Dodaj do ulubionych

BigBlue jest OK !

IP: 213.77.28.* 03.09.02, 10:03
Wróciłam w niedzielę z dwutygodniowego pobytu na Krecie w hotelu Porto
Georgioupolis. Naprowdę chciałam się do czegoś przyczepic - wycieczek,
obsługi, jedzenia, czegokolwiek - i wiecie co?? NIE MIAŁAM DO CZEGO! Jestem
zachwycona wyjazdem. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: krotasia Re: BigBlue jest OK ! IP: *.tdmedia.pl 03.09.02, 23:30
      Zgadza się! Byłam w hotelu Matala Bay i też nie mam się do czego przyczepić
      (choć ma tylko dwie**). Było baaardzo miło. SUPER!!! Czy miałyśmy farta? Tak tu
      wszyscy narzekają, że aż głowa boli!
      Pozdrawiam
      • Gość: Gosia Re: BigBlue jest OK ! IP: 213.77.28.* 04.09.02, 10:56
        Wydaje mi sie, że jesteśmy narodem który choruje jak się do czegoś nie
        przyczepi... Mnie się bardzo podobało, rezydenci mówili po grecku więc w razie
        potrzeby nie było problemów z załatwieniem czegokolwiek.I jeszcze jedno - to
        nieprawda, że BigBlue nie zwraca pieniędzy za wycieczki ,które odwołamy. Ja
        odwołałam wycieczkę niecałe 12 (Wąwóz Sanmaria) godzin przed wyjazdem i
        dostałam cały zwrot.Ciesze się, że właśnie tej firmie powierzyam pieczę nad
        swoimi wakacjami!
        Pzdr
        • Gość: Monia Re: BigBlue jest OK ! IP: *.acn.waw.pl 04.09.02, 13:48
          No to mnie pocieszyłyście dziewczyny:) Ja jadę z Big Blue w sobote i po tym co
          tu wyczytałam troche się obawiałam braku organizacji, niekompetencji itp.
          Pozdrawiam,
          Monika
          • dlugopis Re: BigBlue jest OK ! 04.09.02, 14:05
            Ja tez jestem zadowolony.
            Wrocilem w niedziele z Krety - Kisamos - hotel Mirtilos.
            W porownaniu do zeszlego roku w Turcji z SDS-em to naprewde sa przyzwoici.

Pozdrowionka
            • Gość: kox Re: BigBlue jest OK ! IP: *.pl 05.09.02, 15:41
              Zgadzam się z wami byłam w licu Lavrisie z BB i było "very ok!"
              • Gość: IKA Re: BigBlue jest OK ! IP: *.datastar.pl 06.09.02, 10:15
                Bylam w lipicu z BB na Krecie i polecam wszystkim!!!
                • Gość: Kris Re: BigBlue jest OK ! IP: 213.25.28.* 11.09.02, 11:27
                  Bylem w Armonii w Ammoduarze i bylo OK. Polecam BB.
      • Gość: ilona Matala Bay IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 13:30
        Gość portalu: krotasia napisał(a):

> Zgadza się! Byłam w hotelu Matala Bay i też nie mam się do czego przyczepić
        > (choć ma tylko dwie**). Było baaardzo miło. SUPER!!! Czy miałyśmy farta? Tak
        tu
        >
        > wszyscy narzekają, że aż głowa boli!
        > Pozdrawiam

Napisz mi coś więcej o tym hotelu?
        Jego położenie względem plaży i centrum oraz jakość(i ilość)jedzenia?
        Wypożyczałaś też może skuter bądź samochód-jeśli tak to gdzie i za ile?
        I czy faktycznie jest w Matali drożej niż w innych rejonach Krety?
        Z góry dziękuję!
        • Gość: krotasia Re: Matala Bay IP: *.tdmedia.pl 18.09.02, 23:52
          Nie zauważyłam żeby było drożej ale zaopatrywałam się tylko w wodę, owoce i
          jogurty dla dziecka. Po knajpkach niestety nie chodziliśmy z powodu bobasa, ale
          nie było nam to potrzebne gdyz posiłki w hotelu są bardzo obfite - można jeść
          do woli. Samochód owszem wynajmowaliśmy w takiej wypożyczalni po prawej stronie
          ulicy jak idziesz na plaże (wolno stojący budyneczek) Motor Holidays czy jakoś
          tak. W lipcu za corsę z klimą na 4 dni płaciliśmy 100 euro. Teraz powinno być
          jeszcze taniej. Jeszcze tańsza jest mała i niepozorna wypożyczalnia Manolis -
          to po lewej stronie jak idziesz do hotelu Marina. Prowadzi ją niezwykle uczynne
          małżeństwo z Aten ( nam bezinteresownie pomogli załatwić kilka prywatnych
          spraw poświęcając sporo swojego czasu), ale oni przyjeżdżają tam tylko na
          wakacje więc może juz być nieczynna. Wiem że mają ofertę w stylu 3 dni + 1
          gratis itd.
    • Gość: Peter Re: BigBlue jest OK ! IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 20.09.02, 13:08
      Bylismy 2 tygodnie z BB w Sisi w hotelu Sisi Bay. Hotel, miejesce i przede
      wszystkim opieka BigBlue bez zastrzezen - bylo super, polecam!!!
      • Gość: maga Re: BigBlue jest OK ! IP: 217.97.195.* 20.09.02, 14:38
        Kilka dni temu wróciłam z Santorini. Hotel Meltemi w miejscowości Perissa. Jak
        dla mnie, super - zacisznie, przyjemnie, czyste, funkcjonalne apartamenty w
        greckim stylu, spory basen, palmy, figowce i sporo innej zieleni. Obfite, choć
        nieco monotonne śniadania - słowem, żyć nie umierać. Ponieważ woleliśmy
        zwiedzać wyspę na własną rękę i nie korzystaliśmy z oferty biura, jeśli chodzi
        o wycieczki, naprawdę nie mamy na co narzekać. Jedyna zorganizowana wyprawa
        (całodniowy rejs po kalderze), którą wykupiliśmy w greckim biurze, okazała się
        rzeczywiście tańsza i dłuższa, od tej samej w Big Blue ( a płynęliśmy tym samym
        sstatkiem), ale takie są prawa rynku a klient ma zawsze wybór, więc nie ma się
        o co obrażać. Wyspa jest przepiękna i jeszcze nigdy dotąd tak przyjemnie mi się
        nie odpoczywało. Tym samym protestuję przeciwko wszystkim uwagom w stylu: dwa
        tygodnie na Santorini to stanowczo za długo. Po prostu chętnie bym się tam
        przeprowadziła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka