Dodaj do ulubionych

Nur für Weiße!

24.01.16, 13:00
Im częściej takie ubogacanie multikulti tym szybciej pojawią się jakże znane rasistowskie nakazy.
I muszą się pojawić, bo innej ochrony rdzennych obywateli nie ma... chyba że jak Rosjanie i Polacy w Niemczech, zwykli ludzie zaczną sami wymierzać sprawiedliwość.

pikio.pl/niemcy-ambaras-na-basenie-masturbacja-i-odchody-uchodzcow-w-wodzie/
"Imigranci z ośrodka nieopodal Zwickau narobili ambarasu. Jeden z nich masturbował się w jacuzzi, a jego penis wytrysnął w wodzie. Jak podaje portal Blasting News, uchodźca został wygoniony przez ratowników, ale wrócił i zrobił sobie selfie. Mało tego, w płytkim basenie do nauki pływania, grupa kobiet i dzieci zostawiła w wodzie swoje odchody. Niemcy w popłochu uciekli ze śmierdzącego basenu"
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Nur für Weiße! 24.01.16, 13:14
      Jak sobie sprowadzili dzicz... to maja dzicz...
      • al-szamanka Re: Nur für Weiße! 24.01.16, 13:24
        m.maska napisała:

> Jak sobie sprowadzili dzicz... to maja dzicz...
        >

No dzicz. I nie wiadomo jakie paskudne zarazki w tych ich wydzielinach siedzą, bo że przywieźli ze sobą wytępione w Europie choroby mówił już Kaczyński, co w międzyczasie potwierdzają wszystkie kraje.
        • m.maska Re: Nur für Weiße! 24.01.16, 13:54
          W Danii juz byly przypadki blonnicy... a ludzie nie szczepia sie przeciez profilaktycznie, wychodzac z zalozenia, ze skoro nie ma epidemii, to nie ma takiej potrzeby.
          Przed wyjazdem chcialam sie nawet zaszczepic, zadzwonilam do lekarza i pomoc lekarska powiedziala mi, ze musze sobie szczepionke kupic sama, ale mam przyjsc z ksiazeczka szczepien... leeee okazalo sie, ze mam jeszcze czas, dwa lata... szczepilam sie w 2008.
    • rena-ta49 Re: Nur für Weiße! 24.01.16, 15:33
      al-szamanka napisała:

> Im częściej takie ubogacanie multikulti tym szybciej pojawią się jakże znane ra
      > sistowskie nakazy.
      > I muszą się pojawić, bo innej ochrony rdzennych obywateli nie ma... chyba że ja
      > k Rosjanie i Polacy w Niemczech, zwykli ludzie zaczną sami wymierzać sprawiedli
      > wość.
      >
      > pikio.pl/niemcy-ambaras-na-basenie-masturbacja-i-odchody-uchodzcow-w-wodzie/
      > "Imigranci z ośrodka nieopodal Zwickau narobili ambarasu. Jeden z nich masturbo
      > wał się w jacuzzi, a jego penis wytrysnął w wodzie. Jak podaje portal Blasting
      > News, uchodźca został wygoniony przez ratowników, ale wrócił i zrobił sobie sel
      > fie. Mało tego, w płytkim basenie do nauki pływania, grupa kobiet i dzieci zost
      > awiła w wodzie swoje odchody. Niemcy w popłochu uciekli ze śmierdzącego basenu"

Wmawiano nam ,że to sama inteligencja,to gdzie ci lekarze ,adwokaci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka