przeciwko nim. Nienawisc zyje w tym czlowieku, nienawisc do kazdego kto sie nim nie zachwyca a tu niestety nie ma czym sie zachwycac. Za to na Misogino wylewala sie z niego dobroc i milosc do ludzi wszystkimi otworami, jak goraczka krwotoczna sonii. I tak sie tam wykrwawil, ze mu juz tylko zolc pozostala... a propos... kiedys AL napisala opowiadanie "Jozio Pokurcz" - nie zrozumiales wtedy o kim to bylo? uznales, ze o uposledzonych? owszem wlasnie o takich uposledzonych mentalnie i emocjonalnie jak wsciekniety.
    • al-szamanka Re: Masko 10.08.14, 21:52
      Maseczko, nie tłumacz kiszkowi. Osoba, która w soniach-misoginach widzi literaturę , nie jest w stanie niczego zrozumieć.
      • m.maska Re: Masko 10.08.14, 22:13
        On moze nie, ale przeciez tutaj zagladaja tez ludzie inteligentni...
        • al-szamanka Re: Masko 10.08.14, 22:15
          m.maska napisała:

> On moze nie, ale przeciez tutaj zagladaja tez ludzie inteligentni...

hehe, ano tak smile
          • czarek_sz Re: Masko 11.08.14, 13:25
            On Cię bardzo kocha Masko, myślę że bezgranicznie i bezinteresownie. Ciężko będzie Ci się wyrwać z sieci pająka ,z tego uścisku. Uważaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka