a74-7 30.03.16, 11:07 Leci faktami w Sejmie ( TVPinfo )odnosnie katastrofy Smolenskiej. Chlopcy z PeO troche chyba sie pocoM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Szef MoN 30.03.16, 12:03 Masz coś do Antka ? dla mnie jest oki gość. Gość w opozycji od zawsze. Więcej trzeba - by opluć i obrzygać ? Odpowiedz Link
m.maska Re: Szef MoN 30.03.16, 12:25 A74 - ma cos do PeO - Czarek, nie widzisz tego? Macierewicz zawsze byl OK - dlatego jego nie zaprosili na "internowanie" do ministerialnego osrodka, tylko wsadzili za kraty... "internowani" przechodzili szkolenie jak przez nastepne lata robic Polakom wode z mozgu - to im sie Macierewicz nie mogl przydac i dlatego tak sie go bali... ich strach napedzal straszenie Mecierewiczem - teraz spelniaja sie ich najgorsze koszmary. Odpowiedz Link
m.maska Re: Szef MoN 30.03.16, 12:30 Az milo patrzec... dopiero teraz beda go opluwac - a jesli uda im sie go odpowiednio opluc, to stanie sie niewiarygodny a slowa osoby niewiarygodnej nie maja znaczenia - i to im sie nawet moze udac w stosunku do tego gorszego sortu - ale wiekszosc Polakow, na szczescie, przejrzala na oczy i czasy prania mozgow dla nich odeszly bezpowrotnie, czasy w ktorych cokolwiek teraz bekna Schetyny, Neumanny czy inne Petra i Kijowskie robilo to jeszcze jakiekolwiek wrazenie, minely. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Szef MoN 30.03.16, 12:49 masz racje masko. Macierewicz wypunktowal wszystkie uchybienia ,nazwal po imieniu zaniedbania.Teraz dopiero bedzie jazgot. Oskarzyl winnych zaniedban po imieniu. Czarus, no co ty, siedze po tej stronie barykady gdzie prawda byc powinna. Odpowiedz Link
m.maska Re: Szef MoN 30.03.16, 13:59 Nie wiem nawet czy to byly uchybienia czy zwyczajne olewactwo albo brak kompetencji... "nie pchaj sie na afisz jesli nie potrafisz" - rzad PO skladal sie z takich ludzi - poniewaz wlasnie takich mozna miec wlasnie pod kontrola - a o to szlo! Interpertowac mozna sobie wszystko, gadac mozna wiele ale i tak praw fizyki nie zmienia - na taka rewolucje naukowa w calym wszechswiecie sa za mali.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Szef MoN 30.03.16, 14:49 a74-7 napisał: > masz racje masko. > Macierewicz wypunktowal wszystkie uchybienia ,nazwal po imieniu zaniedbania.Ter > az dopiero bedzie jazgot. > Oskarzyl winnych zaniedban po imieniu. > Czarus, no co ty, siedze po tej stronie barykady gdzie prawda byc powinna. > Oglądałam i byłam pod wrażeniem. To naprawdę mądry facet... a ci z drugiej strony mogli sie tylko głupkowato uśmiechać, co nie dziwi, gdyż na więcej nigdy ich nie było stać. Nie dorastają Macierewiczowi do końcówek sznurowadeł... o piętach nie mówię, gdyż byłoby to uwłaczaniem dla jego pięt. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Szef MoN 30.03.16, 14:50 www.youtube.com/watch?v=5VlgJaYA18Y&feature=youtu.be&t=239 Odpowiedz Link